Posted February 10, 20214 yr Kenth ole pai ja pane paar aktsenti juurde, mis on inimese kõrvale suhteliselt kerge eristada 😛 Lisaks võiks veel ju olla näiteks India või muu kesk-ida riik; mõni Aafrikamandri oma nt; Soome; Lõuna-Ameerikast midagi
February 10, 20214 yr Kas varsti peab scriptiga saama seda ka määrata, et milline juuksepikkus karakteril on? " Leonid Taranov [Soome aktsendiga][Pikkade juustega] ütleb: "................."
February 10, 20214 yr Author mis mähid, ma tahan araablast rollimängida ja see teeb elu lihtsamaks pipe down
February 10, 20214 yr mina tahaksi nt. florida aktsent, texase aktsenti ja ss nt south central los santos aktsenti et need v6iks ka lisada, ahjaa new jersey aktsent ka nendele kes mafiat rpvad 😄
February 10, 20214 yr kui aktsente tahad siis ütle spetsiifiliselt millised kenth ei pea välja hakkama mõtlema neid
February 10, 20214 yr 3 minutes ago, orav said: mis mähid, ma tahan araablast rollimängida ja see teeb elu lihtsamaks pipe down Tra RP siis.. /do command.. oled sellisest kuulnud? Täitsa perses..
February 10, 20214 yr Author 2 minutes ago, Mafioso said: Tra RP siis.. /do command.. oled sellisest kuulnud? Täitsa perses.. mix nii äksi täis lähed mingi aktsentide peale :DDDDDD
February 10, 20214 yr 16 minutes ago, rainer uzumaki said: mina tahaksi nt. florida aktsent, texase aktsenti ja ss nt south central los santos aktsenti et need v6iks ka lisada, ahjaa new jersey aktsent ka nendele kes mafiat rpvad 😄 Idee läheb teostamisele. Lukku & Arhiivi.
February 10, 20214 yr Kas siin nagu tõsiselt võetavat arutelu ka toimub? Ma saan aru, et see teeb lihtsamaks Roleplay kui lisada aktsente juurde aga ma isegi ei näe mingit mõtet Soome, Inglise ning paari aktsentile veel, sest see pole isegi päriselt nii arusaadav, see on küll veidi metagame aga näha ju su nimest juba kui sa oled mingi Muhammed araabiast, lisada ainult need aktsendid mis nagu päriselt ka kuuldes arusaada on.
February 10, 20214 yr Author ei no muidugi pole see otseselt vajalik, siis oleks see probleemide all. lic ma aitan kenthil devblogi sisustada, ise teab kas oskab ja viitsib