Posted February 17, 20214 yr Curriculum Vitae Isiklik Informatsioon Ees- ja perekonnanimi: Fernando BianchiSünniaeg: 10.01.1995Vanus: 26Isikukood: 39501102211Aadress: Idlewoodi MotellTelefon: 5558086E-post: [email protected] Emakeel: Hispaania Haridus Haridustase: Bakalaurus Hariduskäik [aastaarvudega] (2002-2014 San Fierro Gümnaasium) (2014-2015 Õendus - Payside tervishoiukõrgkool) (2015-2021 Perearst - Payside tervishoiukõrgkool) Täiendkoolitused: Esmaabi ABC Enesekaitse ABC Ajateenistus Muu informatsioon Võõrkeelteoskus: Vene keel 10/10 Inglise keel 8/10 Hispaania 5/10 Prantsuse 2/10 Varasemad töökohad: Õenduse praktika-Montegomery haigla Perearst San Fierro Haigla Juhiload: A-kategooria B-kategooria C-pooleli Haigused: PuuduvadTervisetõend: OlemasTugevad küljed: Aktiivne,Külm närv, Palju praktikat saanud, Enesekindel, Kiire õppijaNõrgad küljed: Suitsetamine vahetevahel Lühitutvustus (Vähemalt 50 sõna) Mina Fernando Bianchi sooviks liituda teie haiglaga, kuna olen palju elus omandanud uusi teadmisi, ning saanud ka palju praktikat nii väike linnas kui ka suur linna haiglates. Kuna olen kuulnud et Los Santose haiglas tohutu tööjõu puudus, siis otsustasin koheselt appi tõttata, kuna ühegi suurlinna haiglal ei tohiks olla selliseid probleeme. Ning olen kindel et saaksin teile suur abikäsi olla ja et te ei pea pettuma minus. Olen selleks liiga palju õppinud ning praktiseerind, et tunnen oma asja väga hästi. Ja samuti oleksin suureks abiliseks teile lisatööjõu leidmisel vajadusel.
February 17, 20214 yr Lugupeetud, Fernando Bianchi! Teatame Teile rõõmuga, et Teie kandideerimisavaldus on vastu võetud ja olete oodatud töövestlusele. Võtke ühendust alljärgnevate kontaktidega ning leppige kokku sobiv aeg töövestluse tegemiseks. Brian Rodrigo, peadirektor / 555-80-01 Daye Bryant, direktor / 555-80-01 Aaron Donovan, direktori asetäitja / 555-80-06 Lugupidamisega, Aaron Donovan Los Santose Päästeamet, direktori asetäitja E-mail: [email protected] Telefon: 555-80-06