December 25, 20177 yr SA:MP Haldaja kui kasutatakse 128x128 resolutsiooniga mängus 4k modifikatsioone
December 25, 20177 yr SA:MP Haldaja asi läks isiklikuks pole midagi hullemat, kui meelelahutav avaldus, aga null teadmine autorilt või nõutud roleplay taseme lauale toomine temalt, nagu ta on teinud seda avaldusega edu, although su eelnevaid grupeeringuid jälgides, ei ütle ma seda väga enesekindlalt // tra ma kiidan su avaldust ja soovin sulle motiveerivalt parimat ja saan shoutboxis sõimu, et mul 7 klassi haridust mine putsi ahv, tra mis generatsioon KES SINA SELLINE VITT OLED ET HAKKAD NII ÜTLEMA? NÜÜD LAON RITTA ÄRA PUTSI, Läheb isikluks. Keegi ei viitsi su rõveda jura ja mõttut luba kuulata, mine ole kuskil nurgas arg kuradi dibiilikust narkar vittu. Putsi vaatades sinu grupeeringuid näen ma ainult ühte türa, Kes on ennast täis mõttetu kalts sampi maastikul! Türa mine tee tööd, arene kuskil või midagi ja saa mõistvamaks. TÜRA SA OLED 22+ Türa sinu sugusel mehel peaks juba mõistmist elu kohta olema ja nii aga sealt tuleb ainult fuckin puhast sitta suust välja. TÜRA MIDA VITTU KES SA OLED SELLINE? Arvad et said SELVERIS TURVAKS, Et nüüd oled kohe eriti kõva vend? Kahjuks ma pean sind kurvastama sa oled ikka samasugune munn. VÄIKE AUTISTMIST VAEVATUD RETARD!! Edu arenemisel ja hakkas mul vaikselt parem :)