Jump to content

Featured Replies

Posted

Nii, igatahes ma arvan et võiks siuke süsteem olla et saad numbrimärgi autolt küljest võtta. Kui sa plaanid isikliku autoga nt poodi röövida, sa eriti ei taha et su nr märk jääks kaamerasse. Ja et numbrimärgi saaks tagasi panna.

Kui keegi näiteks su numbrimärgid liistu pand siis läheks see 200 maksma. Kui sa võtaksid numbrimärgid siis need tekiksid inventory'sse. (Loomulikult kuna see on kriminaalne asi siis ei võiks varastada Unity's jms)

Ma arvan et mõned illegaalid/legaalsed oleks nõus sellega ja mõned mitte kuna teatud isikud hakkaksid abusema seda et igalt autolt varastavad.

kui tahad varastada siis peaks olema kas nuga, kruvikeeraja.

Kuna ma peaks iga päev ostma oma "Raju Peep" numbri märki tagasi ss ma olen vastu

lgp

Eeldan et kergem oleks kuskil firmas müüa feik numbrimärke (random number) , nt 2500dollarit tk ja igakord kui tahad kasutada siis /sõiduk numbrimark 2 vmidagi

Miks me ajame asja keerulisemaks, kui see peaks olema. Leia lihtsalt teine viis kuidas varguseid läbi viia nii, et vahele ei jääks - või võta kasutusele mõni lisanipp mis annab politsei saabudes sulle lisaaega tegutseda ja põgeneda. Pead natukene planeerima ja saad hakkama.

• Author
1 minute ago, hyena said:

Miks me ajame asja keerulisemaks, kui see peaks olema. Leia lihtsalt teine viis kuidas varguseid läbi viia nii, et vahele ei jääks - või võta kasutusele mõni lisanipp mis annab politsei saabudes sulle lisaaega tegutseda ja põgeneda. Pead natukene planeerima ja saad hakkama.

Ma pakkusin lihtsalt. Mis sa arvad et igaüks viitsib kükitada võtmega ja loota "äkki nüüd lheb mootor tööle" v ss nt numbrimärke saab aind ise ära võtta omalt autolt. Kõik on muudetav ja värki ju.

2 minutes ago, MaxTract said:

Ma pakkusin lihtsalt. Mis sa arvad et igaüks viitsib kükitada võtmega ja loota "äkki nüüd lheb mootor tööle" v ss nt numbrimärke saab aind ise ära võtta omalt autolt. Kõik on muudetav ja värki ju.

Ma nõustun sinuga ning ega selles midagi halba ei olegi, aga ma ei leia, et selline lisa serverile oleks vajalik. Nagu ka sinu arvamus, on see pelgalt minu arvamus.  Reaalis on ju päris palju erinevaid variante, mida kasutada, et maksimaalselt "safe" olla ja vahele mitte jääda.

RP endal need küljest ära lic ja pärast kui keegi tõestust küsib saada timestampiga pilt, et võtsid ära.

Pange pead tööle, rollimängu mängumood on juba ise nii rikkalik, et kõike ei pea serverisse script-wise sisse tooma

Edited by Pixel

mul vana klassivend v6ttis numbrim2rgi autolt 2ra, r66vis tanklat ja l2ks ikka vangi sest auto tuvastati 2ra ning tegemst oli yli populaarse volkswageni mudeliga ehk ss licalt 2ra r66vi poodi

Guest
This topic is now closed to further replies.