Jump to content

Sinu WTF momendid?

Featured Replies

[video=youtube]

Black Wolves MC-ga ei nussita!!!!! :angry:

bf655365e2a022f17e217a537b85a8b0.png

Viimase 12 tunni jooksul on ringi liiklenud minu pandud ja öeldud sõnad/reputatsioon kasutaja @Ennnu. suunas - Kui mõnele võis jääda arusaam kui noore (tema puhul siis 16 eluaastase) tüdruku "sebimisest" siis härrased, suud olete kõva paugutama, reaalselt pole keegi tulnud mulle privaatsõnumisse küsima "Mis see on?". Minu ja kasutaja @Ennnu. vaheline tekst on ringlenud siseringis juba pea 3-5a, see on tavaline must huumor, millest Ennnu aru saab ja millest nii mõnigi vana Imperiali mängija aru saab. Ma mõistan, et nüüd on see nagu Delfi, kus uudis on suureks puhutud ja tuhanded inimesed on shokeeritud sellest. Calm down, tegemist ei ole kellegi ahistamise või tema puhul siis millegi ahvatlemisega. Olukord sarnaneb umbes Rometi olukorrale, keegi eeldab, et inimene on nõrk ja kohe algab reaalne kiusamine pihta, sest sulle(teile) pakub see lõbu. Minu pärast jagage seda pilti, kui see teile mingit lõbu pakub, reaalselt ei huvita.

Ma reaalselt ei vabanda mitte ühegi isiku ees, kellel on imelik mulje sellest olukorrast jäänud, ettekujutus teeb alati oma töö.

Kui kellegil on veel küsimusi, minu postkast on avatud.

Eelpool välja toodud tekstiga tervitan kindlasti Linnuvabriku poisse, teie huumor on halb.

Siis kui narko- ja relvasüsteemi ning arendajat pole :D

Guest
This topic is now closed to further replies.