Jump to content

Sinu WTF momendid?

Featured Replies

siis kui etz kustutab IC teemas minu pakutud hinnapakkumise, nagu etz v2ike paldiski kukk v6ta kokku ennast ja kannata kriitikat pede ja t6mba püksid üles

Detektiiv Smarnov lõikas ühe käe kõik sõrmed ära 

Jaues9S.png

kahju et ma pean seda nii ütlema, aga mu wtf moment on see kui atiimi liige võib teha ükskõik mis ta soovib (nt zontrolicu kombel inimesi avalikult putsi saata ja värki) ning see pannakse l/a (nt kenth'i pidev admini mängimine arendajana olles) aga kui mina või kes iganes teine tsiviil midagi korra valesti teeme siis saame kohe karistada (nt saada 50% perm warningut foorumist, sest ma ütlesin 1 lause cppu everlastingu kohta neverlasting ja doge ütleb põhjuseks et ma ei oska enam käituda)

kahju et juhtkond ei suuda või oska atiimi liikmeid karistada sest atiim on omavahel kõik sõbrad

midagi pole muutunud PepeHands

kui teed ühele vennale traffic stopi, karakter suhtleb eesti keeles ja 4 päeva hiljem teed uuesti ja vend ütleb, et unustas eesti keele ära

kui trollimängijad ära bannitakse ja hiljem avastatakse et trollid = 75% playerbasest ning in the end pidi ikka kõik unbannima et server ära ei sureks XD

Guest
This topic is now closed to further replies.