Jump to content

Featured Replies

Posted

Rekkatööl võiks kohti juurde tulla, kuhu viima peab, Keerulisemaid kohti ka, nagu nt Mount Chiliad mäe tipp jne.
Võiks nii olla, et korraga saab võtta peale ka mitu tellimust, kuid kui võtad mitu, siis raha saab alles viimast ära viies kogu tehtud tellimuste eest (Nagu kaubavedaja vms)

Alla võite veel kommida igast asju, kui leiate, et miski minu oma vajaks lisa või muutmist 😛

mt chiliadi tipp on hea mõte, mulle meeldiks 👍

Olen teadlik, et tasu saab randomilt kuigi vahest on väga sad moment kui sa viid LVst kuskile LV keskele või LV äärde ning saad umbes 6-9k ning vahepeal Angel Pinesse sõites saad 4k. See võiks olla edaspidi ka randomilt aga näiteks väiksemad otsad 3-6k ning siis pikemad 5-10k

13 minutes ago, Rosecco said:

Olen teadlik, et tasu saab randomilt kuigi vahest on väga sad moment kui sa viid LVst kuskile LV keskele või LV äärde ning saad umbes 6-9k ning vahepeal Angel Pinesse sõites saad 4k. See võiks olla edaspidi ka randomilt aga näiteks väiksemad otsad 3-6k ning siis pikemad 5-10k

Võiks valida ka saada kuhu lähed

• SA:MP Haldaja

kui cp mt chilliadi panna ss vaid teateid tulebki, et kukkusin maest alla, kas keegi saaks mind ls teleda

• Author
2 hours ago, etz said:

kui cp mt chilliadi panna ss vaid teateid tulebki, et kukkusin maest alla, kas keegi saaks mind ls teleda

Saategi tööd 😛

• abyssa locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.