March 8, 20187 yr Võib-olla on meheliku agressiivsuse põhjus munandites. http://feministeerium.ee/testosteroon-mis-tegudele-sa-neid-mehi-ometi-sunnid/
March 18, 20187 yr juhtkonnas on nüüd 5 inimest & mitte ükski neist ei suuda võtta vastu kriitilist otsust ja visata selline moderaator meeskonnast välja kes näitab kogu meeskonda sitast valgusest?
March 18, 20187 yr juhtkonnas on nüüd 5 inimest & mitte ükski neist ei suuda võtta vastu kriitilist otsust ja visata selline moderaator meeskonnast välja kes näitab kogu meeskonda sitast valgusest? mfw kui terve juhtkond on incompetent
March 20, 20187 yr SA:MP Haldaja Ma ei taha Kenthi "välja süüa" vaid ta võiks saada kasvõi mingi awarni, võimidagi sellist.
March 21, 20187 yr SA:MP Haldaja kui keeping it ic report admins foorumis Kuna teema on tehtud Kenth'le kes on ka PD liige siis olen huvitatud täpsetest detailidest, miks Kenth tule avas? Kas varasemalt kasutasite tulirelva ja avasite sellega PD liiikme suunas tulw või millest see tuleavamine tingitud oli? Ilmselgelt ei ole PD liikmel õigust põhjuseta tuld relvast avada juhul kui enne seda situatsiooni pole mingit tulevahetust toimunud, ootan detaile.. Enne kui keegi vinguma hakkab, mainin ette ära et kuulun PD administrative service'sse.
March 21, 20187 yr SA:MP Haldaja Võiks arvata, et mingid noobid, aga ausaltöeldes väga vägev on jälgida grupeeringut esimesest screenshotist, kus ja mis alusel see alguse sai, kellega ja kuidas, hoian teemal kindlasti silma peal. Ets sa oled mittekeegi, ehk siis täielik noob niiet ära tooda nii lolli juttu. Kõik alustavad kuskilt, ei pea sellepärast kohe maga tegema, debiil. Kokkupuuteid on olnud, minu arust väga asjaliku jutu ja RP-ga, seda tean et Marps tajub ;) you got issues, man