Posted February 7, 20214 yr Autopoes on müügis erinevate hindadega nelja rattalised sõidukid, sama on ka Motopoes aga seal on müügis kahe rattalised. Osad masinad mis pannes võrdlusesse mõne odavama sõidukiga on peaaegu, et samad aga erinevus on välimuses ning mingil määral suuremas tippkiiruses. Sultan mis maksab poes 2,500,000$ ning Premier mis maksab poes 250,000$ on minu jaoks nagu vennad, lihtsalt ühel on "kiiremad jalad". Kui mulle antakse näiteks 2,5mil siis ma ei ostaks selle eest Sultanit kuna ma tean, et see pole seda hinda väärt, sama on ka palju teiste masinatega. Miks on aetud sport autode hinnad nii kalliks kui need ei ole isegi midagi ulmelist, no Bullet, Infernus ning need osad kaheuksega veel, tõesti need võibolla ja seal oma väärtusega õiges klassis aga nagu 2,5mil on isegi mängijatele kes töötavad Grupeeringus väga suur raha ning ilmselgelt ei osteta ka sellepärast neid kallimaid masinaid. Ma soovin jõuda pointini kus masinate hinnad võiksid langeda aga teha igale masinale limiit, näiteks Sultanile limiit 4 või 5, mida odavamad on autod mida vähem on võimalik neid soetada, seda rohkem tekib mängijate vahelist autode turgu mis tekitab mingil määral juurde rpd. Eile mõtlesin, et ostan endale Sanchezi, läksin siis Motopoodi ja vaatasin, opa, mingi täiesti tavaline kaherattaline sanchez maksab 150,000$ mis on kallim kui PCJ-600, ebareaalsed hinnad lihtsalt, lisaks, kes sul ostab jalgratta 15,000$ eest? Lühidalt, palun võtke hinnad alla, selle nimel pange kasvõi väiksemad masinate limiidid ja vähendage mingil määral palkasi aga need pole lihtsalt balanced serveri economyga. Seda teemat ilmselt mitmeid kordi lahatud aga kuna mida muutvat pole rakendatud siis tuleb uuesti see teema üles võtta.
February 7, 20214 yr tra ära vingu nii palju reaalselt, see ajab mind juba närvi.. jätad snowflake'i mulje
February 7, 20214 yr Minu arvates on kõik prg timmis. Sultan on väga hea juhitavusega auto ja lisaks on tal bodykit tuunitav, sellepärast nii kallis ongi. Jalgratta hind 15k täiesti normaalne minu arust.
February 7, 20214 yr irl ostad ka lambise panni viietest tonniga? ma küll. 😄 Aga oleme ausad, kes jalgrattaga rpda tahavad leiavad ka selle raha. Sultan üldse mingi ralli auto, mõeldud offroad jaoks. Premier ikkagi linna masin. Sanchez on kallis ka sellepärast et mingid aborigeenid "Nihhuja offroad bike, võtame shotgunid röövime poodi ja paneme põllupealt jeebet" Peaga tuleb mõelda veits. Oleme ausad, Kui sa tahad seda masinat. Sa leiad selle raha. Thats all.
February 7, 20214 yr SA:MP sAdministraator tere, kunagi olid hinnad samasugused ning palgad mitu korda madalamad. kõik hinnad on fair, kõigil polegi vaja sultaneid ega rpda rikkureid. tänud kuulamast
February 8, 20214 yr Omanik Peaadministraator saab vajadusel muuta serveris olevate sõidukite hindu olenevalt majanduslikust olukorrast. Hinnad on enamus aastaid sellised olnud, mõndade sõidukite hindu sai avamisel tõstetud, kuid mitte väljatoodud sõidukite hindu. Põhjus miks Sultani ja Premieri hinnavahe on nii suur on lihtne. Premier on lihtlabase soome ehitaja masin, sultan on aga sportauto, mida on võimalik tuunida vingemaks ja mida ei taha igal 2'sel rekkamehel serveris sõiduvahendina näha.
February 8, 20214 yr Author 8 hours ago, Kenth said: Peaadministraator saab vajadusel muuta serveris olevate sõidukite hindu olenevalt majanduslikust olukorrast. Hinnad on enamus aastaid sellised olnud, mõndade sõidukite hindu sai avamisel tõstetud, kuid mitte väljatoodud sõidukite hindu. Põhjus miks Sultani ja Premieri hinnavahe on nii suur on lihtne. Premier on lihtlabase soome ehitaja masin, sultan on aga sportauto, mida on võimalik tuunida vingemaks ja mida ei taha igal 2'sel rekkamehel serveris sõiduvahendina näha. Ausalt öeldes mulle isegi ei meeldi Sultani ja nende teiste autode lisatuuningud mida neile kõike panna saab, see rikub auto välimuse minu arust täiesti ära ning ei näe vajadust, et need peaksid olema lihtsalt kätte saadav üldse mängijatele, pigem teha need bumperid jne AP eest. Võite lisada autopoodi eraldi Sultani siis mida ei saa tuunida, ma isiklikust kogemusest ostaks selle kui see muudaks hinda.