Posted February 3, 20214 yr CURRICULUM VITAE ISIKLIK INFORMATSIOON Nimi: Anton Smirnov Sünniaeg: 21.01.1996 Isikukood: 39601212211 Aadress: Marina 7 Telefon: 5558086 E-mail: [email protected] HARIDUSKÄIK [AASTAARVUDEGA] 2003-2015 Las-Venturase Gümnaasium 2015-2018 Payside Ülikool- Meedia eriala TÄIENDKOOLITUSED Esmaabi ABC B-katekooria Enesekaitse ABC Ajateenistus TÖÖKOGEMUS [AASTAARVUDEGA] 2019-2020 Los Santose telejaam KEELTEOSKUS Vene keel 10/10 Inglise keel 9/10 Eesti keel 10/10 TÄIENDAV INFO Tugevad küljed: Lühikese unega,Aktiivne,Motiveeritud,Seltskondlik,Positiivne Nõrgad küljed: Suitsetamine Huvialad: Kalal käimine,Jooksmine,Autod Juhiload: B-katekooria, C-kategooria pooleli. Soovitud ametikoht: Peatoimetaja MOTIVATSIOONIKIRI [VABATAHTLIK] Mina Anton Smirnov arvan et just mina peaksin saama teile tööle, kuna olen sellel alal varem töötanud ning seda ala õppinud ja saaksin väga hästi oma tööga hakkama nii et keegi pettuma ei peaks ja kindlasti oleks ka kuulajad ja vaatajad rahul, kuna kõige värskemad uudised ja sündmused jõuaksid nendeni nagu välkkiirusel. Kuna olen lühikese unega, siis see tähendab et olen alati valmis kiiresti reageerima kui mingi sündmus leiab aset kuskil, oleksin nagu kiirreageerija ainult meedia alal. Põhjuseks mis veel oskaksin tuua oleks kindlasti see, et kuna minu huviala ring on suhteliselt suur, olen ma nende alal spetsialist. Edited February 3, 20214 yr by V2ikeperv
February 3, 20214 yr Tervist, palun täiendage oma CV-d. Puudu on soovitud ametikoht. Direktor Donald Tomasso
February 3, 20214 yr Lugupeetud Anton Smirnov! Täname, et otsustasite Los Santos Newsi kandideerida.Teatame Teile rõõmuga, olete pääsenud konkursi järgmisesse vooru. Kandideerimissoovi jätkumise korral palun võtke meiega ühendust. Peadirektor Russell Drayton Telefon: 5558011 Direktor Donald Tomasso Telefon: 5558085