Posted February 4, 20214 yr Los Santos Police DepartmentRelvaloa litsents Isiklikud andmedA1. Eesnimi: VincentA2. Perekonnanimi: VinelliA3. Teine eesnimi: - A4. Pikkus: 190cmA5. Kaal: 98kgA6. Sünnikuupäev: 28.05.1990A7. Telefon: 5558020A8. Kodakondsus: EestiA9. Elukoht: Jeffersoni 5A10. Sugu. [x] Mees [-] Naine A11. Töökoht: TaksojuhtA12. Firma / Ametinimetus: Los Santos TransportA13. Kas te omate B-kategooria juhtimisõigust? [x] Jah [-] Ei Relvade kirjeldusedB1. Milliseid tulirelvi te plaanite osta relvapoest (Lisa vähemalt 1 relvamudel mis relvapoes müügil millist/milliseid kasutama hakkaksid): - Clock 19, 9mm - B2. Kuhu te paigutaksite oma tulirelva/tulirelvad? [x] Koju [-] Firmasse Kui te märkisite "Frimasse" siis lisage dokument mis tõestab, et te olete firma ainuomanik: B3. Milline on teie eesmärk tulirelva litsentsi saamiseks? [x] Enesekaitseks [-] Sportimiseks [-] Jahinduseks Reeglid ja piirangud Litsentsisaaja vastutab mis tahes isiku vigastuse eest, surma eest või vara kahjustamise eest, mis on tulenenud litsentsist või on litsentsisaaja poolt tekitatud. Käesolevaga kinnitan vande all olevatele karistustele, et vastuse, mida ma olen andnud, on minu teadmise ja veendumuse kohaselt õiged ning, et ma mõistan ja nõustun käesolevas sättes, tingimustes ja piirangutes või muul viisil kehtestatud. Mina, Eesnimi Perekonnanimi, kinnitan, et olen lugenud ja mõistnud piirangud ja mõistan järgnevaid tagajärgi, kui ma rikun litsentsieeskirju ja -piiranguid. Out of Character InformatsioonC1. Screenshot /andmed IC/OOC kohta. ANDMED OOC C3. Kas teie relvaluba on eemaldatud varasemalt? [-] Jah. [x] Ei. Kui vastasid "Jah" siis põhjenda miks teilt eemaldati relvaluba.: C4. Litsentsi saamiseks ei tohi olla sul kuuaega olnud ühtegi Deathmatchi või taolise asja eest karistust. Saades karistuse Deathmatchi või taolise asja eest samal ajal kui sa omad relvaluba, eemaldatakse see sinult koheselt ilma ette teatamata ja lisatakse sind Blacklisti, kust väljasaamiseks pead kirjutama 400 sõnalise teksti Firearms Licensing Divisionile.
February 15, 20214 yr LOS SANTOS POLICE DEPARTMENTVastus taotlusele Lugupeetud Vincent Vinelli, Teie avaldus on üle vaadatud Firearms Licensing Divisioni ametniku poolt ning oleme jõudnud otsusele, et Teile relva soetusluba ei väljastata. Põhjus(ed) loa väljastamisest keeldumiseks; Ei vasta tulirelva ostuloa saamis nõuetele (varasemad karistused) Lugupidamisega,Police Lieutenant Amanda RoseFirearms Licensing Officer, Firearms Licensing DivisionLos Santos Police Department