Jump to content

Sinu WTF momendid?

Featured Replies

kui eesti rp koorekiht mind kiidab!

jUkeFOO.png

see hetk kui keset seks rpd lendab host täiega nagu vastu taevast :@

KNeRKdR.jpg

wtf

Ikka oleks paremat rpd teinud, kui õige yabodo.

• SA:MP Haldaja

asi läks isiklikuks

pole midagi hullemat, kui meelelahutav avaldus, aga null teadmine autorilt või nõutud roleplay taseme lauale toomine temalt, nagu ta on teinud seda avaldusega

edu, although su eelnevaid grupeeringuid jälgides, ei ütle ma seda väga enesekindlalt

// tra ma kiidan su avaldust ja soovin sulle motiveerivalt parimat ja saan shoutboxis sõimu, et mul 7 klassi haridust

mine putsi ahv, tra mis generatsioon

KES SINA SELLINE VITT OLED ET HAKKAD NII ÜTLEMA? NÜÜD LAON RITTA ÄRA PUTSI, Läheb isikluks.

Keegi ei viitsi su rõveda jura ja mõttut luba kuulata, mine ole kuskil nurgas arg kuradi dibiilikust narkar vittu.

Putsi vaatades sinu grupeeringuid näen ma ainult ühte türa, Kes on ennast täis mõttetu kalts sampi maastikul!

Türa mine tee tööd, arene kuskil või midagi ja saa mõistvamaks. TÜRA SA OLED 22+ Türa sinu sugusel mehel peaks juba mõistmist elu kohta olema ja nii aga sealt tuleb ainult fuckin puhast sitta suust välja.

TÜRA MIDA VITTU KES SA OLED SELLINE? Arvad et said SELVERIS TURVAKS, Et nüüd oled kohe eriti kõva vend? Kahjuks ma pean sind kurvastama sa oled ikka samasugune munn. VÄIKE AUTISTMIST VAEVATUD RETARD!!

Edu arenemisel ja hakkas mul vaikselt parem :)

ta ei öelnud midagi valesti @'lord etz'

Guest
This topic is now closed to further replies.