Posted February 15, 20214 yr From: Edvin Alojz idlewood 4A-9 Los Santos Telefon: 5558148 To: Juhataja Los Santos News 15.Veebruar.2021 Los Santos CURRICULUM VITAE ISIKLIK INFORMATSIOON Nimi: Edvin Alojz Sünniaeg: 06.09.2000 Isikukood: 500090642356 Aadress: Idlewood 4A-9 Telefon: 5558148 E-mail: [email protected] HARIDUSKÄIK [AASTAARVUDEGA] Ganton Põhikool (2007-2016) Los Santos Kutsehariduskeskus (2016-2019) TÄIENDKOOLITUSED Esmaabi ABC Elektritööd TÖÖKOGEMUS [AASTAARVUDEGA] Välispraktikad: Estonia Amserv Pärnu ja SAF Garage. Los Santos Customs KEELTEOSKUS Hispaania Keel Eesti Keel Inglise Keel Vene Keel TÄIENDAV INFO Tugevad küljed: Töökas, kohusetundlik, sõbralik, jutukas ja pingetaluvus Nõrgad küljed: Nikotiinik Huvialad: Autod ja muusika. Juhiload: B-kategooria Portreepilt: Spoiler MOTIVATSIOONIKIRI [VABATAHTLIK] Lugupeetud juhataja Soovin kandideerida konkursil Los Santos News tööliste leidmiseks. Informatsiooni Teie pakkumise kohta leidsin 15.02.2021 CV keskuse lehe pealt. Leian, et minu hariduskäik ja senine töökogemus toetavad täielikult minu kandidatuuri. Praegu omandan auto tehniku haridust, lisaks olen läbinud erinevaid täiendkoolitusi ning olen käinud erinevates kohtades praktikal ja omandunud erinevaid suhtlemis oskuseid ning ka elektrilisi tööde õpetusi. Hindan Teie pakutavat ametikohta heaks väljakutseks just seetõttu, et teil on huvitavat ja vaheldus rikast tööd, Firmasisest arenemis võimalust ja sõbralik kollektiiv. Usun, et suudaksin oma seniseid teadmisi ja kogemusi rakendades luua Teie ettevõttele olulist lisaväärtust ning seeläbi ka ise õppida ja areneda. Olen meeleldi nõus vastama täiendavatele küsimustele Teile sobival ajal. Lugupidamisega Edvin Alojz (allkiri)EdAlojz
February 20, 20214 yr Lugupeetud Edvin Alojz! Täname, et kandideerisite Los Santos Newsi. Kahjuks peame Teile teatama, et Te ei osutunud valituks. Teie nõusolekul säilitaksime Teie CV meie andmebaasis, et tulevikus sobiva ametikoha vabanedes Teiega ühendust võtta. Lisaküsimuste korral palun võtke meiega ühendust. Peadirektor Russell Drayton Telefon: 5558011 Direktor Donald Tomasso Telefon: 5558085