Posted February 2, 20214 yr CURRICULUM VITAE ISIKLIK INFORMATSIOON Nimi: Igor Mikhailov Sünniaeg: 17.06.2000 Isikukood: 50006175238 Aadress: Rodeo Hotell Telefon: 5558065 E-mail: [email protected] HARIDUSKÄIK [AASTAARVUDEGA] Moskva Põhikool [2007-2016] Bagos Kutsehariduskeskus Helitehnik [2016-2019] TÄIENDKOOLITUSED Kuidas testida heli ja juhtmeid Libedasõit Pimedasõit TÖÖKOGEMUS [AASTAARVUDEGA] Bagos 24/7 news [2019-2020] KEELTEOSKUS Vene Keel (emakeel) Eesti Keel Inglise Keel TÄIENDAV INFO Tugevad küljed: Töökas, kohusetundlik, sõbralik Nõrgad küljed: - Huvialad: Autod, helisüsteemid Juhiload: B-kat olemas ning C-kat tegemisel. SOOVITUD AMETIKOHT: Helitehnik MOTIVATSIOONIKIRI [VABATAHTLIK] Lugupeetud peadirektor, Leian, et minu hariduskäik ja eelnev töökogemus on piisav sellele töökohale ehk minu kanditatuurile. Oman kutsekeskharidust ning helitehniku eriala pabereid. Olen saanud vastavaid koolitusi eelmiselt töökohalt ning ka koolist. Proovin loota enda töökohast teile tuua lisaväärtusi, oskusi ning saada ka teie poolt lisa koolitusi ning lisa meeskonna tööd. Teie töökohast kuulsin läbi Ana, kellel olin eelmises kohas helitehnik. (allkiri)IgorMikh Edited February 2, 20214 yr by NitroPeeR
February 3, 20214 yr Lugupeetud Igor Mikhailov! Täname, et otsustasite Los Santos Newsi reporteri ametikohale kandideerida.Teatame Teile rõõmuga, olete pääsenud konkursi järgmisesse vooru. Kandideerimissoovi jätkumise korral palun võtke meiega ühendust. Peadirektor Russell Drayton Telefon: 5558011 Direktor Donald Tomasso Telefon: 5558085