Posted February 1, 20214 yr Ühesõnaga sampist serverisse connectides laeb single playeri menusse. Olen proovinud juba administraatorina käivitada, directx-i rollbacke teha, erinevatele ketastele panna, san'i versiooni rollbackida, kuna cracked mäng siis erinevaid cracke ka juba proovinud... kõike ei jõua üles lugedagi enam. 😄 Tänud juba abi eest ette!
February 1, 20214 yr Author Olen proovinud mitu korda full reinstalli ja nagu ka ütlesin proovinud runida administraatorina. Nüüd proovisin ka kausta nime muuta aga ikka midagi.
February 1, 20214 yr SA:MP sAdministraator ehk on sul incompatible gta_sa.exe versioon? proovi seda versiooni mis siin on https://www.mediafire.com/file/6sbw1ceiuk5u89a/
February 1, 20214 yr Author TIMM!! Sain tööle lõpuks @Jarmuuuz'i antud versiooniga. Alguses ei võtnud vedu aga full reinstall ja need failid kausta ning nii samp'ile kui ka gta_sa'le run as admin ja toimib. Esimese hooga ei toiminud sedasi millegipärast, aga kui korra olin pannud et käivitaks kui Windows XP-na, siis tagasi muutes hakkas toimima. Igaljuhul tänud kõigile! :*