January 31, 20214 yr Ei ole vaja sõnu määrida, aga kelle eest sa veel räägid? 😄 Kas sul LSi vastu midagi vms? Kui tahad RPda, siis saab ka üksi RPda ju, ei ole sul vaja 50ne inimesega korraga RPda, kui sa ei suuda üksigi RPd teha, mis siis teisi endaümber otsid?
January 31, 20214 yr 21 minutes ago, orav said: miks mu idee sulle nii vastukarva on, rahune maha nüüd täkk Ma ei ole idee vastu nii otseselt Kui sa suudad oma idee nagu täitsa ära põhjendada ja teisi veenda, siis ma võin nõus olla, praegusel ma ei poolda seda.
January 31, 20214 yr Just orav. RC on tegelt jumala okei koht, oleme seal ju korduvalt RPnud. Lihtsalt su argumendid lasevad kuidagi vett läbi 😄
January 31, 20214 yr Author putsi ma kolm päeva jutti joonud ma ausalt ei oska ennast nii väljendada prg nagu ma tahaksin
January 31, 20214 yr Sellisel juhul soovin ma sulle valutut/värinavaba pohmakat - ehk ei sobi otseselt ideede alla, aga samas kaastundeavalduste kohta võiks erandi teha 😉 Edited January 31, 20214 yr by CrownP
January 31, 20214 yr 17 minutes ago, orav said: putsi ma kolm päeva jutti joonud ma ausalt ei oska ennast nii väljendada prg nagu ma tahaksin Miks sa hakkad sõnavõtma, kui sa ei oska end väljendada?