Jump to content

Sinu WTF momendid?

Featured Replies

• SA:MP Haldaja

samp drama

Teataja IG nimi: Jooans Vaher

Rikkuja IG nimi: Ryan Skylar, Paul Skylar

Reegel mida rikuti?: 6.1. Kõikide relvade, peale deagle, 9mm, 9mmSD ja noa, välja võtmisel on vaja kirjeldada oma tegevust /me käsklusega. (Kui relv on käes, siis relv on käes. Igasugused vabandused, et kogemata scrollisin ei ole aktsepteeritavad.)

Selgitus: Igatahes, mingid kutid müüsid mu sõbrale maja, aga jätsid enda savutaimed kogemata sinna, seejärel läksin sõbraga kaasa et need neile tagasi anda, kohale jõudes realizesin et tegu on samade kuttidega kes eelmine õhtu minuga kesklinnas sokkima hakkasid ja kelle eest ma pääsesin ainult @"Marlboro" juhusliku UZI'ga sekkumisega. Igatahes hakkasin kutiga hüppama ja siis ta näitas et tal on vöövahel UZI. Kuna relva polnud tal käes siis surusin talle kiire liigutusega paremhaagi ning seejärel rushisin teisisõnu alustasin brawli. Kui jõudsin paar lööki ära anda, nägin, et Paul oli kirjutanud chatti, et tema vöövahelt on näha TEC9, mis sekundi pärast juba oli mul kuulirahega näos. Seejärel scrollis TEC9 kätte ka Ryan ning nad lasid meid kõiki maha. Hiljem hakati mind süüdistama selles, et ma ei küsinud temalt, kas mul õnnestub teda lüüa millele ma toon lihtsalt õigustuseks selle, et millal on inimeste käest brawliks luba küsitud, kui ma olen tal ikkagi poole meetri jagu ninaees siis ilmselgelt mul õnnestub talle pauk ära panna ning seejärel talle kallale asuda. Mainiksin veel, et olime nimelt kolmekesi temale väga läheduses mis oleks niivõinaa tema vastuhakkamise praktiliselt võimatuks teinud.

Rikkumise kuupäev/kellaaeg?: 22:00 (27.03.2018)

Tunnistajad: Toby Fisher, Ruslan Tageb ja lisaks ka Marlboro kes oli sellisel hetkel specis.

Lisainfo (Pildid/Videod):

wLO5Tpz.png

4ifnED0.png

gvqo0Bf.pngP459RBe.png

XAysynl.png

LMtgKl6.png

Olen nõus, et haaras relva ilma, et kasutasin /me commandi aga kui inimene tuleb ja hakkabki mind “sanis” taguma, siis ma ei saagi vastu lüü ega midagi ja miks ma peaks laskma ennast lambist haiglasse taguda? Kui aind 1 vend peale tuli, siis ma oleks temast ikka ju jagu saanud. Aga see kesklinna jama mis sa sinna kirjutasid, sellest ei tea ma tõesti mitte sittagi, niiet ära väga vale süüdistusi ka siin jaga eksole. Mingit teise unity sitta ma ka enda kaela ei võtta.

Ma ei räägi Unityst, ma räägin sellest kui me olime LSPD põhjaosas ja siis Dimitry tuli ja lasi teie sõbra valges merity's maha. Sul oli olemas sõber kes oleks samamoodi mulle võinud kallale tulla ja olekski normaalne brawl olnud, see et ma sind brawlima hakkasin ei anna sulle ega su sõbrale õigust reeglitevastaselt käituda.

Ilmselgelt kui inimene näeb, et teised relvastatud, siis ei jookse kallale ju? Näita mulle inimene kes jookseb relvastatud isikule kallale? Ja see kes valge meritiga oli, see olin mina.

Kus on karakteri hirmud?

Ilmselgelt kui inimene näeb, et teised relvastatud, siis ei jookse kallale ju? Näita mulle inimene kes jookseb relvastatud isikule kallale? Ja see kes valge meritiga oli, see olin mina.

Ma ei võta seda kui gunfeari kui ma olen sul täielikult ninaees ja sul pole isegi relv käeulatuses, mingi matrix sa kahjuks pole kes jõuab mulle enne kuuli anda kui mu käsi liigub.

Karakter hirmudeta sul? Ja mul oli relv jope all, niiet oli käe ulatuses. Pole tõesti matrix.

Saa aru inimene, kui ma olen sul nägu vastu nägu siis SA EI TEE SELLE tukiga midagi kui see sul käes pole. Oleks sul see käes olnud oleks teine teema olnud. Lisaks ma ei teadnud, et su sõbral on samuti relv seega meie olime kolmekesi ja sina olid relvastatud isik kellel polnud relv käes ning 3v1 fightis sul ei ole võimalust seda nii või naa haarata.

Sa teadsid, et tal relv kui seda oli ka jope alt näha. 1v1 oli algul. Teised hoidsid eemale ju.

Ei teadnud, ta kirjutas selle pärast seda kui ma olin juba sind rushinud. Nad olid minu seljataga ja valmis koheselt mulle appi tulema.

Ta kirjutas selle 4 sekundit hiljem ja tahad öelda, et sa poleks järele jätnud? IRL oleks ma ikka jõudnud 1v1 fightis selle relva võtta vöö vahelt. Kuna meil oli algul 1v1 mitte 3v1.

Mida me siin vaidleme. Kõrgematel inimestel on üksik asjad teada ja nemad otsustavad.

Karakteri hetkene nimi: Dimitri_Petrov

Karakterile soovitud nimi: Osama_Bin_Ladus

Põhjus: Ta parkouris ja ta kukkus ajja otsa kotidega ja ta kukkus pea peale ja suri.): Uus roll

Tehtud.

arendaja tegeleb haldaja teatamisega XD

Sama noh  :D :D :D :D :D

• 2 weeks later...

kui stunt serverites tehakse vabatahtlikumalt & adekvaatsemalt roleplayd kui serverites, kus on roleplay ette nähtud :s

sa-mp-866.png

sa-mp-867.png

kui stunt serverites tehakse vabatahtlikumalt & adekvaatsemalt roleplayd kui serverites, kus on roleplay ette nähtud :s

sa-mp-866.png

sa-mp-867.png

ok

sa-mp-866.png

sa-mp-867.png

ok

rpd pole näha piltidel

sa-mp-866.png

sa-mp-867.png

ok

rpd pole näha piltidel

tbh meenutab klassikalist ec sissekannet

sa-mp-866.png

sa-mp-867.png

ok

rpd pole näha piltidel

Etsile tavaline ju

Guest
This topic is now closed to further replies.