Jump to content

Featured Replies

Posted
  • SA:MP sAdministraator

Haldaja nimi: Pixel

Rikkumise kuupäev: 24/FEB/2021

Kirjeldus rikkumisest: Isik karistab mind 25 minutit pärast situatsiooni selle eest, et ma teen /ame haarab sõidukist relva ning pärast seda /haara ja hakkan laskma. Kutt sonib mingisugustest scriptist mööda hiilimisest kuigi tegelikult ei teinud ma mitte midagi valesti. Pean isikuga vaidlema 7 minutit, et saada adminjailist välja, siis ka küsib minult, et ma ütleksin talle et ma rohkem nii ei tee ja võtab välja, küsimärk? Isiklikult sooviksin, et härrasmees saaks awarned ja hakkaks natuke mõtlema enne kui kedagi karistab. Isik on ise VANEMMODERAATOR, kuid samas karistab inimesi reeglite rikkumise eest, millest ta tegelikult ise valesti aru saab. Ma olen päris kindel, et vanemmoderaator peaks oma pandud karistustes kindel olema, kuna nemad on need, kes tegelevad moderaatorist teavitamise teemadega ning seetõttu näen, et antud isik ei ole sobilik/toimetulev enda ametikohustustega.

Pilt/pildid rikkumisest: https://prnt.sc/105vhnm ; https://prnt.sc/105vj3m ; https://prnt.sc/105vjgf ; https://prnt.sc/105vk5t ; https://prnt.sc/105vnqr

Edited by Jarmuuuz

Niisiis..
Toon kõigepealt välja reegli, mille alusel ma karistasin.

6.1. Kõikide relvade, peale deagle, 9mm, 9mmSD ja noa, välja võtmisel on vaja kirjeldada oma tegevust /me käsklusega. (Kui relv on käes, siis relv on käes. Igasugused vabandused, et kogemata scrollisin ei ole aktsepteeritavad.)
6.1.2 Kui su karakterile ei ole suurem tulirelv (AK, M4, Sniper, Shotgun, MP5) kätte scrollitud, on see sul uue süsteemiga lisatuna sinu karakteri külge - see tähendab seda, et kui su relv on su karakteri küljes visuaalselt, on see ka sul küljes mis omakorda teeb ka nende relvade väljavõtmise reegli samasuguseks nagu on ülal välja toodud. Sa ei pea enda relva kätte võtmist /me'ga väljendama, kui see on sul visuaalselt karakteri küljes. See reegel ei aktsepteeri ka väiteid, et tegelikult relv pole seljas, vaid on autos (näiteks) - KUI SU RELV ON SUL KEHA KÜLJES, ON SEE SUL KEHA KÜLJES & seda võidakse rakendada karakterisiseste meetmetega kaasmängijate poolt.

Miks ma karistasin sind alles hiljem, mitte kohapeal oli sellepärast, et küsisin sinult /do kanalis, kuidas playeril mask väljendub. Sina astusid peale seda sõidukist välja, ning sul oli mask peas. Niisiis, arvestades, et tulid mulle maski näitama, ei hakanud ma ICly sekkuma, vaid lasin sul oma rada teha. Selle aja jooksul lükkasid sina sisse enda /ame (millest alles hiljem teada sain) ja /haara cmdi. Server side script määrab, et kui sul on relv haaratud, siis on see su karakteri küljes, kui ei ole, siis ei ole. 

Situatsioonile järele mõeldes kerisin mina enda chatis üles, kus ei näinud ühtegi /me cmdi sinu relva haaramise kohta, + ma olin kindel, et see polnud sul /haara'tud, sest seda polnud visuaalselt sinu karakteril küljes. Seejärel karistasin. Asi mida ma tunnistan, et eksisin, et ei küsinud sinult enne karistust üle, vaid käitusin enda chati järgi. 

Hiljem sinuga rääkides ütlesid, et tegu oli /ame'ga, endiselt mul kahjuks enda silmale tõestust ei ole, et seal oli see /ame, jäin sind lõpuks uskuma. Võtsin sind ka ajailist välja, kui olid seal istunud alles 5-7 minutit. 

"ära enam nii tee" tuli sellest, et sa ei anna teisele osapoolele mitte mingisugust reageerimis-võimalust. Serveri script väljendab suuremaid relvi sinu keha küljes ning sealt ka minu reegli arusaamatus, kas tohib teha ninaees /haara suure relvaga ja kõmmutama hakata, kui see pole sinu karakterile kinnitatud.

istusid 7 minutit sees ning asi oli arusaamatusega, kus ma "arvatavasti" eksisin. Eksisin kindlalt, kui tood mulle välja, et tegid kindlalt /ame commandi. Käitusin enda chatboxi järgi., võtsin su välja niiet ma ei näe enam probleemi.

