Posted February 5, 20214 yr Süüdistaja IG nimi: Martin lepp / Roland Alliksoo Süüdistatava IG nimi: Denzel_Hurricane Juhtunu kuupäev ja kellaaeg: 17:21 Sündmuse kirjeldus: Põhimõtteliselt mul tekkis Rolandiga idee et kuskilt kiiret raha teenida. Denzel tuli tund aega enne seda küsima kas keegi manti soovib osta, siis ta tuli noaga mehasse vehkima korraks Rufusega. Siis tekkis Rolandiga idee et seda ahvi röövida. Läbi numbri kutsusime ta Carwashi juurde kuhu ta tuli, Püsis autos, ühe käega hoidis /ame commandiga nuga tugevalt käes. Roland haaras mantlitagant kurika ja virutas kurikaotsaga tugeva hoobi vastu tatti (kurikal suur pindala, peaks lõualuu poolsodi lööma, uimaseks või väiksema võimalusega Knock outi.) Sellepeale Denzel otsustas kiirelt et ta ei rp eriti vigastust ja pani minema. Pildid/Videod:
February 5, 20214 yr Heakeneküll.. Sitt varjant on see et ma pole pilte teind.. Teiseks pindala pindalaks.. Sain vastu nägu, ninaluu puruks.. Rpsin edasi kui seisma jäin natuke eemal.. Miks seda ei kirjuta.. Rpsin et sain vastu ning ning verd jookseb ning vaatab seljataha.. Vaevalt sa nokki lööd 1he pauguga.. Olid autol nii lähedal ka seega pindala võib olla aga jõudu pole seal taga.. Ja mis sa teind oleksid siis? ma pole lvl 10gi seega sa ei tohiks mind röövidagi. Rpda oskad saad igassituatsioonis hakkama.. See ei ole et Relv ja attack ja plekki tuleb. Kaotada ei oska siis vaja jonnida kohe.
February 5, 20214 yr ja selle pildi peal peaks sitaks minu rpd ka olema. Ja vaevalt sa sekundiga suudad mantli SELJATAGANT võtta ja lüüa mind sellega.. Päris elus sa ei oleks suutnud lüüagi mind. Edited February 5, 20214 yr by Ginger
February 5, 20214 yr Author 6 minutes ago, Ginger said: Heakeneküll.. Sitt varjant on see et ma pole pilte teind.. Teiseks pindala pindalaks.. Sain vastu nägu, ninaluu puruks.. Rpsin edasi kui seisma jäin natuke eemal.. Miks seda ei kirjuta.. Rpsin et sain vastu ning ning verd jookseb ning vaatab seljataha.. Vaevalt sa nokki lööd 1he pauguga.. Olid autol nii lähedal ka seega pindala võib olla aga jõudu pole seal taga.. Ja mis sa teind oleksid siis? ma pole lvl 10gi seega sa ei tohiks mind röövidagi. Rpda oskad saad igassituatsioonis hakkama.. See ei ole et Relv ja attack ja plekki tuleb. Kaotada ei oska siis vaja jonnida kohe. Mina tegin teema põhjusega kuna @Roseccoei tahtnud teha vmdgi ja tal olid pretensioonid. 😄 Lisan igaks juhuks chatlogist lõigu ka. [17:19:51] ** Martin Lepp suretas sõiduki mootori ** [17:20:03] Martin Lepp ütleb: Sa tegele, ma ootan. [17:20:14] * Denzel Hurricane näeb tuttavaid isikuid * [17:20:23] * pusa äär on nina peal. ((Martin Lepp)) * [17:20:45] ** Martin Lepp pistab käe tasku. ** [17:20:53] * Kurikas mantli taga ((MASKEERITUD 1262)) * [17:21:03] ** Martin Lepp Võtab taskust teleskoobi, Dashib lahti. ** [17:21:09] ** Martin Lepp paneb selle seljataha kiirelt. ** [17:21:28] ** Martin Lepp valmis rushima kui maskeeritud isikuga juhtub midagi. ** [17:21:36] * MASKEERITUD 1262 tõmbab vaikselt kurika mantli tagant välja reageerides kiiresti pannes paugu mehele vastu tatti * [17:21:45] * Martin Lepp lendab live. * [17:21:46] * said vastu nosplit? ((MASKEERITUD 1262)) * [17:21:48] * Denzel Hurricane saab vastu nägu ning annab gaasi * [17:21:54] (( MASKEERITUD 1262: ? )) [17:21:54] Martin Lepp ütleb: Türa. (Lisan äsja tehtud full pildi chatist: Edited February 5, 20214 yr by MaxTract
February 5, 20214 yr Antud olukorda on väga raske kommenteerida, löögist saadud tagajärjevad võivad olla väga erinevad, üks eeldab ühte, teine teist. Antud olukorras tundub, et üks isik lõi kurikaga teist venda, kes istus autos. Kõige loogilisem lahendus asjale on see, et kuna autoaknast sisse löömine on väga piiratud alaga tegevus, ei pruugi sellel olla piisavalt jõudu, et juhti päris nokki lüüa. Oleks pidanud röövi rohkem läbi mõtlema mitte kurikaga lihtsalt tampima minema, kerge noa kõrile panemine oleks juba palju effektiivsem. Antud olukorras ei saa ma kedagi karistada ega hoiatada, seega vältige selliseid situatsioone. L&A