Jump to content

Featured Replies

7 minutes ago, Rosecco said:

@oravräägib väga õiget juttu. Los Santos on suur linn ning siin 20 mängijaga hakkama saada on väga raske. Arvestades siis praegust olukorda ei ütleks, et midagi eelmisest ega eelviimastest kordadest muutund on. Orava sõnutsi siis "vana ront mida ei üritata isegi parandada" ning kahjuks tuleb nõustuda. Lubatakse erinevaid uuendusi, võetakse vastu erinevaid ideid aga on ainult jutt, et "teeme ja teeme", ainuke asi mis uuendusi saab on LSPD ning muud midagi. Aeg oleks vaadata oma pööningu augud üle, ehk probleem selles, et seal tuul viliseb, sest kui sa paned mingid grupeeringud ametlikuks peale seda kui server olnud veavalt üks päev ja kaks tundi lahti siis pole just midagi korras, ega no meie ei saa midagi teha eks te ise otsustate millal tahate neid DM kaebusi lahendama hakata. Lootes siia saada 50 mängijat on absurd, sest eesti samp surnud juba aastaid.

image.png

Pean sinuga enamikus osas nõustuma, kuid Eesti SA:MP on surnud mängijate endi pärast, inimestel meeldib rohkem foorumist playercounti vahtida selle asemel et IG tulla ja seda playercounti ühe võrra tõsta. Ma olen enam kui kindel, et 50% või isegi rohkem vahib pidevalt foorumis ning korrutavad endale, et kui 30 tuleb siis lähen IG, Kui kogu see seltskond sisse astuks olekski playerbase 50.

Los Santos on siiski parim variant, kõik teised on isegi väiksema playerbasega olnud jama ning pikapeale hakatakse ka selle üle vinguma. GM on tehtud Los Santose peale, selle ümbertegemine nõuab aega ning lihtsam on enda persed IG vedada kui loota arendaja "pealehakkamisele". 

• Author

Mdea, tehke mis tahate. Kui mängijaid juurde vaja saada, siis miljöö vahetamine lööks nii mõnelgi silma särama. Muutus võib küll aega võtta, kuid sellepärast Kenth meil siin ongi & kui tuuakse vabandus, et see võtab aega ja lihtsam on midagi muud teha, siis ciaobaka selle järjekordse S&J'iga. Vähemalt saan öelda, et olen üritanud kuidagigi oma panust anda, kuid järelikult pole pooldajaid piisavalt

Edited by orav

4 minutes ago, orav said:

Mdea, tehke mis tahate. Kui mängijaid juurde vaja saada, siis miljöö vahetamine lööks nii mõnelgi silma särama. Muutus võib küll aega võtta, kuid sellepärast Kenth meil siin ongi & kui tuuakse vabandus, et see võtab aega ja lihtsam on midagi muud teha, siis ciaobaka selle järjekordse S&J'iga. Vähemalt saan öelda, et olen üritanud kuidagigi oma panust anda, kuid järelikult pole pooldajaid piisavalt

Sinu peamine argument tegevuskoha vahetamiseks on playerbase, Su jutt eeldab, et playerbase võiks jääda samaks aga asukoht muutuda, mil minu vaatevinklist võiks just playerbase paraneda ning asukoht jääda samaks.

38 minutes ago, Rosecco said:

eesti samp surnud juba

1 hour ago, Ts2ga said:

Eesti SAMP maastik on surnud ammu

a mis te siis mängite seda, kas teil on nekrofiilsed kalduvused, peaks teavitama kellelegi 🤮🤢

Jah, playerbase jääb ilmselt üsna kesiseks, millest on tegelikult kahju. Samas neile, kelle peamine argument on mängijaskonna kesine arvuline väärtus, on mul üht-teist öelda. Olen SAMPi mänginud enamvähem selle algusaegadest saati (Eliit, Playon, BLS). Mõelge korraks seltsimehed.. kui mitme inimesega te keskmiselt RPd teete/olete teinud? St. et alati kujuneb välja oma kindel kamp (grupeeringud, olenemata kas legal/illegal), mille suurus Eesti mastaabis ei ole iialgi ületanud 10-12 inimest. Okei, on olnud mõned erandid, aga need pigem kinnitavad reeglit.

Sisuliselt ei ole vahet, kus paikenvad enamus skriptitud featureid - RCs on ilmselt siiani alles kõrtsid/majad ja kõik mis mängu tehniliseks toimimiseks vajalik on. Teile, kes te siin jahute, et üks või teine on parem sellepärast, et.. tollepärast et... Te ei ole aru saanud SAMPi võlust. Kui pole tegelasi, on meil olemas /do command. See teebki ka aastal 2021 sellest mängust senini parima mängu mida olen mänginud - VÕIMALUSED ON ABSOLUUTSELT PIIRAMATUD. Kõik nipet-näpet vajaliku saab arendaja alati ja üsna dünaamliselt lisada.

BTW: Keegi võiks mu fooruminime ära vahetada, lambist muutus vanaks tagasi - Mafioso olen.

• Author

Minu point on see, et tuua kogu LS'i jaotuses rollimäng kuskile kitsamasse, mis tõstab rollimängu tihedust. Ma ei jahi otseselt taga playerbase'i kasvu, vaid pigem võimalust leida rollimängu, selle asemel, et terve LS autoga läbi sõita ja siis Alt f4 panna, kuna nii see kipub olema atm. Ja ma ei räägi kõigi eest btw

Edited by orav

Ja sa ei saanud jälle aru mida ma üritasin öelda - tihedus ei ole tähtis, arvulisus ei ole tähtis. Piisab, kui sul on mõned toredad kamraadid, kellega RPda. Ausaltöeldes orav, isegi kui me selles nö sinu kitsendatud ringis peaksime RPma. ja ma näeksin sind 15 korda ühe gaming sessioni ajal. sorry mate, aga ma ei RPks sinuga.. lihtsalt seepärast, et sinu eesmärk on rollimängu LEIDA. Rollimängu ei tule leida, rollimängu peab tegema.

• Author

miks sa mingit poleemikat õhutad 😄 ma olen siin et ideed pakkuda, ära eelda midagi pls mafjoosso

võib-olla mu sõnastus on olnud tihtipeale kohmakas, kuid see ei anna sulle põhjust peale esimest response'i hostile'iks muutuda

4 hours ago, orav said:

tra küll, kogu tekst kadus ära. Ühesõnaga tõmmake LS'ist gamemode kuskile Red countysse või fort carsoni. Minu pärast minge kasvõi Bayside'i aga LS on 20 mängija jaoks hiiglaslik. Ja proovige seda teemat mitte maha matta, vastasel juhul matad sellega kogu Eesti SAMP maastiku. Võtke aru pähe @meeskond

Siin sa räägiksid nagu enda eest ju?

• Author

noh :DD minu pärast mingegi kasvõi bayside'i aga koondage ls'ist kõik mujale. Mis me hakkame sõnu närima nüüd siin v

Guest
This topic is now closed to further replies.