Jump to content

Featured Replies

Posted

Mõttetu on teha üsna mitmeid teemasi, ma pigem kirjutan kõik siia ilusti erinvate kategooriate kaupa ja vajadusel täiendan seda. 

ILLEGAAL

• Suurendada raha teenimis võimalust tööga autovaras, iga mängija võiks saada dropida ühe auto tunnis ning ka lammutada ühe auto tunnis. Autolammutus näeb välja selline, et mängija varastab auto ning ta peab sõitma selleks kuhugi kindlasse kohta, ta peab auto ära lammutama ning siis jupid mis ta auto lammutamise eest saab peab siis maha müüma, aga vahe oleks selles, et autolammutuse tööd tehes saab politsei signaali ning seda saab teha siis kui on onlain vähemalt 1 LSPD liikmetest. ((LSPD ei tohi campida autolammutuse juures))
  • Murdvarga tööd võiks saada teha iga üks aga teha seda väikse konksuga, need kes on grupeeringus leiavad neid relvade skeeme ja muid lisa vahendeid aga tavalised illegaalid kes pole kuskil ametlikus grupeeringus võivad leida autodest/majadest siis sularaha, toitu, haruldaselt mingeid aineid.

AMETLIKUD GRUPEERINGUD

• Olen nii mõneltki mängijalt kuulnud, et relvade meisterdamine on üsna odav ning lihtne tegevus, kuna see peaks olema just selline asi mis oleks haruldasem siin linnas siis mõningad soovitused relvade kohta. Autodest leitavad skeemid võiksid olla vahepeal petlikud mis ei toimi, skeemide ja valemite kasutamine teha kallimaks ja määrata kindel summa igale relva klassile. Mida suurem ja võimsam relv seda kallim tootmishind ning siis peab relva meisterdamiseks olema mingit rauda või midagi.

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT

• Los Santose Police Department võiks teha koostööd Los Santos Newsiga kandes meile ette erinevaid kuritegusi mis on lahendatud, relvade konfiskeerimisi, lubade eemaldamisi, et meie firma ajakirjanikud saaksid võtta nädala kokkuvõtte ning selle ajalehte panna, oleks rohkem sisu.
  • Kui isik vabaneb vanglast siis tal võiks olla peal tund aega tingimisi, kui ta selle aja sees näiteks rikub autoga liiklusreegleid siis eemaldatakse talt load (sa ei saa neid koheselt tagasi teha), pannakse koheselt uuesti vangi, et oleks realistlikum?
  • Relvalubade tegemine võiks olla IC teema, et lähedki selleks politsei jaoskonda ning siis esitad seal avalduse, see suurendaks mingil määral RP võimalusi ning sellega peaks tegelema direktor/peadirektor.

AUTOPOOD

• Autopoode võiks olla rohkem linna peal ehk eraldi autopoed sportautodele, tsiviil sõidukitele jne.
  • Autopoes võiksid olla hinnad muutuvad, näiteks teatud nädalatel on mingitel autodel allahindlus.
  • Stocki plats tuua Los Santosesse või teha kuhugi lähemale, see võiks olla kuvatud menüüna kuna inimesed ei oska ilusti enda autosi parkida ega stocki müüa, lisaks menüüs võiks olla auto originaal hind, läbisõit ning hind kus sulgudes on protsent kui palju see odavam on.

ÜLDINE

• Telefoni lisada Smart-ID rakendus aga see toimiks ainult Wi-Fi või siis liitudes mobiilioperaatoritega, liitudes läheb ka siis mingi summa iga tunni tagant maha ning public Wi-Fi Unitys 🙂 ((Seda ideed pakutud aga ei mäleta mis vastati))
  • Unitysse palun midagi ilusat intida juurde, see nii sünge ja seal pole peale seismise midagi teha? Mingid pingid, prügikast, natuke loodust ja maasikas.
  • Unitys autoga parkides võiks olla peale viite minutit maksumus, 1 minut 25$ või midagi taolist.
  • Ettevõtte loomiseks peab tegema Linnavalitsusse avalduse, et näha kas üldse on võimalik sellist ettevõtet teha. Lisaks peab maksma siis linnas olevate ruumide eest teatud summa renti iga tund või siis ostad koheselt välja, mida parem asukoht seda suurem rendi summa tunnis või siis seda suurem hind välja ostmisel. Väljas poole Los Santost ettevõtet rajades peab kindlalt välja ostma ning summad oleks suuremad. Transpordi ettevõtte puhul peab olema vähemalt olema 2 rekat ning 2 haagist.
  • Kui mängija müüb maja siis ta võiks saada panna enda hinnaga maja müüki, et kui müüa on offlain siis oleks võimalus ära osta siiski ning summa läheb tema pangakontole, osadel majadel kenamad intid ning siis ta saab oma hinnaga panna müüki.

