Posted February 4, 20214 yr Mehaanikutel just kui pole rohkem tööd peale Los Santos linna elanike autode parandamise siis võiks neile teha tööd juurde mis suurendaks ka siis rollimängu. Ostes uue auto Autopoest tuleb sõita kõige esimesena mehaanikute juurde, et auto ära registreerida ja arvele võtta, samal ajal tuleks ka ära teha autole ülevaatus ning kindlustus ((raha eest)) ning siis võib alles avalikult sõita linna peal, vastasel juhul kui sul on kehtetu kindlustus, üv ning jääd politseile vahele siis on õigus politseil masin konfiskeerida ning pead hiljem selle siis välja ostma. Kindlustused/Ülevaatused võiksid olla ajutised, et see poleks ühekordne RP.
February 4, 20214 yr Mehaanikutel on tööd väga palju, selle koha pealt jääme eriarvamusele. Kuid suuremas mõttes pole mul su idee vastu midagi, pigem loeb rahva hääl, kes soovib enda pead vaevata selliste asjadea ja kes mitte.
February 4, 20214 yr Auto registreerimine mehaanikute juures mõttetu imo. Ülevaatusel näeks RP põhimõttel pointi isegi. Aga ilmselt sealt saaks kõik puhta lehega läbi v kuidas katkist autot RPtakse? Kindlustus ka veits lamp. Siis peaks mingi süsteemi ka tegema kui kaks autot avarii teevad, peaks see auto tasuta korda saama kes süüdi ei jäänud.
February 4, 20214 yr mis need mehaanikud autode registreerimisest teavad, selleks võiks luua eraldi grupeering autoregistri ameti näol, millele tuleb valida peadirektor ametliku konkurssi kaudu ja palk võiks olla ka korralik siis inimesed huvituksid ja mängijad ei pea tänavapuhastamise ja muu lollusega tegelema vaid saavad rp eest raha ja see on minu arust peamine et rollimängu tehtaks ja siis võiks olla nt võimalus odavamalt autonr märke müüa aga siis on mingi 20 % võimalus et politsei teada saab ja siis võiks olla autoregistri töötajatel võimalus relvi teha enda kaitsmiseks see kindlasti aitaks rollimängule kaasa ja kui juba relvad on siis võiks ka narkootikume saada valmistada ja siis saavad müüa odavamalt, kuna raha tuleb riigilt (serverist) ja siis see tekitab gängide ja maffiate seas pahameelt, mis põhjustab relvakonflikte ja kiirabid, tuletõrjujad ja politseinikud saavad jälle tööd ja kindlasti mõni auto saab haavata, misõttu ka mehaanikud saavad rohkem tööd. Olen sellise idee poolt.
February 4, 20214 yr 3 hours ago, mentaliteet said: Auto registreerimine mehaanikute juures mõttetu imo. Ülevaatusel näeks RP põhimõttel pointi isegi. Aga ilmselt sealt saaks kõik puhta lehega läbi v kuidas katkist autot RPtakse? Kindlustus ka veits lamp. Siis peaks mingi süsteemi ka tegema kui kaks autot avarii teevad, peaks see auto tasuta korda saama kes süüdi ei jäänud. sellega saaks ära kasutada ka käsku /sõidukiomadused, kus on veermiku jms kulumist näidatud. Sinna võiks lisada ehk pidurite kulumise ja ka käsipiduri kulumise, rehvide kulumise? see ei oleks väga raske scriptida, näiteks uue auto rehvide eluiga on 1000-1500km mängusiseseid km, üv tuleks teha siis irl ajaga võttes korra kuus
February 4, 20214 yr Author 4 hours ago, kabetaja said: mis need mehaanikud autode registreerimisest teavad, selleks võiks luua eraldi grupeering autoregistri ameti näol, millele tuleb valida peadirektor ametliku konkurssi kaudu ja palk võiks olla ka korralik siis inimesed huvituksid ja mängijad ei pea tänavapuhastamise ja muu lollusega tegelema vaid saavad rp eest raha ja see on minu arust peamine et rollimängu tehtaks ja siis võiks olla nt võimalus odavamalt autonr märke müüa aga siis on mingi 20 % võimalus et politsei teada saab ja siis võiks olla autoregistri töötajatel võimalus relvi teha enda kaitsmiseks see kindlasti aitaks rollimängule kaasa ja kui juba relvad on siis võiks ka narkootikume saada valmistada ja siis saavad müüa odavamalt, kuna raha tuleb riigilt (serverist) ja siis see tekitab gängide ja maffiate seas pahameelt, mis põhjustab relvakonflikte ja kiirabid, tuletõrjujad ja politseinikud saavad jälle tööd ja kindlasti mõni auto saab haavata, misõttu ka mehaanikud saavad rohkem tööd. Olen sellise idee poolt. Ilmselt pead silmas Maanteeametit või midagi taolist mis isegi oleks palju parem idee kui minu tehtud soovitus. Oleksin sellega kindlasti rohkem päri ning see annaks kindlasti juurde rohekm RPd.
February 5, 20214 yr SA:MP vModeraator See on asjade liiga keeruliseks ajamine jah, tunnen, et pole vaja sellist asja, sest tõepoolest kuidas sa kukutad kedagi ülevaatuselt läbi jne.
February 5, 20214 yr No idk kui ostad autopoest auto, siis see on tutikas ja pole vaja kohe ülevaatusele minna. Asjade liiga keeruliseks ajamine, vastu.