Jump to content

Featured Replies

Posted

Süüdistaja IG nimi: Barry Seal

Süüdistatava IG nimi: Javier Chicote

Juhtunu kuupäev ja kellaaeg: ...

Sündmuse kirjeldus: Tegemist täieliku trolliga, lugu lühike minu ettevõtte kontor, mis oli peale 0RR-i müüki jäänud kuna ma ei saanud linkida ära oma kasutajat siis polnud mul raha et seda ära osta. Siis otsustas mingi vend selle ära osta, kuna nägi ka minu teemat foorumis ettevõttest. Nüüd hakkas pressima sellepärast rohkem raha firma pealt. Aga mina olen Seal Enterprise ainuomanik ja ettevõtte juht. See vend ostis ära lihtsalt ühe kontori mitte ettevõtte. Sest mina kunagi tõin selle firma endale LV istungiga kontoriks ainult. ETTEVÕTE ei käi koos ruumidega vaid inimesega, seega pole sul mingit õigust selle nime kasutamiseks. Ja VETERAN tegi õigesti kui muutis selle hoone Market Kontoriks. Sest ta kasutas lihtsalt ära 0RR-i lihtsalt häirida RP-d.

Pildid/Videod: -

Mina ostsin selle firma ära, sest tegemist oli kõige odavama firmaga linnas. Nägin su ettevõtte postitust pärast seda, kirjutasin ka sinna alla kommentaari, et firma minu. Täna tegin kuulutuse, mille peale sa mulle ooc sõnumeid SMSi kaudu saatma hakkasid, otsustasin sulle PMida. PMides kukkusid kiunuma, et ma alles hoiaks ja kellegile ei müüks. Kui sulle enda hinna ütlesin, kukkusid sa minuga üleolevalt käituma ja valetasid Veteranile kogu teema kohta, siis said selle nime endale tagasi. Seletasin Abyssale olukorda, mis toimunud oli, ja sain ka nime tagasi. SNJ'is ei ole sellist asja, et  sa saad ühe firma alla mitu hoonet võtta. Sammuti ei saa sa seda firma nime ka ilma minu nõusolekuta tagasi. Kui see on ainukontor, siis näita mulle, kus on teised "firmad" millel on sama nimi LSi peal? Äkki lõpetaks unistamise ja tuleks reaalsusesse tagasi, see on siiski SAMP mitte päriselu. Rohkem ma ei kommenteeri.

• Author

Mis kuradi unistamise, jälle ehtne näide sa ostsid firma ära sellepärast et mult pressida rohkem raha välja, kuna ma ei olnud nõus tundus see sinu jaoks kuidagi üleolev. Ilmselgelt kui see on minu tehtud kontor sellele ettevõttele juba eelmisest serverist. 

SA OLED PUUDEGA VÕI SA LIHTSALT EI SAA ARU? Sa ei saa osta ära ettevõtet kelle ainuomanik olen mina, sa ostsid kontori ära lihtsalt et sealt kasumit lõigata. Ja ma ei valetanud Veteranile mitte midagi, sest ta teab ajalugu et mul oli see ettevõtte eelmises SNJ-s ja kuna 0rr-ga mul pole lihtsalt raha et osta ära see. Sa elad oma luuludes.

MINU KODULEHT JA FIRMA OLI LOODUD ENNE KUI SEE FIRMA ( IG ) sinu kätte jõudis üldse, see niiöelda firma ehk kontor ei ole SEAL ENTERPRISE ettevõte vaid selle kontor. See ei anna sul mingit õigust selle nime üle, sa keerutad seda teemat siin sellepärast et kuidagi mulle närvidele käia ja keerata siin serveris RP võimalusi kinni teistel mängijatel. Ehk teisisõnu oled sa TROLL.

7 minutes ago, Cppu. said:

Mis kuradi unistamise, jälle ehtne näide sa ostsid firma ära sellepärast et mult pressida rohkem raha välja, kuna ma ei olnud nõus tundus see sinu jaoks kuidagi üleolev. Ilmselgelt kui see on minu tehtud kontor sellele ettevõttele juba eelmisest serverist. 

SA OLED PUUDEGA VÕI SA LIHTSALT EI SAA ARU? Sa ei saa osta ära ettevõtet kelle ainuomanik olen mina, sa ostsid kontori ära lihtsalt et sealt kasumit lõigata. Ja ma ei valetanud Veteranile mitte midagi, sest ta teab ajalugu et mul oli see ettevõtte eelmises SNJ-s ja kuna 0rr-ga mul pole lihtsalt raha et osta ära see. Sa elad oma luuludes.

MINU KODULEHT JA FIRMA OLI LOODUD ENNE KUI SEE FIRMA ( IG ) sinu kätte jõudis üldse, see niiöelda firma ehk kontor ei ole SEAL ENTERPRISE ettevõte vaid selle kontor. See ei anna sul mingit õigust selle nime üle, sa keerutad seda teemat siin sellepärast et kuidagi mulle närvidele käia ja keerata siin serveris RP võimalusi kinni teistel mängijatel. Ehk teisisõnu oled sa TROLL.

Eelmine server oli eelmine server, see server on see server. 0rr tähendab uut algust, niiet siin uues serveri pole sa kuidagi tolle firmaga seotud ja pole ka see sulle tehtud 🙂

maksa mulle see stock raha (230k) tagasi nyyd ja praegu ja firma on sinu, mul sinuga kaniitamisest kõrini juba

Ma ei loe kuskilt välja kus see probleem hetkel seisneb? kas @Cppu tahab

enda kontorit tagasi või @Kristjan võttis cppult Seal Enterprise'i leadershipi

üle või nagu tehke mulle selgeks, millised on teie kumbagi parim lahendus antud olukorrale.

1 minute ago, Pixel said:

Ma ei loe kuskilt välja kus see probleem hetkel seisneb? kas @Cppu tahab

enda kontorit tagasi või @Kristjan võttis cppult Seal Enterprise'i leadershipi

üle või nagu tehke mulle selgeks, millised on teie kumbagi parim lahendus antud olukorrale.

ma ostsin selle firma kui odavaima firma tol ajal mängus, nyyd kukkus ta kargama, et see tema firma ja bla bla bla, et eelmisest serverist tema oma old jms. igatahes, 0rr tahendab uut algust niiet idk, makske mulle see 230k tagasi, saab cppu firma endale ja jokk, mul sellest vennast kõrini.

Antud olukorras puudub @Kristjan'l sõnaõigus @Cppu. firma üle. Jah, Kristjanile kuulub samanimeline kinnisvara, kuid see ei esinda antud firmat. @Cppu. saab oma firmaga tegeleda soovi korral mingis muus hoones, selleks ei pea ta omama @Kristjani kinnisvara.

Seega kokkuvõtteks: @Kristjanile jääb alles Seal Enterprise nime kandev kinnisvara ning @Cppu.le jääb õigus juhtida ja tegeleda oma firmaga Seal Enterprise.

Loodetavasti lõppeb teie vahel see trall lõpuks ära ja suudate rahulikult oma eludega edasi minna.

Lukku ja arhiivi.

• Albert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.