Posted February 18, 20214 yr SA:MP sAdministraator Los Santos Police DepartmentKandmisõiguse litsents [CCW License] Isiklikud andmedA1. Eesnimi: AndyA2. Perekonnanimi: NaelA3. Teine eesnimi: -A4. Pikkus: 195cmA5. Kaal: 90kgA6. Sünnikuupäev: 06/03/1995A7. Telefon: 5558019A8. Kodakondsus: Ameerika ÜhendriigidA9. Elukoht: Idlewood 10A10. Sugu. [X] Mees [-] Naine A11. Töökoht: SweeperA12. Firma / Ametinimetus: LS Sweeper / TänavapuhastajaA13. Kas te omate B-kategooria juhtimisõigust? [X] Jah [-] Ei A14. Link aksepteeritud PF avaldusele: Ankeet Küsimused CCW kohtaB1. Kas te olete omanud kunagi Carry a Concealed Weapon litsentsi (CCW)? [-] Jah [X] Ei Kui te vastasite Jah, siis mis põhjusel see teilt eemaldati: - B2. Kas te olete kunagi üritanud saada carry a concealed weapon litsentsi? [-] Jah [X] Ei Kui te vastasite Jah, siis mis põhjusel teie avaldus tagasi lükati?: - Relvade kirjeldused C1. Milliseid tulirelvi te plaanite osta relvapoest (Lisa vähemalt 1 relvamudel mis relvapoes müügil millist/milliseid kasutama hakkaksid): Glock 19, 9x19mm Remington 870, 12 gauge Mossberg Patriot Predator, .308 Win Põhjused litsensiks Kui CCW-litsentsi soovitakse enesekaitseks, teiste kaitseks või suurte rahasummade või väärtusliku vara kaitseks, peate selgitama ja pakkuma häid põhjusi litsentsi väljastamiseks. Näiteks kas teie elu või vara on ähvardatud või ohustatud? Selgitage juhtumeid ning lisage nende juhtumite kohta teatatud politseiasutuste kuupäevad, kellaajad, asukohad ja nimesid. D1. Detailsed põhjused miks soovite omada CCW Litsentsi: Mina, Andy Nael, soovin endale saada Carry a Concealed Weapon License, et kaitsta nii ennast ja enda vara, kui ka lähedasi. On juhtunud mitmeid olukordi, kus mind on tänaval relvaähvardusel lausa paljaks röövitud ning alati ei õnnestu politseil neid kätte saada. Ma olen karsklane ega tarvita mõnuaineid, seega olen alati adekvaatses seisundis. Mul on ka kindel töökoht ning elatis, mis teeb mulle võimalikuks tagada oma tulirelvale parim turvalisus (relvakapp jms). Olen kursis kõikide eeskirjade ning reeglitega ja mõistan, et nende rikkumine võib mulle kaasa tuua kriminaaluurimise ning relvaloa eemaldamise. Reeglid ja piirangud Kasutades litsentsisaajale käesoleva litsentsi tingimuste kohaselt antud õigusi, ei tohi litsentsisaaja kandmis õiguse litsentsi kandmisel: • rikkuda litsentsi kasutamist või keelu kriteeriume • tarbida alkohoolseid jooke • olla kohas, kus peamine eesmärk on alkohoolsete jookide väljastamine kohapeal tarbimiseks. • olla mõne ravimi mõju all, kas see on ette kavatsetud või mitte. • keelduda litsentsi näitamisest või litsentsi loovutamisest mis tahes rahuvalvajale nõudmisel. • takistab oma rahuülesannete täitmisel rahupartnerit. • Esitage ennast rahuülemina igale isikule, välja arvatud juhul, kui ta on tegelikult San Andrease seaduses määratletud rahuvalveametnik. • Põhjendamatult avad oma relva.; • Kanda kaasas relva, mis pole ankeedis loetletud (AK,M4 jne); Nimi: Andy Nael Kuupäev: 18/FEB/2021 Allkiri: A.Nael Mina, Andy Nael luban, et ei kasuta CCW litsentsi kuritahtlikult ja kasutan seda ainult vajaminevates olukordades, ei ava tuld tsiviilisiku pihta kergekäeliselt. Nimi: Andy Nael Kuupäev: 18/FEB/2021 Allkiri: A.Nael Out of Character InformatsioonC1. Screenshot /andmed IC/OOC kohta. ANDMED IC ANDMED OOC C3. Kas teie kandmisõiguse litsents on eemaldatud varasemalt? [-] Jah. [X] Ei. Kui vastasid "Jah" siis põhjenda miks teilt eemaldati relvaluba.: - C4. Litsentsi saamiseks ei tohi olla sul kuuaega olnud ühtegi Deathmatchi või taolise asja eest karistust. Saades karistuse Deathmatchi või taolise asja eest samal ajal kui sa omad relvaluba, eemaldatakse see sinult koheselt ilma ette teatamata ja lisatakse sind Blacklisti, kust väljasaamiseks pead kirjutama 400 sõnalise teksti License Officeril.
February 19, 20214 yr LOS SANTOS POLICE DEPARTMENTVastus taotlusele Lugupeetud Andy Nael, Teie avaldus on jõudnud Firearms Licensing Divisioni kätte. Kontrollides Teie poolt täidetud avaldust oleme jõudnud otsuseni teie avaldus vastu võtta. Palume järgneva 72 tunni jooksul teil jaoskonda tulla, kus peate loa kättesaamiseks sooritama makse. Kui antud ajaperioodi jooksul makset ei teostata siis avaldus kaotab kehtivuse. Lugupidamisega,Police Lieutenant Amanda RoseFirearms Licensing Officer, Firearms Licensing DivisionLos Santos Police Department