Posted February 10, 20214 yr ISIKLIK INFORMATSIOON Ees- ja perekonnanimi: Cesar Lewar Sünniaeg: 10.09.1995 Isikukood: 39509105671 Emakeel: Eesti keel Haridustase: Kutsekeskharidus Juhiload: B, C1 HARIDUS Las Venturase põhikool 2002-2011 Las Venturase keskkool 2011-2014 Los Santos kutsekool 2016-2020 TÖÖKOGEMUS Kuller VPL transport Praktikant Dillimore Motorsis MOTIVATSIOONIKIRI Olen 25e aastane Cesar Lewar. Otsustasin kandideerida Los Santos Customsisse, kuna otsin endale elus uut väljakutset kui ka erialast tööd. Üles kasvasin ja hariduse omandasin ma Las Venturases. Peale keskkooli, oli mul kindel plaan minna elukutseliseks sõjaväelaseks, mis aga vigastuse tõttu katki jäi. Peale vigastuse selgumist, hakkasin tundma huvi autode vastu ning sealt tuli ka soov õppida autoremondilukksepaks. Hetkel on plaanis paar aastat tavalist automehaaniku tööd teha ning siis edasi õppima minna San Andrease tehnikakõrgkooli autotehnika erialale. PORTREE KONTAKT Telefoninumber: 5558131 E-post: [email protected] OOC Vanus: 20 Varasem RP kogemus: LiLS, natuke Nebulost
February 10, 20214 yr Lp. Cesar Lewar LS Customsi juhtkond on teie avalduse üle vaadanud ning võime rõõmsalt teatada, et teie avaldus on AKSEPTEERITUD! Võtke ühendust, et saada järgnevad instruktsioonid.