Ees- ja perekonnanimi: Fernando Bianchi Sünniaeg: 10.01.1995 Vanus: 26 Isikukood: 39501102211 Aadress: Idlewoodi Motell Telefon: 5558086 E-post:[email protected]
Emakeel: Hispaania
Haridus
Haridustase:
Bakalaurus
Hariduskäik [aastaarvudega]
(2002-2014 San Fierro Gümnaasium)
(2014-2015 Õendus - Payside tervishoiukõrgkool)
(2015-2021 Perearst - Payside tervishoiukõrgkool)
Täiendkoolitused:
Esmaabi ABC
Enesekaitse ABC
Ajateenistus
Muu informatsioon
Võõrkeelteoskus:
Vene keel 10/10
Inglise keel 8/10
Hispaania 5/10
Prantsuse 2/10
Varasemad töökohad:
Õenduse praktika-Montegomery haigla
Perearst San Fierro Haigla
Juhiload:
A-kategooria
B-kategooria
C-pooleli
Haigused: Puuduvad Tervisetõend: Olemas Tugevad küljed: Aktiivne,Külm närv, Palju praktikat saanud, Enesekindel, Kiire õppija Nõrgad küljed: Suitsetamine vahetevahel
Lühitutvustus (Vähemalt 50 sõna)
Mina Fernando Bianchi sooviks liituda teie haiglaga, kuna olen palju elus omandanud uusi teadmisi, ning saanud ka palju praktikat nii väike linnas kui ka suur linna haiglates. Kuna olen kuulnud et Los Santose haiglas tohutu tööjõu puudus, siis otsustasin koheselt appi tõttata, kuna ühegi suurlinna haiglal ei tohiks olla selliseid probleeme. Ning olen kindel et saaksin teile suur abikäsi olla ja et te ei pea pettuma minus. Olen selleks liiga palju õppinud ning praktiseerind, et tunnen oma asja väga hästi. Ja samuti oleksin suureks abiliseks teile lisatööjõu leidmisel vajadusel.
Curriculum Vitae
Isiklik Informatsioon
Ees- ja perekonnanimi: Fernando Bianchi
Sünniaeg: 10.01.1995
Vanus: 26
Isikukood: 39501102211
Aadress: Idlewoodi Motell
Telefon: 5558086
E-post: [email protected]
Emakeel: Hispaania
Haridus
Haridustase:
Bakalaurus
Hariduskäik [aastaarvudega]
(2002-2014 San Fierro Gümnaasium)
(2014-2015 Õendus - Payside tervishoiukõrgkool)
(2015-2021 Perearst - Payside tervishoiukõrgkool)
Täiendkoolitused:
Esmaabi ABC
Enesekaitse ABC
Ajateenistus
Muu informatsioon
Võõrkeelteoskus:
Vene keel 10/10
Inglise keel 8/10
Hispaania 5/10
Prantsuse 2/10
Varasemad töökohad:
Õenduse praktika-Montegomery haigla
Perearst San Fierro Haigla
Juhiload:
A-kategooria
B-kategooria
C-pooleli
Haigused: Puuduvad
Tervisetõend: Olemas
Tugevad küljed: Aktiivne,Külm närv, Palju praktikat saanud, Enesekindel, Kiire õppija
Nõrgad küljed: Suitsetamine vahetevahel
Lühitutvustus (Vähemalt 50 sõna)
Mina Fernando Bianchi sooviks liituda teie haiglaga, kuna olen palju elus omandanud uusi teadmisi, ning saanud ka palju praktikat nii väike linnas kui ka suur linna haiglates. Kuna olen kuulnud et Los Santose haiglas tohutu tööjõu puudus, siis otsustasin koheselt appi tõttata, kuna ühegi suurlinna haiglal ei tohiks olla selliseid probleeme. Ning olen kindel et saaksin teile suur abikäsi olla ja et te ei pea pettuma minus. Olen selleks liiga palju õppinud ning praktiseerind, et tunnen oma asja väga hästi. Ja samuti oleksin suureks abiliseks teile lisatööjõu leidmisel vajadusel.