Posted February 10, 20214 yr Haldaja nimi: Skrollz Rikkumise kuupäev: 10.02.2021 Kirjeldus rikkumisest: Isik lisas mulle hoiatuse arvates, et ma olen vist lühinägelik. Olukord selline, et nägin, et LSPD üksus liikus suurel kiirusel East Beachi poolelt North Rocki kuhu mina ka kohale jõudsin enda Cheetahiga, mind hakati tulistama ning siis hakkas mind kollane auto jälitama, jõudsin Los Santosesse, oli natuke rahulik, sõitsin Idlewoodi ning nägin siis neid kes mind tulistasid ja taga ajasid. Tegin kohe mitu kõne LSPDle ja saatsin sõnumeid kirjeldades siis välimust ning masinaid. Pilt/pildid rikkumisest: Kuna mäng crashis peale hoiatuse saamist ei saa ma kahjuks pilti lisada.
February 10, 20214 yr Ütle mulle, kas sinu karakteril on tõesti nii terav silm, et sa näed pimedamal ajal Vagose meeste näod kaugelt ära?
February 10, 20214 yr Author 4 minutes ago, Skrollz said: Ütle mulle, kas sinu karakteril on tõesti nii terav silm, et sa näed pimedamal ajal Vagose meeste näod kaugelt ära? Ja sina oled kohe nii uhke enda Moderaatori auastmega, et tuled kohe hoiatama? Ma kirjeldasin teie välimust, valge dressikas, triibuline pluus, lühikesed juuksed, kollane nokamüts. Veel küsimusi? Oska lihtsalt kaotada ja asi moos, nagu mis tõesti arvad, et sa oled mingi Jumal siin kui sa oled Cartelis sees kus pool serverist ja teiesuguste pärast server ära hävinebki.
February 10, 20214 yr Author Olid vist täiskasvanud ja selline mõtlemine? Mentaalne pool sul ikka puhta unarusse jäänud, kahju lihtsalt vaadata mängijaskonda kes teie suguse kahe trolliga serveris aega veetma peavad. Jah sina Skrollz ja sinu sõber Jarmuuuz, võite olla mingid üliägedad enda arust aga nohm keda siin serveris mängijate arvamus kotib, meil ju IRL sõbrad sees administratiivtiimis me ei pea kartma.
February 10, 20214 yr Üritagem siiski viisakust säilitada ja rahune veidikene maha. Kõik ei keerle sinu ümber. Alustame sellest, et mööda sõites North Rockist avati sinu pihta tuli mitmete relvade poolt ja karakter pigem oli hirmunud. Peale seda sina läksid linna peale trippima ja nägid, et mehed hängivad enda hoodis peale tulevahetust. Sina otsustasid teha järgmise käigu ja spammida LSPD ja Cody Stormi enda sõnumitega. Vagose mehed, kes said surma said PK ja nemad ei mäleta olukorrast midagi.
February 10, 20214 yr Author 3 minutes ago, Skrollz said: Üritagem siiski viisakust säilitada ja rahune veidikene maha. Kõik ei keerle sinu ümber. Alustame sellest, et mööda sõites North Rockist avati sinu pihta tuli mitmete relvade poolt ja karakter pigem oli hirmunud. Peale seda sina läksid linna peale trippima ja nägid, et mehed hängivad enda hoodis peale tulevahetust. Sina otsustasid teha järgmise käigu ja spammida LSPD ja Cody Stormi enda sõnumitega. Vagose mehed, kes said surma said PK ja nemad ei mäleta olukorrast midagi. Alustame sellest, et mina sain LSPD helistades sõnumi tagasi kus küsiti kirjeldust meeste kohta kui ka masinate. Suuda leppida olukorraga, eksnäis mis saab.
February 10, 20214 yr 1 minute ago, Rosecco said: Alustame sellest, et mina sain LSPD helistades sõnumi tagasi kus küsiti kirjeldust meeste kohta kui ka masinate. Suuda leppida olukorraga, eksnäis mis saab. Absoluutselt. Mina olen kõik ära maininud ja jääme ootama sAdministraatori vastust sellele teemale.
February 10, 20214 yr Author Just now, Skrollz said: Absoluutselt. Mina olen kõik ära maininud ja jääme ootama sAdministraatori vastust sellele teemale. Minagi pooldan, eks hommiku saame kõik rõõmsa uudise 🙂
February 11, 20214 yr Author Lisaksin veel, et kust peaksin mina teadma, et vagos sai surma? Mina sain enda poole kuulirahe ning pärast läksin otsisin sind/teisi, et teavitada LSPD. Ning sina oma hoiatusega PG, sa piirasid minu RPd.