Posted January 30, 20214 yr ISIKLIK INFORMATSIOON Ees- ja perekonnanimi: John BrickSünniaeg: 25.01.1995Isikukood: 39225012220Aadress: Baikali-11Telefon: 54541010E-post: [email protected]Emakeel: Eesti keelHaridustase: Keskharidus TÖÖKOGEMUSWest coast costums 12.10.2015 - 26.03.2019 Automehaanik HARIDUSSan Fierro kesklinna Põhikool 2002-2011 San Fierro Kutsehariduskeskus 2011-2014 TÄIENDKOOLITUSEDAuto diagnostika kursus Raamatupidamise kursus IT süsteemide halduse kursusedAUTOJUHILOAD Kogemus alates Omandatud juhtimisõiguse kategooria2013 B 2017 BE 2019 C 2019 CE MOTIVATSIOONIKIRI Otsustasin kandideerida Los Santos Custom kollektiivi. Leidsin teid läbi töötukassa ja sealt soovitatid teid väga. Olen eelnevalt sõidukite remondi, diagnosti ja tuunimisega tegelenud. Eelmiselt töökohalt ära minemise põhjuseks oli firma pankrotti minemisega, seega ei olnud seal minu tööga midagi pistmist. Kuniks ma eelmises ettevõttes töötasin siis sealt ei tulnud ühtegi ebameeldivat kommentaari minu kohta. Eelnevad kogemused mis sealt saanud on siiani ilusti mälus ja säilinud. Oskan keevitada, custom tükke valmis meisterdada ja ka samuti hooldust teha autol. Olen väga kiire kohanemisvõimega ja aus ning silmapaistev oma järjepidevusega. Autodega mulle meeldib tegeleda ja se on ka minu hobiks. Vabal ajal harin ennast ning tegelen enda sõidukiga ja vajadustel käin sõpradel ka abiks. PORTREE OOC Vanus: 20
January 30, 20214 yr Lp. John Brick LS Customsi juhtkond on teie avalduse üle vaadanud ning võime rõõmsalt teatada, et teie avaldus on AKSEPTEERITUD! Võtke ühendust, et saada järgnevad instruktsioonid.