Ees- ja perekonnanimi: Richard Smith Sünniaeg: 22.02.1995 Vanus: 27 Isikukood: 39502224865 Aadress: Los Santos, El Corona, Death End 12 Telefon: 5558116 E-post:[email protected]
Emakeel: Eesti Keel
Haridus
Haridustase:
Hariduskäik [aastaarvudega]
2002-2014 Los Santose Idlewoodi Keskkool
2014-2019 Las Venturase Ülikool - Kirurg [Cum Laude]
Täiendkoolitused:
2014 Enesekaitse ABC
2014 Esmaabi ABC
2016 Kaitseväe Meedik
Muu informatsioon
Võõrkeelteoskus:
Inglise Keel C2
Vene Keel A1
Hispaania Keel B1
Varasemad töökohad:
Fort Carson 2019-2020 Kirurg
Juhiload:
A-Kategooria
B-Kategooria
CE-Kategooria
Haigused: Puuduvad
Tervisetõend: Kehtetu Tugevad küljed: Töökas, Sihikindel, Aus ning korrektne. Nõrgad küljed: Kiiresti ärrituv
Lühitutvustus (Vähemalt 50 sõna)
Mina Richard Smith olen pärit Los Santosest aga tänu ülikoolile läksin õppima Las Venturasesse ning sealt lähedal Fort Carsonist leidsin töö.
Seal sain olla natukese üle ühe aasta ning peale seda sulges antud linnavalitsus haigla, kuna haigla ülalpidamis kulud olid suured ning enam ei suudetud haiglat töös hoida. Nüüd kolisin tagasi oma sünnilinna Los Santosesse ning loodan siit tööd leida. Ainuke kiitus mis mul ette näidata on Las Venturase Ülikoolis saadud cum laude.Loodan, et mu CV oli teie jaoks piisav ning võtate mu tööle.
Curriculum Vitae
Isiklik Informatsioon
Ees- ja perekonnanimi: Richard Smith
Sünniaeg: 22.02.1995
Vanus: 27
Isikukood: 39502224865
Aadress: Los Santos, El Corona, Death End 12
Telefon: 5558116
E-post: [email protected]
Emakeel: Eesti Keel
Haridus
Haridustase:
Hariduskäik [aastaarvudega]
2002-2014 Los Santose Idlewoodi Keskkool
2014-2019 Las Venturase Ülikool - Kirurg [Cum Laude]
Täiendkoolitused:
2014 Enesekaitse ABC
2014 Esmaabi ABC
2016 Kaitseväe Meedik
Muu informatsioon
Võõrkeelteoskus:
Inglise Keel C2
Vene Keel A1
Hispaania Keel B1
Varasemad töökohad:
Fort Carson 2019-2020 Kirurg
Juhiload:
A-Kategooria
B-Kategooria
CE-Kategooria
Haigused: Puuduvad
Tervisetõend: Kehtetu
Tugevad küljed: Töökas, Sihikindel, Aus ning korrektne.
Nõrgad küljed: Kiiresti ärrituv
Lühitutvustus (Vähemalt 50 sõna)
Mina Richard Smith olen pärit Los Santosest aga tänu ülikoolile läksin õppima Las Venturasesse ning sealt lähedal Fort Carsonist leidsin töö.
Seal sain olla natukese üle ühe aasta ning peale seda sulges antud linnavalitsus haigla, kuna haigla ülalpidamis kulud olid suured ning enam ei suudetud haiglat töös hoida. Nüüd kolisin tagasi oma sünnilinna Los Santosesse ning loodan siit tööd leida. Ainuke kiitus mis mul ette näidata on Las Venturase Ülikoolis saadud cum laude.Loodan, et mu CV oli teie jaoks piisav ning võtate mu tööle.
Edited by K0bistaja