Jump to content

Featured Replies

Posted

Haldaja nimi:  Orange

Rikkumise kuupäev:  17.02.21

Kirjeldus rikkumisest: Sõitsin rekkat rahulikult, vaatasin korraks oma telo ja lõpetasin kynka peal, seda märgates keerasin teele tagasi ja sõitsin rahulikult edasi. Ükshetk keegi laseb mu veokit kuskilt lihtsalt, sõitsin siis peitu, arvates et need on Smith ja need. Remondin rekkat, lendavad No One ja Orange kohale, kukkuvad phm ära väänama. Kui küsid B chatis nende tulistamise põhjust ja mida ma yldse RPma pean nendega, keelduti vastamast algul. Pärast hämas ka noone midagi, pärast mida Orange mu ajaili pani. jah, veits B whine oli, aga sel oli ka põhjus.

Pilt/pildid rikkumisest: rwkTxMS.png

RP olukorras roleplaytakse. /b whine tuleb pärast seda.

Rohkem mul midagi lisada ei ole.

• Author
2 minutes ago, Orange said:

RP olukorras roleplaytakse. /b whine tuleb pärast seda.

Rohkem mul midagi lisada ei ole.

see, et ma künka peale rekkaga kogemata sõitsin, tekitab RP olukorra ja põhjuseid neile, et mind tulistada w? Oleks isikud ilusti vastanud, miks nad mind tulistasid, oleks saanud ju kaasa RPda. Ei saa RPda, kui ei tea, mida RPda vaja.

Ma olin üks kinnipeetavatest seal,vend sõitis lihtsalt mööda rekkaga ja mendid hakkasid spasside/m4-dega täristama lambi koha pealt. Kahju et ei shadowplayinud.

Edited by decodE

Küll sa oleks IC teada saanud, miks sinu pihta tuli avati. Selliseid asju ei uurita /b kanalis.

• Author
Just now, Orange said:

Küll sa oleks IC teada saanud, miks sinu pihta tuli avati. Selliseid asju ei uurita /b kanalis.

Ise ka usud? No One ei pea kunagi midagi seletama, ta ju füürer... oma arust atleast

Olin ise ka seal. Vend sõitis rekkaga mööda ning riivas õrnalt ühte mendi autot mille peale avati täiesti lambist tuli temavastu. Jäi endalegi veidi arusaamatuks miks nii tehti.

• Author
3 minutes ago, K0bistaja said:

Olin ise ka seal. Vend sõitis rekkaga mööda ning riivas õrnalt ühte mendi autot mille peale avati täiesti lambist tuli temavastu. Jäi endalegi veidi arusaamatuks miks nii tehti.

n2ed, ma sain ka tahetud vastuse lõpuks. seda vastust ootasin ma Bs saadik, kuid seda ei andnud mulle keegi

Muidugi saate valangu peale kui Roadtrainiga politsei autole sisse sõidate mille taga ohvitserid kahtlusalusega tegelevad. Sama hea kui mõrvakatse. Ajaili said selle eest, et sa RP´le ei vastanud.

14 minutes ago, Kristjan said:

see, et ma künka peale rekkaga kogemata sõitsin, tekitab RP olukorra ja põhjuseid neile, et mind tulistada w? Oleks isikud ilusti vastanud, miks nad mind tulistasid, oleks saanud ju kaasa RPda. Ei saa RPda, kui ei tea, mida RPda vaja.

Mis mõttes sa ei teadnud, mida RPda vaja on? Kui sind relvadega sihitakse
ja pikali kästakse minna siis on see ju ilmselge, et sa pead RPma,

et lähed pikali. See miks politsei sind lasi on täielikult IC teema ning OOC kanalit sellesse

olukorda kaasata on vale. Sellise asja jaoks on PD alafoorum, kus ohvitseridele kaebusi esitada, mitte /b kanal.

13 minutes ago, Rosecco said:

Mul oli sama põhimõttega olukord ühekorra, siis olid ka Meeskonnaliikmed osalised. Tulin serverisse, et ajada OOC asi korda, nimelt soovisin maja ära osta mis ma tahtsin, et VETERAN lisaks, läksin eemale aga ei pannud ennast ESC menüüsse, tagasi tulles oli mu ümber hispaania vennad (s.h smith) ning nad surusid mind kaasa RPma kuigi /b kanalis mainisin, et nagu tegelen OOC asjadega. Aga no, teemat haldaja kohta sama hea teha kui toonekurele selgeks teha, et pesa maa peale ehitada on kasulikum. 

Kui sinu karakter on füüsiliselt serveris, ning sa pole AFK ega Admin-On-Duty, on sul kohustus vastata RP'le.

Sinu loogika järgi saaks igaüks teha autovarast ning pärast öelda, et "ma siin oocly sest teen foorumisse õpetust murdvarga kohta".

Kui oled serveris ning pole Admin-On-Duty, ei huvita kedagi millega sa tegeled, kui sinuga tullakse RPma ja sa kaasa ei RP, on see RPst keeldumine,

mis on reeglitega keelatud. 

Edasised teemavälised postitajad/kommenteerijad saavad karistatud.
Kellel on meeskonna vastu argumente tehke selleks eraldi teema ning karistatakse vastavalt rikkumisele.

Guest
This topic is now closed to further replies.