Jump to content

Featured Replies

3 minutes ago, Pixel said:

Kui sweeperiga teeniks reaalselt ainult 10k vähem kui rekkaga, ei hakkaks mitte keegi isegi rekka soetamisele mõtlema, cmon.

Mis sa arvad, et keegi uus mängija invensteerib sul rekkasse? Ole normaalne nüüd.. kõik kellel mängutundide tõttu raha on rekka ostnud 🙂

Fakk muud ma ei näe kui raha, vara, raha, vara, kuidas on RP teie raha/varaga seotud? Kui teil ei ole raha, rpte vaeset senikaua kuni teil on, teil ei ole vaja infernust ja maja, et enda RPd täide viia. Ükski kvaliteeti tootev rollimängur ei hooli enda varast ning enamasti on see vara RP tagajärjel soetatud, mitte sweeperiga tänavaid pühkides.

• Author

@roheline.pngPixel

3. Mõttetu lisascript, keegi ei taha maksta interneti eest, mis võimaldab ainult igal pool lotot osta.

Kindlasti saaks lisada muid funktsionaalsusi, mida internet teha võimaldab.

1 minute ago, Pixel said:

Fakk muud ma ei näe kui raha, vara, raha, vara, kuidas on RP teie raha/varaga seotud? Kui teil ei ole raha, rpte vaeset senikaua kuni teil on, teil ei ole vaja infernust ja maja, et enda RPd täide viia. Ükski kvaliteeti tootev rollimängur ei hooli enda varast ning enamasti on see vara RP tagajärjel soetatud, mitte sweeperiga tänavaid pühkides.

Sa praegu räägid seda juttu sellepärast, et sul 6 mingit kallimat serveri trucki perse alla, võta kokku ennast.

• Author

Fakk muud ma ei näe kui raha, vara, raha, vara, kuidas on RP teie raha/varaga seotud?

Olgem ausad aegade algusest saati on suur osa RP serveritest raha kokku ajamine. Ei räägi ainult endast vaid oma ligi 10 aasta pikkusest RP kogemusest saadu põhjal. Tahes tahtmata on see suur osa mängust, tehes vara kättesaamise mängijatele VÄHEKENEGI lihtsamaks oleks hea viis playerbase-i rohkem rollimängu tegema panna. 

@Hentsss Kui sinu jaoks on raha ning vara kokkuajamine osa RPmisest siis you do you.

Selleasemel et ideed tuua asju muuta tuleks natukene muuta enda vaatevinklit RP

serveritele ning selle eesmärkidele.

@Rosecco Sellist jutt olen ma aastaid juba rääkinud ning olen väga hästi saanud aastaid RPtud ka ilma miljonite ja huntley'teta. 
Kasuta RPmiseks mingisugust müügis maja kuskil eemal, pane enda perennialile bentley mod peale, võimalused on lõputud. See raha
tagaajamine ajab lihtsalt lolliks inimesed ja annab mängijatele vale arusaama serveri eesmärgist ning mõttest. Selle asemel, et sweeperit või rekkat

grindida, võtke kokku, rpge inimestega, mõelge koos midagi välja, alustage kuskilt, see sweeperi grindime ei anna midagi, rekka oma ka. Selleks ajaks kui
sul on see 2,5milline sultan perse all, saad sa aru, et sellel ei ole mitte mingit seost RPga vaid see oli lihtsalt sinu isiklik "iha" ning "arvamus", et seda on sul vaja

RP tootmiseks, see ei ole nii ning oleks aeg sellest aru saada.

Mõttetu vaielda, ei ütle, et mul raha vähe kuna olin alguses raha poolest kõige rikkam seega muret nagu pole, aga lihtsalt kipub nii olema, et ühe miljoni kokku ajamine nõuab korralikult aega ning nähes kuidas osad meeskonnaliikmed saavad endale masinad/hooned tasuta ning paljud sõidavad juba serveri avamise päevadel ringi premieritega on suhteliselt nutune olukord. Ei ütle, et see halb idee oli anda ühe mängutunni eest 15000 aga mõeldes uutele siis selle oleks võinud tõmmata 5-10k peale per tund. 

• Author

Selleasemel et ideed tuua asju muuta tuleks natukene muuta enda vaatevinklit RP

serveritele ning selle eesmärkidele.

Iga päev erinev jutt, "kellegil ideid on pange ideede alla". Kirjutan sulle ideed ja sul on sellega probleem, otsustage ära lõpuks, ega ma mingi enemy of the state #1 ei ole selle pärast et ma lihtsalt oma ideid välja pakun. 

Kui sinu jaoks on raha ning vara kokkuajamine osa RPmisest siis you do you.

Faktid näitavad, et see tahes tahtmata on suur osa, puikle palju tahad.

Selle asemel, et sweeperit või rekkat

grindida, võtke kokku, rpge inimestega, mõelge koos midagi välja, alustage kuskilt, see sweeperi grindime ei anna midagi, rekka oma ka.

Täielikult nõustun sinuga selles punktis, selleks võiks ka server omalt poolt initsiatiivi anda lisades tegevusi, mida mängijad teha saaksid. Don't shoot the messenger.

• SA:MP vModeraator

1. Pole poolt, minu arust peaks see raha mis saad koguaeg tõusma töötasemetega, kui aktiivselt teed.

2. Poolt, võiks tõesti telefonis või kuskil selline asi võimalik olla.

3. Nõustun Pixeli pointiga.

4. Kas tõesti nii väga häirib, et seda näitab, see ei tee ju kuidagi liiga.

5. Nõus.

6-7. Peab laskma Kenthil üle vaadata, tark oleks bugtrackerisse panna.

8. Bugtracker.

9. Peale rekkamehe töö on muid viise ka raha teenida ja paraku tuleb ka RP'd tehes seda raha kuskilt, flipi maju kallimalt vms küll sa kunagi selle Sultanini ka jõuad.

10.  Vastu.

11. "Tsiviilisikutel on RP võimalusi vähe" on rumal ütlus, võimalused on kõigil suured ja laiad, võiks lausa öelda, et piiritud, saad teha mida iganes tahad, peab pea tööle panema lihtsalt. 

12. Töötame selle kallal nagu Pixel mainis.

13. Poolt, kunagi on see nii olnud ka.

14. Poolt.

15. Toite tuleks kärpida küll, keegi ei lähe hetkel kuhugi toidukohta kallilt süüa ostma, kui saavad odavalt ostetud üllatusmuna ja hot dogiga läbi.

16. Ei ütleks ka, et see ebaloogiline on, et sa saad panna nii palju asju kui tahad.

17. Nõus Pixeli pointiga.

18. Serveri restarte tavaliselt teatatakse mitu minutit ette, tark tegu oleks selleks ajaks logida kui restarti tehakse.

Guest
This topic is now closed to further replies.