Posted January 31, 20214 yr CURRICULUM VITAE ISIKLIK INFORMATSIOON Nimi: Ana Gallo Sünniaeg: 01.12.1996 Isikukood: 40601201071 Aadress: Jefferson Hotell Telefon: 5558054 E-mail: [email protected] HARIDUSKÄIK [AASTAARVUDEGA] Bagos Keskkool ( 2003-2015) Bagos Kutsekool Klienditeenindaja (2015-2016) TÖÖKOGEMUS [AASTAARVUDEGA] Bagos Transport (2017-2018) Bagos 24/7 news (2018-2020) KEELTEOSKUS Eesti Keel Inglise Keel Hispaania Keel Itaalia Keel TÄIENDAV INFO Tugevad küljed: Enesekindel, kohusetundlik, Jutukas Nõrgad küljed: - Huvialad: Autod Juhiload: B-Katergooria SOOVITUD AMETIKOHT: Helitehnik/Reporter MOTIVATSIOONIKIRI [VABATAHTLIK] Lugupeetud juhataja Leian, et minu hariduskäik ja senine töökogemus toetavad täielikult minu kandidatuuri. Praegu omandan Keskkooli haridust, lisaks olen läbinud erinevaid täiendkoolitusi ning olen käinud erinevates kohtades praktikal. Klienditeenindaja valisin just eesmärgiga oma töös paremini mõista kliente ning nendega paremini läbi käituda või suhelda. Praktika aeg sain rohkem kogemusi ja sain targemaks nendes osades. Hindan Teie pakutavat ametikohta heaks väljakutseks just seetõttu, et teil on huvitavat ja vaheldus rikast tööd, Firmasisest arenemis võimalust ja sõbralik kollektiiv. Usun, et suudaksin oma seniseid teadmisi ja kogemusi rakendades luua teie ettevõttele olulist lisaväärtust ning seeläbi ka ise õppida ja areneda. Lugupidamisega Ana Gallo (allkiri)Agallo
February 1, 20214 yr Lugupeetud Ana Gallo! Täname, et otsustasite Los Santos Newsi reporteri ametikohale kandideerida.Teatame Teile rõõmuga, olete pääsenud konkursi järgmisesse vooru. Kandideerimissoovi jätkumise korral palun võtke meiega ühendust. Peadirektor Russell Drayton Telefon: 5558011