• Rosecco changed the title to To-do List
  • Author

OKSJON

• Kuna lisati oksjonile üks mu lemmikumaid masinad San Andreases siis soovitan, et iga nädal oleks mingi haruldane masin mida ei saa Annetuspunktide eest osta oksjonil terve nädal ning nädala lõpus suurim pakkuja saab siis endale selle.
  • k0rk4 changed the title to Rosecco ideed
  • Author

UCP STATS

• Meeskonda võiks endiselt kuvada Statistikas, kui hästi ära põhjendate miks ei kuvata siis ma eemaldan selle soovituse. Huvitav oleks lihtsalt teada palju kellegil masinaid ja asju on 🙂
48 minutes ago, Rosecco said:

ILLEGAAL

• Suurendada raha teenimis võimalust tööga autovaras, iga mängija võiks saada dropida ühe auto tunnis ning ka lammutada ühe auto tunnis. Autolammutus näeb välja selline, et mängija varastab auto ning ta peab sõitma selleks kuhugi kindlasse kohta, ta peab auto ära lammutama ning siis jupid mis ta auto lammutamise eest saab peab siis maha müüma, aga vahe oleks selles, et autolammutuse tööd tehes saab politsei signaali ning seda saab teha siis kui on onlain vähemalt 1 LSPD liikmetest. ((LSPD ei tohi campida autolammutuse juures))

Võiks üldse autovarga täiskohaga tööks teha imo, riske jne palju rohkem kui tavalist legaalset tööd tehes,autosi pole alati mida viia,pidevalt mentidega jama. Sest hetkel kui sa reaalselt tahad raha teenida firma/auto vms jaoks paned rekkat, sest muu tööga ei teeni ligilähedalegi palju rekkaga teenib.(50k kanti tunnis gold annetajana, autovargana saan ma dropitud auto eest 1500$?) Saan aru küll et pead investeerima algul aga cmon,ongi täpselt nii et rich get richer ostsid endale 450k-ga rekkad ära,nüüd rekkad 850k. Ma ükspäev mõtlesin et mängin trucking serverit, sest 40-st mängijast 10+ panid korraga rekkat.

Autovaras.
Ma olen sinuga päri, et autovarga tööga peaks midagi ettevõtma. Aga varuosavärk on suhteliselt pointless, skripti nö paska juurde mida realselt ei ole vaja. Kuhu sa turustad neid varuosi? 
Lihtsam ja mõtekam viis oleks teha nii, et iga 30 min tagant saad viia ühe auto. Samas oleks list jagatud kaheks. nö sportautode eest saad 5000-8000 ja teise künade eest ala 3000-6500.
Hetkel autovaras paras piinarikas värk. Isegi tegin ning mendid lendasid peale sain 15min vanglat ja pärast kui siiski auto ära viisin sain vaid 1800€. Nii et see väga sissetoov allikas ei ole. Aga kui viid näiteks kaks sportautot siis saaksid maksimaalselt tunnis 16000€ mis ei ole palju kuna rekkaga teeb kuskil 40-65k tunnis. (Tegelikult peaks veelgi rohkem teenima autovaragaga, aga väike tõus oleks juba abiks)

• Author
6 minutes ago, K0bistaja said:

Autovaras.
Ma olen sinuga päri, et autovarga tööga peaks midagi ettevõtma. Aga varuosavärk on suhteliselt pointless, skripti nö paska juurde mida realselt ei ole vaja. Kuhu sa turustad neid varuosi? 
Lihtsam ja mõtekam viis oleks teha nii, et iga 30 min tagant saad viia ühe auto. Samas oleks list jagatud kaheks. nö sportautode eest saad 5000-8000 ja teise künade eest ala 3000-6500.
Hetkel autovaras paras piinarikas värk. Isegi tegin ning mendid lendasid peale sain 15min vanglat ja pärast kui siiski auto ära viisin sain vaid 1800€. Nii et see väga sissetoov allikas ei ole. Aga kui viid näiteks kaks sportautot siis saaksid maksimaalselt tunnis 16000€ mis ei ole palju kuna rekkaga teeb kuskil 40-65k tunnis. (Tegelikult peaks veelgi rohkem teenima autovaragaga, aga väike tõus oleks juba abiks)

Täiesti mõistlik lahendus, lihtsalt mainin.

Rekkat sõites sa teenid ilma Gold Premiumita heal juhul max. 40 tuhat (ajaga mõõdetud)

Aga kuna ostsin hiljuti Gold Premiumi siis sain ainult rekkat tehes 65 tuhat tunnis (mõõdetud ja taimeriga) + siis Grupeeringust tulev palk mis tegi üle 70 tuhande tunnis.

Muidugi iga kord pole nii palju lucky, sest oleneb täiesti mis otsad sa saad, mul lihtsalt vedas kuna enamus ajast sõitsin LV vahelt, paar korda oli Bayside, SF ja vahepeal Angel Pine aga üsna harva.

• Author

ETTEVÕTTED / FIRMAD

• Ettevõtte omanik võiks saada muuta inimestel % suurust mis läheb maha koorma arvelt siis.. mida kauem oled töödanud seda rohkem saab ettevõtte juht sul palka suurendada ehk % vähendada.
  • Author

TÖÖSTAAZ

• Hetkel on kõige suurem tööstaaz OSKUSTÖÖLINE III aga mina lihtsurelik näen, et seda tööstaazi võiks saada veel rohkem juurde endale saada aktiivsusega, lihtsalt järgmise tööstaazi jaoks läheks vaja rohkem tunde?
  • SA:MP Haldaja
3 hours ago, Rosecco said:

TÖÖSTAAZ

• Hetkel on kõige suurem tööstaaz OSKUSTÖÖLINE III aga mina lihtsurelik näen, et seda tööstaazi võiks saada veel rohkem juurde endale saada aktiivsusega, lihtsalt järgmise tööstaazi jaoks läheks vaja rohkem tunde?

ei, see tahendaks ka eraldi palgagruppe igale uuele toostaazi rankile ja palka te saate praegu piisavalt, pole vaja lakke seda ajada

Guest
This topic is now closed to further replies.