Ees- ja perekonnanimi: Richard Lewis Sünniaeg:17.09.1994 Isikukood:39409171687 Aadress:Golden Palms Telefon:5558015 E-post:[email protected] Perekonnaseis:Vallaline Emakeel:Eesti keel Haridustase:Kõrgharidus
HARIDUS Los Angeles Põhikool 2001-2010
Los Angeles Reaalgümnaasium 2010-2013
Los Angeles Ülikool 2013-2016
TÄIENDKOOLITUSED Esmaabi ABC
Enesekaitse
Suhtlemisoskus
IT alane koolitus
Diagnostiku kursus
Mehaaniku käsiraamat ABC
AUTOJUHILOAD
Kogemus alates Omandatud juhtimisõiguse kategooria 2021 B
2021 A
MOTIVATSIOONIKIRI
Mina, 27. aastane Richard Lewis otsustasin Kandideerida Los Santos Custom kollektiivi ridadesse. Kuulutust nägin veebilehel ning kuna olen sellist tööd pikki silmi kaua aega otsinud siis ma kaua ei peatund ning asusin CV kirjutama. Olen kiire, püsiv ja füüsiliselt tugev. Eelnevad kogemused on säilinud ning olen valmis igal ajal kliente teenindama. Kui ma peaksin osutuma uueks välja valituks kellel on võimalus liituda Los Santos Custom kollektiiviga siis teen kõik selleks, et linna elanikele pakkuda tõhusat, kvaliteetset ning eelkõige kiiremaid hooldus- ning remonditöid. Igapäevases elus olen rahulikku ellu suhtumisega, ei suitseta ega tarbi väga tihti alkoholi.
ISIKLIK INFORMATSIOON
Ees- ja perekonnanimi: Richard Lewis
Sünniaeg: 17.09.1994
Isikukood: 39409171687
Aadress: Golden Palms
Telefon: 5558015
E-post: [email protected]
Perekonnaseis: Vallaline
Emakeel: Eesti keel
Haridustase: Kõrgharidus
TÖÖKOGEMUS
Blueberry Garage
Blueberry
01.01.2012 - 15.03.2020
Autotehnik
HARIDUS
Los Angeles Põhikool 2001-2010
Los Angeles Reaalgümnaasium 2010-2013
Los Angeles Ülikool 2013-2016
TÄIENDKOOLITUSED
Esmaabi ABC
Enesekaitse
Suhtlemisoskus
IT alane koolitus
Diagnostiku kursus
Mehaaniku käsiraamat ABC
AUTOJUHILOAD
Kogemus alates Omandatud juhtimisõiguse kategooria
2021 B
2021 A
MOTIVATSIOONIKIRI
Mina, 27. aastane Richard Lewis otsustasin Kandideerida Los Santos Custom kollektiivi ridadesse. Kuulutust nägin veebilehel ning kuna olen sellist tööd pikki silmi kaua aega otsinud siis ma kaua ei peatund ning asusin CV kirjutama. Olen kiire, püsiv ja füüsiliselt tugev. Eelnevad kogemused on säilinud ning olen valmis igal ajal kliente teenindama. Kui ma peaksin osutuma uueks välja valituks kellel on võimalus liituda Los Santos Custom kollektiiviga siis teen kõik selleks, et linna elanikele pakkuda tõhusat, kvaliteetset ning eelkõige kiiremaid hooldus- ning remonditöid. Igapäevases elus olen rahulikku ellu suhtumisega, ei suitseta ega tarbi väga tihti alkoholi.
PORTREE
OOC
Vanus: 17
Eelnev kogemus: nebulos, snjrp, bls, lils