Jump to content

Featured Replies

Posted

Süüdistaja IG nimi:Raul Ramirez

Süüdistatava IG nimi:Javier Laguna

Juhtunu kuupäev ja kellaaeg:07.02.2021 - 01:41

Sündmuse kirjeldus:Ei tundu just kõige reaalsem koht kus sooritada röövi, Unity on ju safezone mis on siinsamas ligidal, inimesed ümberringi, ise roleplayb mingit gangsterit,paneb mendi autoga ringi röövib inimesi, no ma ei tea. Viis minutit varem tuleb räägib hispaania aktsendiga/keeles räägib et ta on vagos ja nii edasi. Nüüd siis viieline erapolitseinik!

Pildid/Videod:

Edited by decodE

• SA:MP sAdministraator

Tere. Tegu yellow zonega, mida on ka kaardilt näha. Kell oli juba öö ning illegaalne tegevus seal pole keelatud. Politseimasina röövimine oli läbi roleplaytud. Kasutasin seda sinu kinnipidamiseks ning pärast seda sinu röövimiseks, mida ma aga teha ei saanud kuna sa oled alla tase 10. Sa ennist hüppasid ühe mu grupiliikmega ning tulin pigem sulle selle eest kätte maksma. Kuna mul oli vaja aga IRL asjus ära käia hetkeks arvuti tagant, siis tegin sellest olukorrast lihtsalt "röövi". Rohkem midagi lisada pole, ei näe siin midagi reeglitevastast. Ootame mõne administratiiviliikme sõna.

Nimelt pole hispaania aktsenti ega pole sulle tulnud kunagi eraldi midagi rääkima, et ma vagos 😃😃.

Edited by Jarmuuuz

• Author
18 minutes ago, Jarmuuuz said:

Tere. Tegu yellow zonega, mida on ka kaardilt näha. Kell oli juba öö ning illegaalne tegevus seal pole keelatud. Politseimasina röövimine oli läbi roleplaytud. Kasutasin seda sinu kinnipidamiseks ning pärast seda sinu röövimiseks, mida ma aga teha ei saanud kuna sa oled alla tase 10. Sa ennist hüppasid ühe mu grupiliikmega ning tulin pigem sulle selle eest kätte maksma. Kuna mul oli vaja aga IRL asjus ära käia hetkeks arvuti tagant, siis tegin sellest olukorrast lihtsalt "röövi". Rohkem midagi lisada pole, ei näe siin midagi reeglitevastast. Ootame mõne administratiiviliikme sõna.

Nimelt pole hispaania aktsenti ega pole sulle tulnud kunagi eraldi midagi rääkima, et ma vagos 😃😃.

Nojah, siis oli see su mingi grupiliige, normaalne. Vagos käib mööda linna ükshaaval röövimas/võimu näitamas. Vägevad gangsterid olete, väga reaalne!

vag.png

Loodan et saate ametlikuks!

@Jarmuuuz ei teinud antud olukorras midagi valesti. Esiteks, seal pole safezone aka greenzone, vaid yellow zone, nagu on minimapi all näha. See tähendab, et peale kella 21.00 on seal kuritegude sooritamine lubatud. 
Teiseks, Jarmuuuz oli PD sõiduki eelnevalt RP’ga varastanud ja sinu poolt esitatud tõendusmaterjalis on näha, et antud olukorras tegi ta samuti RP’d ning ei rikkunud ühtegi reeglit.

Teema läheb lukku ja arhiivi.

• Albert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.