Jump to content

Featured Replies

• SA:MP sAdministraator

Sõidukite hindu muudame teiste administraatoritega jooksvalt, vastavalt majandusele, nagu Kenth mainis. Võibolla on tulevikus tulemas mingine süsteem, mis paneks inimesi rohkem omavahel autosid vahetama/müüma.

• Author
9 minutes ago, abyssa said:

Sõidukite hindu muudame teiste administraatoritega jooksvalt, vastavalt majandusele, nagu Kenth mainis. Võibolla on tulevikus tulemas mingine süsteem, mis paneks inimesi rohkem omavahel autosid vahetama/müüma.

Ilmselt tuleb rakendada limiite rohkem, kuna Premiereid ning Huntleyd on linna peal päris palju siis need pole eriti müüdavad sõidukid ja kui heal juhul müüdud saad siis mingi poole odavamalt kui sa ostsid selle. Kunagi ühes Eesti serveris oli autopood üldse füüsilisel kujul, olid suured platsid Los Santoses, kolmes erinevas kohas ning seal olid siis müügis olevad autod. Igal platsil olid erineva kategooria masinad ning hinnad ka siis erinevad.

1 hour ago, Rosecco said:

Ausalt öeldes mulle isegi ei meeldi Sultani ja nende teiste autode lisatuuningud mida neile kõike panna saab, see rikub auto välimuse minu arust täiesti ära ning ei näe vajadust, et need peaksid olema lihtsalt kätte saadav üldse mängijatele, pigem teha need bumperid jne AP eest.

Võite lisada autopoodi eraldi Sultani siis mida ei saa tuunida, ma isiklikust kogemusest ostaks selle kui see muudaks hinda.

Selle pärast küll autopoe süsteemi ei pea muutma hakkama, sest sulle ei meeldi auto tuuningbumperid.

Ma vaatan üldse, et sa oled väga tihe ideede postitaja. Siiamaani on SAMP maastikul need süsteemid toiminud aga sina hakkad alati jalgratast leiutama. 

Eilse seisuga sai muudetud sõidukite hindu, mõndasi tõstsime, mõndasi langetasime with @punane.pngabyssa

L&A.

• VETERAN locked this topic
  • Omanik
On 2/8/2021 at 10:56 AM, Rosecco said:

Ausalt öeldes mulle isegi ei meeldi Sultani ja nende teiste autode lisatuuningud mida neile kõike panna saab, see rikub auto välimuse minu arust täiesti ära ning ei näe vajadust, et need peaksid olema lihtsalt kätte saadav üldse mängijatele, pigem teha need bumperid jne AP eest.

Võite lisada autopoodi eraldi Sultani siis mida ei saa tuunida, ma isiklikust kogemusest ostaks selle kui see muudaks hinda.

Me ei hakka lisama kahte sultanit autopoodi ja me ei hakka piirama mängu core võimalusi annetuspunktude peale. Tahad apde eest sultanit, siis /annetusmasin ja palun. 

Guest
This topic is now closed to further replies.