Mina, Vincenzio Salemi, sündinud 1995. aastal 31. detsembril soovin leida endale püsivat tööd Los Santos Customsis. Mehaanikuna töötamine on olnud väiksest peale minu üks kirgesi, sellepärast möödus ka minu lapsepõlv enamasti erinevaid masinaid putitades mitmetes garaažides koos isaga. Olen küllaltki elu näinud ning piisavalt ringi reisinud, et nüüd on aeg maha puhata ja elu rahulikult mööda saata kuskil töötades ning endale leiba teenides. Tulen alati klientidele vastu ning annan endast kõik, et saavutaksin kiirelt kvaliteetse tulemuse, et iga klient oleks rahul.
Hariduskäik
Haridustase: Kõrgharidus
Haridusekäik (koos aastaarvudega):
2002 – 2011Los Santose Põhikool 2011 – 2014Los Santose Kutsekool
2014–2016Los Santose Kõrgkool
Täiendkoolitused
2013 Esmaabi ABC 2013 Libedasõidu koolitus
2015 Autolukksepa koolitus
2015 Mehaaniku käsiraamat ABC
Töökogemus
01.2013 – 07.2014 Praktika tunnid
Võõrkeelteoskus
Eesti keel – kõnes: väga hea, kirjas: väga hea, arusaamine: väga hea. Inglise keel – kõnes: hea, kirjas: hea, arusaamine: hea Vene keel – kõnes: halb, kirjas: halb, arusaamine: halb
Lisainfo
Tugevad küljed: Varasem kogemus, hea suhtlemisoskus, jätkusuutlikus ning külmnärv. Olen piisavalt haritud inimene sellel alal, et võtta endale kohustus täita mitmete klientide soove. Kuna see töö on mulle väga südame lähedane siis ma teen seda suure kire ning tahtega, midagi ette võttes ma ei anna alla enne kui olen saavutanud perfektse tulemuse. Karistusregister: Pole varasemalt kriminaalkorras karistatud. Tervisetõend: Puudulik Juhiload: B-kategooria
Tööle asumise aeg: Kohe kui võimalik Allkiri: V.Salemi Kuupäev: 11.02.2021
Isikuandmed
Motivatsioonikiri
Mina, Vincenzio Salemi, sündinud 1995. aastal 31. detsembril soovin leida endale püsivat tööd Los Santos Customsis. Mehaanikuna töötamine on olnud väiksest peale minu üks kirgesi, sellepärast möödus ka minu lapsepõlv enamasti erinevaid masinaid putitades mitmetes garaažides koos isaga. Olen küllaltki elu näinud ning piisavalt ringi reisinud, et nüüd on aeg maha puhata ja elu rahulikult mööda saata kuskil töötades ning endale leiba teenides. Tulen alati klientidele vastu ning annan endast kõik, et saavutaksin kiirelt kvaliteetse tulemuse, et iga klient oleks rahul.
Hariduskäik
Haridustase: Kõrgharidus
Haridusekäik (koos aastaarvudega):
2002 – 2011 Los Santose Põhikool
2011 – 2014 Los Santose Kutsekool
2014 – 2016 Los Santose Kõrgkool
Täiendkoolitused
2013 Esmaabi ABC
2013 Libedasõidu koolitus
2015 Autolukksepa koolitus
2015 Mehaaniku käsiraamat ABC
Töökogemus
01.2013 – 07.2014 Praktika tunnid
Võõrkeelteoskus
Eesti keel – kõnes: väga hea, kirjas: väga hea, arusaamine: väga hea.
Inglise keel – kõnes: hea, kirjas: hea, arusaamine: hea
Vene keel – kõnes: halb, kirjas: halb, arusaamine: halb
Lisainfo
Tugevad küljed: Varasem kogemus, hea suhtlemisoskus, jätkusuutlikus ning külmnärv. Olen piisavalt haritud inimene sellel alal, et võtta endale kohustus täita mitmete klientide soove. Kuna see töö on mulle väga südame lähedane siis ma teen seda suure kire ning tahtega, midagi ette võttes ma ei anna alla enne kui olen saavutanud perfektse tulemuse.
Karistusregister: Pole varasemalt kriminaalkorras karistatud.
Tervisetõend: Puudulik
Juhiload: B-kategooria
Tööle asumise aeg: Kohe kui võimalik
Allkiri:
V.SalemiKuupäev: 11.02.2021
Portreepilt: