Posted February 20, 20214 yr Curriculum Vitae Sisukord:Isiklik informatsioonHariduskäikTäiendkoolitusedVõõrkeelteoskusLisainfo ja muuMotivatsioonikiriLisaküsimused((OOC)) Isiklik informatsioon [1.1] Eesnimi: Diana[1.2] Perekonnanimi: Rumy[1.3] Sugu: Naine[1.4] Vanus: 25[1.5] Sünnikuupäev: 06.01.1996[1.6] Isikukood: 49606019987[1.7] Rass: Europiid[1.8] Sünnikoht: San Fierro[1.9] Elukoht: Idlewood[1.10] Telefoni number: N/A[1.11] E-mail: Diana.rumy@ls.com Hariduskäik [2.1] Haridustase: Kõrgharidus[2.2] Hariduskäik: San Fierro Põhikool San Fierro Gümnaasium Los Santos Ülikool Täiendkoolitused Raadioside kasutamine Alarmsõidukijuhi koolitus Esmaabi ABC Läbirääkimise koolitus Võõrkeelteoskus Inglise keel Vene keel Lisainfo ja muu [5.1] B-kategoorija juhtimisõiguse olemasolu: B-kat, A-kat[5.2] Tugevad küljed: Kohanemine, suhtlemine, lojaalsus[5.3] Nõrgad küljed: Suitsetamine[5.4] Huvialad: Lasketiir ning kergejõustik[5.5] Haigused: -[5.6] Varasem kogemus: Puudub, Boune County Police Academy Motivatsioonikiri[4 lõiku] Mina Diana Rumy soovin kandideerida teiepoolt pakutavale ametikohale LSPD-s. Olen noor ning ka kohusetundlik äsja lõpetanud Akadeemia kandidaator. Olen kindel, et suudaksin oma teadmiste ja oskustega aidata kinnipidada kurjategijaid Los santoses ning aidata ka oma kollektiivi. Suudan oma ametil hoida külma närvi ning saada hakkama ka kõige raskemates kriisi olukordades. Minu soov oleks astuda teie ridadesse ning teenida end parimas kollektiivis. Olen osav kasutama erinevaid tuilrelvi ning kasutama ka oma taktikalist mõtlemist erinevates situatsioonides. Omalt poolt pakuksin ma mõistvat suhtumis oma kaaskoleegidesse ning ka enda suurepärase partnerina, et suurendada Los Santose politsei võimet erinevate kurikaelte eemaldamiseks linnast ning muuta elu paremaks. Lugupidamisega ning tagasisidet ootama jäädes Diana Rumy Lisaküsimused Kuidas käituksid kui oled enda töökohustusi täitmas kus võtad kinni kriminaali ja seda kajastatakse meedias, aga negatiivselt ning kommentaarid on solvavad ja sõimavad? Vastus: Mina tegeleksin edasi oma hetkese tööga sest ei ole midagi valesti teinud ning ootaksin omaalal spetsialiseerunud isikutelt sellega tegelemist ning ei annaks selle kohta kommentaare kuni olen saanud vastava loa. Tuleb väljakutse koduvägivallast. Sa oled kõige lähemal olev patrull ja reageerid sellele. Kohale jõudes sa koputad uksele ja kuuled kisa, ähvardust mehelt, et hoiaksid eemale muidu ta tapab naise ära. Kirjelda konkreetselt ja detailselt kuidas sa käituksid. Vastus: Kasutaksin oma teadmisi ning oskusi läbirääkimisel ning teavitaks ka Police Stationi, et saadetakse välja sellel alal vastava väljaõppe saanud patrull, seniks katsun ise hakkama saada ning rahustada meest ise distantsi hoides. Oled teinud just Traffic Stopi, väljas on pime ja sa oled üksi patrullis. Sa väljud patrullautost koos taskulambiga ja näitad sellega peatatud sõiduki poole. Läbi tagaklaasi sa näed kuidas juht võtab mingi asja mis läigib valguse käes vastu, ning asetab selle kõrvalistme alla. Kuidas käitud ja mida teed? Vastus: Kutsun olukorrale ennetavalt lisa patrulli ning lähenen sõidukile väga ettevaatlikult. Jälgin ka, et isik/ud ei teeks kahtlaseid samme mis paneks mind/teisi ohtu. Teeksin TS-i äärmiselt ettevaatlikult ning fikseeriksin olukorra ja lõpetaksin TS-i vastavalt olukorrale. Oled üksi patrullis Gantonis ning lahendad kakluse situatsiooni, kus üks osapooltest räägib agressiivse hääletooniga ning süüdistab teist osapoolt kakluse alustamises. Teine osapool süüdistab esimest kakluse alustamises rahuliku hääletooniga. Kuidas käitud? Vastus: Üritaksin mõlemiga suhelda (eraldi) ning selgitada välja olukorra tekkimise põhjuse, ning kui ei teki kummalgi osapoolel soovi süüdistust esitada lahutaksin nad saates kumbki omateed minna. Raadiosaatjas öeldakse “Kood 0, ohvitser haavatud! 10-20 Idlewoodi kortermajad!”. Reageerid kutsele ja jõuad kortermajade juurde. Näed relvastatud kahtlusalust, kes sihib tulirelvaga sind. Kuidas käitud sellises situatsioonis? Kirjelda täpselt. Vastus: Tegemist on ohtliku olukorraga kus ma kutsuksin endale abiväge samal ajal kiirelt varjudes. Kuna nad on juba tule avanud siis on meil õigus nad kahjutuks teha abiväe saabudes. Linnapeal toimub tagaajamine kus on kõik vajalikud üksused olemas. Näed tagaaetavat ning kaaskolleege tulemas kaugelt. Kuidas toimid sellises situatsioonis? Vastus: Kuna tagaajamisel on kõik vajalikud üksused olemas ei hakka ma sekkuma ning lasen nad endast mööda jätkates oma tööd. Toimub tagaajamine kus sa osaled. Tagaajamises osaleb ka High Speed Interception Unit. HSIU sõiduk tahab sinust mööduda vasakult. Kuidas sa käitud sellises situatsioonis? Vastus: Vajadusel aeglustaksin oma sõidukit tõmmates paremale poole teeäärde lastes mööda eesõigust omaval HSU-l. Toimub tagaajamine ning sõidetakse tagaaetaval ilusti taga kolonnis. Teie olete esimeses patrullautos roolis ning põhjustate avarii. Kuidas käitute sellises situatsioonis? Vastus: Jään oma ametisõidukiga paigale lastes mööda kolonni ning teavitades ka üksusi avariist. Enne uuesti kolonniga liitumist kontrolliksin kiirelt enda/partneri kahjustusi ja jätkaksin tagaajamist. (( OOC )) Nimi: HenrikVanus: 22TS & mikkri olemasolu: OlemasVarasem kogemus: Puudub
February 25, 20214 yr Lugupeetud Diana Rumy, Teie Curriculum Vitae on administratsiooni poolt üle vaadatud ning teie liitumisavaldus Los Santos Police Departmentiga on vastu võetud. Edasiste juhiste saamiseks tuleb meiega ühendust võtta Los Santos Departmenti valvelauas. Administrative Services Bureau Los Santos Police Department lspd@gov.com