Posted January 30, 20214 yr ISIKLIK INFORMATSIOON Ees- ja perekonnanimi: Richard LewisSünniaeg: 17.09.1994Isikukood: 39409171687Aadress: Golden PalmsTelefon: 5558015E-post: [email protected]Perekonnaseis: VallalineEmakeel: Eesti keelHaridustase: Kõrgharidus TÖÖKOGEMUSBlueberry Garage Blueberry 01.01.2012 - 15.03.2020 Autotehnik HARIDUSLos Angeles Põhikool 2001-2010 Los Angeles Reaalgümnaasium 2010-2013 Los Angeles Ülikool 2013-2016 TÄIENDKOOLITUSEDEsmaabi ABC Enesekaitse Suhtlemisoskus IT alane koolitus Diagnostiku kursus Mehaaniku käsiraamat ABCAUTOJUHILOAD Kogemus alates Omandatud juhtimisõiguse kategooria2021 B 2021 A MOTIVATSIOONIKIRI Mina, 27. aastane Richard Lewis otsustasin Kandideerida Los Santos Custom kollektiivi ridadesse. Kuulutust nägin veebilehel ning kuna olen sellist tööd pikki silmi kaua aega otsinud siis ma kaua ei peatund ning asusin CV kirjutama. Olen kiire, püsiv ja füüsiliselt tugev. Eelnevad kogemused on säilinud ning olen valmis igal ajal kliente teenindama. Kui ma peaksin osutuma uueks välja valituks kellel on võimalus liituda Los Santos Custom kollektiiviga siis teen kõik selleks, et linna elanikele pakkuda tõhusat, kvaliteetset ning eelkõige kiiremaid hooldus- ning remonditöid. Igapäevases elus olen rahulikku ellu suhtumisega, ei suitseta ega tarbi väga tihti alkoholi. PORTREE OOC Vanus: 17 Eelnev kogemus: nebulos, snjrp, bls, lils
January 30, 20214 yr Lp. Richard Lewis LS Customsi juhtkond on teie avalduse üle vaadanud ning võime rõõmsalt teatada, et teie avaldus on AKSEPTEERITUD! Võtke ühendust, et saada järgnevad instruktsioonid.