Posted February 3, 20214 yr Curriculum Vitae Sisukord:Isiklik informatsioonHariduskäikTäiendkoolitusedVõõrkeelteoskusLisainfo ja muuMotivatsioonikiriLisaküsimused((OOC)) Isiklik informatsioon [1.1] Eesnimi: Thomas[1.2] Perekonnanimi: Greenwood[1.3] Sugu: mees[1.4] Vanus: 31[1.5] Sünnikuupäev: mai[1.6] Isikukood: 39117051134[1.7] Rass: europiid[1.8] Sünnikoht: New York[1.9] Elukoht: Los Santos[1.10] Telefoni number: 552153[1.11] E-mail: [email protected] Hariduskäik [2.1] Haridustase: kõrgharidus[2.2] Hariduskäik: New Yorki Gümnaasium Saksamaa Georg Schneideri nimeline politseiakadeemia Täiendkoolitused Finantsjuhtimine Kriisi situatsioonide juhtimine Läbirääkimiste oskuste täiendkursus Võõrkeelteoskus Inglise Hispaania Soome Lisainfo ja muu [5.1] B-kategoorija juhtimisõiguse olemasolu: A ja B kategooria[5.2] Tugevad küljed: juhtimine, kohanemine, lojaalsus[5.3] Nõrgad küljed: Vene keele vähene teadmine[5.4] Huvialad: investeerimine, tennis, laskmine[5.5] Haigused: [5.6] Varasem kogemus: puudub, värskelt lõpetanud Saksamaa politseiakadeemia Motivatsioonikiri[4 lõiku] Tere Soovin kandideerida Teie poolt pakutavale ametikohale LSPDs. Olen kohusetundlik noor ja aktiivne politseiakadeemia lõpetanud kandidaat. Olen kindel, et suudaksin oma värskete teadmiste ja mõtetega mujalt maailmast ,tuua kollektiivi uut energiat. Olen oma ametis alati väga täpne ning suudan säilitada külma närvi ka kriisi olukordades. Minu huvi ja soov oleks rohkem tutvuda kriminaal osakonna tööga ning mis peamine, tuua kaitsta ja teenida! Olen pädev käsitlema erinevat sorti tulirelvi ning väga hea taktikalise mõtlemisega. Kiidetud on minu läbirääkimise oskusi ning samuti lähenemist tsiviilisikutele ka kõige tavalistemas olukordades. Ma olen kindel, et üks positiivne ja LSPD brändile head mainet kujundab ohvitser kuluks teile marjaks ära. Jään huviga ootama Teie tagasidet! Lisaküsimused Kuidas käituksid kui oled enda töökohustusi täitmas kus võtad kinni kriminaali ja seda kajastatakse meedias, aga negatiivselt ning kommentaarid on solvavad ja sõimavad? Vastus: Suhtleksin sellel teemal LSPD PR osakonnaga, et leida õiged vastused ja sõnastus. Keeldun andma kommentaare kuniks selleks vastava loa saan, loomulikult konsulteerides enne oma ala spetsalistidega. Tuleb väljakutse koduvägivallast. Sa oled kõige lähemal olev patrull ja reageerid sellele. Kohale jõudes sa koputad uksele ja kuuled kisa, ähvardust mehelt, et hoiaksid eemale muidu ta tapab naise ära. Kirjelda konkreetselt ja detailselt kuidas sa käituksid. Vastus: Teavitaksin keskust olukorrast ning kasutaksin oma teadmisi ja oskusi läbirääkimistel. Proovin kahtlusalust hoida rahulikuna ning hoiaksin distantsi. Oled teinud just Traffic Stopi, väljas on pime ja sa oled üksi patrullis. Sa väljud patrullautost koos taskulambiga ja näitad sellega peatatud sõiduki poole. Läbi tagaklaasi sa näed kuidas juht võtab mingi asja mis läigib valguse käes vastu, ning asetab selle kõrvalistme alla. Kuidas käitud ja mida teed? Vastus: Parimal juhul oleksin paarilisega või kutsuksin julgestuse. Kui julgestus puudub, läheneksin ettevaatlikult, jälgides, et peatatud isik(ud) ei teeks rohkem kahtlase samme. Viin TS-i läbi äärmiselt ettevaatlikult, kui on põhjust läbiotsimiseks, teen seda vastavalt protseduuridele. Kui ei ole alust ega õigust läbiotsimiseks, fikseerin olukorra ja lõpetan TS-i vatavalt peatamise põhjusele. Oled üksi patrullis Gantonis ning lahendad kakluse situatsiooni, kus üks osapooltest räägib agressiivse hääletooniga ning süüdistab teist osapoolt kakluse alustamises. Teine osapool süüdistab esimest kakluse alustamises rahuliku hääletooniga. Kuidas käitud? Vastus: Räägiksin kahtlusalustega võimalusel eraldi, et nad ei kuuleks üksteist. Selgitan nende õigusi ja tegevusi, kuidas nad saavad kaebuse esitada ning probleemi lahendada. Kui süüdistusi ei esita, proovin eraldi aegadel ja üksteisest eemal kodanikud omale teele saata. Raadiosaatjas öeldakse “Kood 0, ohvitser haavatud! 10-20 Idlewoodi kortermajad!”. Reageerid kutsele ja jõuad kortermajade juurde. Näed relvastatud kahtlusalust, kes sihib tulirelvaga sind. Kuidas käitud sellises situatsioonis? Kirjelda täpselt. Vastus: Proovin olukorraga tutvuda eemalt ning võimalikult palju infot saabuvatele abivägedele ja keskusele olukorras ning ümbruskonnast saata. Kui satun sihikule ning on võimalus kiirelt varjuda, kindlustan oma positsiooni ja otsin taganemiseks väljapääsu. Linnapeal toimub tagaajamine kus on kõik vajalikud üksused olemas. Näed tagaaetavat ning kaaskolleege tulemas kaugelt. Kuidas toimid sellises situatsioonis? Vastus: Kui on võimalik kõiki üksusi teavitada, selleks on piisav varustus, siis proovin ettevalmistada siili või teetõkked. Kui olukorra kohta piisavalt palju infot ei ole või ei piisavalt kiirest ei saa, veendun, et tagaajamise suunal ei oleks tsiviilisikuid, kes võiksid vigastada saada. Toimub tagaajamine kus sa osaled. Tagaajamises osaleb ka High Speed Interception Unit. HSIU sõiduk tahab sinust mööduda vasakult. Kuidas sa käitud sellises situatsioonis? Vastus: Teen ruumi, vajadusel aeglustan, et HSU mööda lasta. Toimub tagaajamine ning sõidetakse tagaaetaval ilusti taga kolonnis. Teie olete esimeses patrullautos roolis ning põhjustate avarii. Kuidas käitute sellises situatsioonis? Vastus: Teavitan keskust ja üksusi avariist, annan võimalusel võimalikult täpse viimase info jälitustegevuse kohta ning veendun tervise ja ümbruse kahjustuste osas. (( OOC )) Nimi: ToomasVanus: 24TS & mikkri olemasolu: jahVarasem kogemus: 7 aastat
February 3, 20214 yr Lugupeetud Thomas Greenwood, Teie Curriculum Vitae on administratsiooni poolt üle vaadatud ning teie liitumisavaldus Los Santos Police Departmentiga on vastu võetud. Edasiste juhiste saamiseks tuleb meiega ühendust võtta Los Santos Departmenti valvelauas. Administrative Services Bureau Los Santos Police Department [email protected]