Jump to content

Featured Replies

Posted

Autopoes on mĂŒĂŒgis erinevate hindadega nelja rattalised sĂ”idukid, sama on ka Motopoes aga seal on mĂŒĂŒgis kahe rattalised. 

Osad masinad mis pannes vĂ”rdlusesse mĂ”ne odavama sĂ”idukiga on peaaegu, et samad aga erinevus on vĂ€limuses ning mingil mÀÀral suuremas tippkiiruses. Sultan mis maksab poes 2,500,000$ ning Premier mis maksab poes 250,000$ on minu jaoks nagu vennad, lihtsalt ĂŒhel on "kiiremad jalad".

Kui mulle antakse nÀiteks 2,5mil siis ma ei ostaks selle eest Sultanit kuna ma tean, et see pole seda hinda vÀÀrt, sama on ka palju teiste masinatega. Miks on aetud sport autode hinnad nii kalliks kui need ei ole isegi midagi ulmelist, no Bullet, Infernus ning need osad kaheuksega veel, tÔesti need vÔibolla ja seal oma vÀÀrtusega Ôiges klassis aga nagu 2,5mil on isegi mÀngijatele kes töötavad Grupeeringus vÀga suur raha ning ilmselgelt ei osteta ka sellepÀrast neid kallimaid masinaid. Ma soovin jÔuda pointini kus masinate hinnad vÔiksid langeda aga teha igale masinale limiit, nÀiteks Sultanile limiit 4 vÔi 5, mida odavamad on autod mida vÀhem on vÔimalik neid soetada, seda rohkem tekib mÀngijate vahelist autode turgu mis tekitab mingil mÀÀral juurde rpd. Eile mÔtlesin, et ostan endale Sanchezi, lÀksin siis Motopoodi ja vaatasin, opa, mingi tÀiesti tavaline kaherattaline sanchez maksab 150,000$ mis on kallim kui PCJ-600, ebareaalsed hinnad lihtsalt, lisaks, kes sul ostab jalgratta 15,000$ eest? 

LĂŒhidalt, palun vĂ”tke hinnad alla, selle nimel pange kasvĂ”i vĂ€iksemad masinate limiidid ja vĂ€hendage mingil mÀÀral palkasi aga need pole lihtsalt balanced serveri economyga.

Seda teemat ilmselt mitmeid kordi lahatud aga kuna mida muutvat pole rakendatud siis tuleb uuesti see teema ĂŒles vĂ”tta.

tra Àra vingu nii palju reaalselt, see ajab mind juba nÀrvi.. jÀtad snowflake'i mulje

Minu arvates on kÔik prg timmis. Sultan on vÀga hea juhitavusega auto ja lisaks on tal bodykit tuunitav, sellepÀrast nii kallis ongi. 

Jalgratta hind 15k tÀiesti normaalne minu arust.

irl ostad ka lambise panni viietest tonniga? ma kĂŒll. 😄 Aga oleme ausad, kes jalgrattaga rpda tahavad leiavad ka selle raha. Sultan ĂŒldse mingi ralli auto, mĂ”eldud offroad jaoks. Premier ikkagi linna masin. Sanchez on kallis ka sellepĂ€rast et mingid aborigeenid "Nihhuja offroad bike, vĂ”tame shotgunid röövime poodi ja paneme pĂ”llupealt jeebet" Peaga tuleb mĂ”elda veits. Oleme ausad, Kui sa tahad seda masinat. Sa leiad selle raha. Thats all.

• SA:MP sAdministraator

tere, kunagi olid hinnad samasugused ning palgad mitu korda madalamad. kÔik hinnad on fair, kÔigil polegi vaja sultaneid ega rpda rikkureid.

tÀnud kuulamast

• Omanik

Peaadministraator saab vajadusel muuta serveris olevate sÔidukite hindu olenevalt majanduslikust olukorrast. Hinnad on enamus aastaid sellised olnud, mÔndade sÔidukite hindu sai avamisel tÔstetud, kuid mitte vÀljatoodud sÔidukite hindu.

PÔhjus miks Sultani ja Premieri hinnavahe on nii suur on lihtne. Premier on lihtlabase soome ehitaja masin, sultan on aga sportauto, mida on vÔimalik tuunida vingemaks ja mida ei taha igal 2'sel rekkamehel serveris sÔiduvahendina nÀha.

• Author
8 hours ago, Kenth said:

Peaadministraator saab vajadusel muuta serveris olevate sÔidukite hindu olenevalt majanduslikust olukorrast. Hinnad on enamus aastaid sellised olnud, mÔndade sÔidukite hindu sai avamisel tÔstetud, kuid mitte vÀljatoodud sÔidukite hindu.

PÔhjus miks Sultani ja Premieri hinnavahe on nii suur on lihtne. Premier on lihtlabase soome ehitaja masin, sultan on aga sportauto, mida on vÔimalik tuunida vingemaks ja mida ei taha igal 2'sel rekkamehel serveris sÔiduvahendina nÀha.

Ausalt öeldes mulle isegi ei meeldi Sultani ja nende teiste autode lisatuuningud mida neile kĂ”ike panna saab, see rikub auto vĂ€limuse minu arust tĂ€iesti Ă€ra ning ei nĂ€e vajadust, et need peaksid olema lihtsalt kĂ€tte saadav ĂŒldse mĂ€ngijatele, pigem teha need bumperid jne AP eest.

VÔite lisada autopoodi eraldi Sultani siis mida ei saa tuunida, ma isiklikust kogemusest ostaks selle kui see muudaks hinda.

Guest
This topic is now closed to further replies.