Posted February 9, 20214 yr Tsauki! Kuna ma ise tegelen INTimisega suht palju ja läppariga ma mängin, mil pole keypadi, siis ma uurisin netiavarustest ja avastasin ühe auto hot key scripti. 1. Lae alla AutoHotkey (kui olemas pole) Selle scripti töötamiseks on teil vaja Auto Hot Key rakendust. Selle saab alla laadida siit: https://autohotkey.com/download/ 2. Loo desktopile uus AHK script Pärast rakenduse installimist looge desktopile uus script. Scripti loomiseks tuleb teha Desktopil parem hiireklõps, sealt valida "New" ja AHK script Scriptile valige omale sobilik nimi. 3. Scripti commandi lisamine. Nüüd tuleks ka command scripti lisada. Selleks peab scripti editima, mida tehakse nii: Sinna notepad faili tuleb panna skript: SetCapsLockState, AlwaysOff #If GetKeyState("CapsLock", "P") 4::Numpad4 6::Numpad6 5. Salvesta script ja pane tööle! Mängus olles võtke ette nt tekstuuride editimise menüü, et lehti lapata, hoia all caps locki ja vajuta kas 4ja või 6te Edited February 9, 20214 yr by Kristjan