Posted February 17, 20214 yr Isiklik informatsioon Nimi: Joosep Xzast Sünnikuupäev: 17.06.1996 Isikukood: 39606175474 Tel nr: 5558159 Email: [email protected] Hariduskäik Narva põhikool Los Santos kutsekool(mehaanika eriala) Töökogemus Los Santos rekkamees Tänavakoristaja Kaubavedaja väikse autobussiga Keeled Eesti 10/10 Inglise 7/10 Vene 5/10 Lisainfo ja load Load: A, B, CE kategooria Koolitused: CE täiendkoolitus Auto Diagnostika täiendkoolitus Esmaabi ABC Enesekaitseviisid (Karate) Motivatsioonikiri Mina, Joosep Xzast sooviksin asuda tööle mehaanikuga. Kuna olen end selleks ka välja koolitanud. Meeldib tegeleda autodega, Eriti meeldib värvimistööd. Noorest peale juba autode kallal nokitsenud ja sealt ka minu himu nende järele. OOC: FNimi: HUllPUll Vanus: 24 Aktiivsus: Mingi 4h kindlalt päeva peale saan jagada mängu end
February 17, 20214 yr Lp. Joosep Xzast LS Customsi juhtkond on teie avalduse üle vaadanud ning peame kahjuks teatama, et teie avaldus on TAGASI LÜKATUD! *Hariduskäigus puudulikud andmed (aastaarvud)* Uuesti kandideerimise võimalus on 24/02/2021