Posted February 8, 20214 yr palun eemaldage need vihma ilmad kus välku lööb, reaalselt pean tund-2 intis rpma sest reaalse epilepsia hoo saab sellest ilmast. vb keegi veel kellel on epilepsia
February 8, 20214 yr SA:MP sAdministraator tere ma olen antud ideega igati poolt. mul hakkab endal halb selliste ilmade puhul ning siis peangi lihtsalt /q panema ning playercount väheneb. pole ainuke kellel selline probleem on. tänud kuulamast
February 8, 20214 yr Author 5 minutes ago, Kristjan said: ei eemalda, vaheldust ka njh eks suren siis et unitys vaheldust oleks
February 8, 20214 yr 1 minute ago, marcus orgitalt said: njh eks suren siis et unitys vaheldust oleks see hea idee jh
February 8, 20214 yr nõus ma elan koos viie õe-vennaga samas toas ja kui sampi mängin siis mõnel tekivad hood + ec arvutil tõmbab torm fpsi alla, äkki see ongi põhjus miks ta ei mängi??
February 8, 20214 yr Tegelikult on serveris hetkel süsteem et, kui vihmane ilm siis sajab lund aga kenth võttis maha kellegi soovil, vajadusel saab selle tagasi rakendada.
February 8, 20214 yr 9 minutes ago, VETERAN said: Tegelikult on serveris hetkel süsteem et, kui vihmane ilm siis sajab lund aga kenth võttis maha kellegi soovil, vajadusel saab selle tagasi rakendada. Ühe inimese soovitusel lumi äea? Jube kähku tehakse siin ühe inimese käsuga midagi. #lumitagasi
February 8, 20214 yr krti emased isegi virtuaalmaailma ilm ei sobi alati mingi nutt lahti .. oma ajal 2011 play onis mängisime koguaeg liivatormidega nii et kõigil 15 fps ja polnud mingit nuttu ega hala raisk.. lumehelbekesed tõesti ..