Posted February 18, 20214 yr Isiklik informatsioon Nimi: Anthony_Corozzo Sünnikuupäev: 19.08.1989 Isikukood: 38908192552 Tel: 5558206 Email: [email protected] Hariduskäik 1996-2005 San Fierro põhikool 2005-2008 San Fierro ametikool (mehaanika eriala) Töökogemus Los Santos kalamees San Fierro PD mehaaniku praktika (2 aastat kogemust.) Keeled: Inglise 6/10 Eesti 8/10 Vene 4/10 Lisainfo ja load: Load: B, CE hetkel käsil Koolitused: Era-klienditeenindus ning täiendkoolitus mehaanika erialal Autojuhi abc Esmaabi abc Motivatsioonikiri 31 aastane töökas mees, kes otsib tööd mehaaniku erialal Los Santoses. Alkoholi ega narkootikumidega mul probleemi ei ole. Distsipliin on selle kohapealt väga paigas ja huumorisoon on täitsa olemas. Masinate vastu huvi on suur,väikest peale selle pisiku külge saanud oma isalt. Ning olen avatud uutele pakkumistele siin linnas. Suhtluse poole pealt tunnen ennast üpriski mugavalt ning olen hea pingetaluvusega.Soovin ennast harida ning leian, alati midagi juurde õppida tuleb elus alati pigem kasuks. Vabal ajal harin ennast ning tegelen enda sõidukiga.Põhjus miks endisest kohast ära tulin. Tundsin, et soovin elus edasi liikuda ning miks mitte võtta uus linn ning uued eesmärgid enda jaoks. (( OOC )) Nimi: Herkko Vanus: 24 RP kogemus: Nebulos, hetkel rohkem ei meenu. sai viimati väga ammu mängitud. Varasemad nimed: Anthony_Corozzo =sama nimi Edited February 19, 20214 yr by TonyZ
February 20, 20214 yr Lp. Anthony Corozzo LS Customsi juhtkond on teie avalduse üle vaadanud ning võime rõõmsalt teatada, et teie avaldus on AKSEPTEERITUD! Võtke ühendust, et saada järgnevad instruktsioonid.