Posted January 31, 20214 yr tra küll, kogu tekst kadus ära. Ühesõnaga tõmmake LS'ist gamemode kuskile Red countysse või fort carsoni. Minu pärast minge kasvõi Bayside'i aga LS on 20 mängija jaoks hiiglaslik. Ja proovige seda teemat mitte maha matta, vastasel juhul matad sellega kogu Eesti SAMP maastiku. Võtke aru pähe @meeskond Edited January 31, 20214 yr by orav
January 31, 20214 yr Võta rahulikult, paar päeva server üleval olnud alles. Inimesed hakkavad teed jälle tagasi leidma. Selliseid otsuseid ei tehta nii kiiresti 😉 PS! Tõeline Eesti SAMP maastik on surnud ammu, seda hakatakse elustama alles.
January 31, 20214 yr Author Nagu ma ka kenthile ütlesin, Kujuta ette SNJ'i kui oma esimest autot. Alguses on mega lõbus kuniks hakkavad probleemid tekkima. Unustad auto vahepeal ära & sõidad bussiga aga siis mõtled, et jube lahe oli masinaga sõita ikka. Sama trall siis uuesti 2 aasta vältel kuniks jõuab 4jas kord kätte. Lihtsam oleks midagi uut soetada, selle asemel et sama ronti muutusteta käima lükata sest see ei vii kuhugi. Tõstke kasvõi nädalaks mujale ja vaatame mis saab.
January 31, 20214 yr Suht kusine näide imo. Neid servereid on näha olnud, et mis kusagilt urkast alustanud, need jäävad sinna või surevad ära. Kui sama ronti muutusteta käima lükkad, siis on tegemist ajuhälbega.
January 31, 20214 yr Ei mõista sind. Nagu mainisin, et miks alustada urkast, ehk fort carsonid jms, kui sa oled sellises kohas, kus on asjad varem toiminud? Mis muutust sa tahad siis? P*rseauku kolida nädalaks ja siis tagasi linna? Ma juba eos ei viitsi kusagil urkas mängida.
January 31, 20214 yr Author Sa ei peagi mind mõistma, ma võtan sõna nende eest, kes muutust tahavad ja on tüdinenud Los Santosest. Ja nagu sina ise ütlesid: Quote Kui sama ronti muutusteta käima lükkad, siis on tegemist ajuhälbega. Sa said täiesti hästi mu pointist aru, polegi mõtet & ei ole kunagi olnud. Tahaks midagi uut, LS'i pirn on siin maastikul täiesti läbi põlenud.
January 31, 20214 yr Pohhui flat map ja rp hakkab pihta kenthid ja vargid m4dega taristamas nagu yks servu lopp oli. Pd stashist m4 ja kenth taristas terve servu maha 😄 Edited January 31, 20214 yr by Potsataja Lisa
January 31, 20214 yr @oravräägib väga õiget juttu. Los Santos on suur linn ning siin 20 mängijaga hakkama saada on väga raske. Arvestades siis praegust olukorda ei ütleks, et midagi eelmisest ega eelviimastest kordadest muutund on. Orava sõnutsi siis "vana ront mida ei üritata isegi parandada" ning kahjuks tuleb nõustuda. Lubatakse erinevaid uuendusi, võetakse vastu erinevaid ideid aga on ainult jutt, et "teeme ja teeme", ainuke asi mis uuendusi saab on LSPD ning muud midagi. Aeg oleks vaadata oma pööningu augud üle, ehk probleem selles, et seal tuul viliseb, sest kui sa paned mingid grupeeringud ametlikuks peale seda kui server olnud veavalt üks päev ja kaks tundi lahti siis pole just midagi korras, ega no meie ei saa midagi teha eks te ise otsustate millal tahate neid DM kaebusi lahendama hakata. Lootes siia saada 50 mängijat on absurd, sest eesti samp surnud juba aastaid. Edited January 31, 20214 yr by Rosecco