• Author

Tere, kahjuks ma sulle SHADOWPLAY klippi ei saa tuua, kuna karistuse määramise hetkel oli antud olukorrast juba möödas üle 20 minuti. Mida ma aga sulle välja saan tuua on chatlog, millest toon välja järgneva:

[21:03:04] Harry Benson ütleb: Tagasi sõidukisse.
[21:03:43] * Kuidas mask väljendub teie karakteril? ((Harry Benson)) *
[21:03:51] * Peas. ((MASKEERITUD 1222)) *
[21:04:01] ** MASKEERITUD 1222 haarab sõidukist relva. **

Niisiis, vastasin sulle /do kanalis kuidas väljendub mask minu karakteril. Olin sõidukist väljas ning tegin /ame haarab sõidukist relva. ning tegin seejärel /haara ning hakkasin teid politseihärrasid seal tulistama. Olen vestelnud serveri haldaja Kenth'iga sellel teemal ning ka tema on öelnud, et sa võid relva scrollida, kui see on sul kätte haaratud ja kõhu peal. Kui relv aga haaratud ei ole, väitis Kenth, et pead tegema enne relva haaramist /(a)me commandi ning seejärel /haara. Seega ma ei ole rikkunud mitte ühtegi reeglit, ma vastasin sulle kuidas väljendub minu karakteril peas mask ning ootasin 10 sekundit enne seda, kui võtsin välja relva ning hakkasin sind tulistama. Mul läks aega /haara shotgun 75 kirjutamise peale, mis tegelikult andis sulle võimaluse reageerida, kuna enne seda väljendasin ma, et haarasin relva autost.

Ma ei näe, et sa peaksid olema vanemmoderaator, kuna selliseid vigu on suht nutune teha. Sa karistad inimest ilma, et oleksid talt küsinud selgitust ning pärast seda hakkad temaga vaidlema, kuna sa ei tea ise ka mis on õige, mis on vale. Poleks ma sinuga /pm teel rääkinud, oleksin pidanud ma kogu selle aja ära istuma. Ma pidin raiskama seitse minutit mingisuguse mõttetu bullshiti peale admin jailis, mis oleks võinud kõik ära jääda kui sina oleksid teinud oma faktid kindlaks ning uurinud ise ehk serveri reeglid mõnelt kõrgemalt adminid kasvõi üle, et saada kinnitust. Praegu aga oled sa vanemmoderaator ning tavamängija peab sind suunama ja õpetama kuidas reeglid töötavad.

Keegi ei pea mind suunama ega õpetama, ei kaalunud varianti, et /ame tekst ei kajastu chati ning seda tagantjärele enam ei näe. Kui ütlesid, et tegid /ame siis selgitasin sulle ära mis ma asjast arvan ja võtsin su välja

Andsin endale aru, et /ame’d tagantjärele ei näe ning võtsin su välja, olles endiselt teadmatuses, kas sa selle reaalselt tegid ka või ei.

Enne karistamist reeglit checkides lugesin samuti, et on kohustus teha just /ME command. Hakkaks nüüd tähti närima siis /AME cmd ei lähe arvesse aga endiselt ei ole selline ning võtsin su ilusti kenasti välja.

Vabandan et su 7 minutit kvaliteetse rollimängimise aega ära raiskasin enda “bullshitiga”

• Author

Kui minu chatlogist ei piisanud, võib inimene kellel on logidele juurdepääs vaadata täpselt kellajaliselt ära, et ma reaalselt selle /ame commandi tegin. See ei ole minu süü, et sa ei pannud tähele teksi mu karakteri peakohal ning keskendusid vaid chatile. Tähti närima sa ei saa hakata, sest /ame command väljendab täpselt samamoodi sinu karakteri tegevust nagu /me command ning ka serveri haldaja Kenth on mulle seda öelnud, et relva haarates võib teha /ame commandi - pole mingit vahet.

8 minutes ago, Pixel said:

Vabandan et su 7 minutit kvaliteetse rollimängimise aega ära raiskasin enda “bullshitiga”

Oleme ausad, tegu oli küll ühe paraja shitshowga. Karistad enda teadmatusest lihtsalt ning raiskad nii minu kui ka enda aega. Hetkel ei näe ma siit reaalselt muud, kui seda et sa soovid mulle iga asja eest karistusi väänata, kui sa 25 MINUTIT pärast situatsiooni hakkasid oma chati kerima, et vaadata kas mind saab ikka millegi eest karistada. Selline suhtumine on minu arust väga ebaprofessionaalne ning mängijad peaksid olema administratiivi ees kõik võrdsed. Sina aga otsid igast väiksemast asjast põhjust miks mind karistada ja nagu hetkel näha on, tegid seda üldse ilmaasjata.

Ma loodan et see seitse minutit ajailis olemist ei väsitanud sind ära, kuid Pixeliga räägin eraldi ning annan noomituse tehtu eest et ta oleks edaspidi rohkem tähelepanelikum ning professionaalsem enda vanemmoderaator auastmega. Pixel sai enda veast aru kuna Jarmuuz tuletas talle seda meelde ning asi sai seal samas lahenduse, L&A.

• VETERAN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.