Posted January 30, 20214 yr Curriculum Vitae Sisukord: 1. Isiklik informatsioon 2. Hariduskäik & koolitused 3. Muu informatsioon 4. Motivatsioonikiri 1. Isiklik informatsioon 1.1 Ees- ja perekonnanimi: Sergei Mikhailov 1.2 Sugu: Mees 1.3 Sünnikuupäev: 04.03.1992 1.4 Vanus: 28 1.5 Isikukood: 39203045739 1.6 Elukoht: Jefferson 12 1.7 Telefoni number: 5558029 1.8 E-maili aadress: [email protected] 1.9 Rahvus: Vene 2. Hariduskäik 2.1 Haridustase: Kõrgharidus 2.2 Hariduskäik (aastaarvudega): Moskva P.I. Tšaikovski nimeline Gümnaasium 1999-2011 Moskva Dzeržinski Kutsehariduskeskus 2011-2014 Mokskva Tehnikakõrgkool 2014-2017 2.3 Koolitused: Frima juhtimine, klientidega suhtlemine, esmaabi koolitus, autoremondilukksepa tööd, Puksiiri käsitlemine 3. Muu informatsioon 3.1 Varasemad töökohad: Moscow Car Tuning, Novgorod Mekhanika ning Las Venturas The Mechanic 3.2 Karistusregister (kui on, lisada ka põhjused): - 3.3 Juhiload: A,B,C,C1,CE 3.4 Haigused: Puuduvad 3.5 Tervisetõend: Olemas 3.6 Varasem kogemus: Olemas 4. Motivatsioonikiri Motivatsioonikiri: Soovin kandideerida väljakuulutatud Los Santos Mechanics tehniku ametikohale. Kandideerin Los Santos Mechanics tehniku ametikohale, sest olen sarnasel ametikohal varem töötanud ja ka minu õpingud toetavad igati minu kandidatuuri. Nagu e-kirjale lisatud CV-st selgub, olen omandanud koolis autoremondilukksepa kõrghariduse ja töötanud kokku 10 aastat. Tänu pikaajalisele töökogemusele ja kõrghariduse olemasolule olen hästi kursis valdkonnas toimuvaga. Leian, et minus on kõik omadused olemas. Minu töökogemus ettevõttes Las Venturas The Mechanic on andnud mulle praktilisi kogemusi personalijuhtimises ja ettevõttest Moscow Car Tuning olen võtnud kaasa laialdased teadmised autode tuunimis praktikatest. Töökuulutust lugedes tundsin ära mitmed tööülesanded, millega olen varasemalt tegelenud – seega ei ole see töö mulle võõras. Usun, et lisaks varasemale töökogemusele ja omandatud haridusele on minu eelis sel konkursil tõeline kirg antud valdkonna vastu – olen pikalt töötanud ja kinnitan, et just see on ala, kus end ka edaspidi töötamas näen. Samuti plaanin end pidevalt koolitada, et paremate eesmärkide poole püüelda. Olen kindel, et suudan pakutaval ametikohal luua lisandväärtust, mis mõjutab nii meeskonnatööd kui ka ettevõtte tulemusi. Olen meeleldi nõus vastama tekkivatele küsimustele Teile sobival ajal e-maili [email protected] või 5558029 telefoni teel! Ootan Teiega kohtumist, et rääkida põhjalikumalt pakutavast ametikohast. Tööle asumise aeg: Kasvõi kohe. Allkiri: Mikhas Kuupäev: 30.01.2021 Edited January 30, 20214 yr by Dsel
January 30, 20214 yr Lp. Sergei Mikhailov LS Customsi juhtkond on teie avalduse üle vaadanud ning peame kahjuks teatama, et teie avaldus on TAGASI LÜKATUD! Põhjuseks puuduv portreepilt, uuesti kandideerimise võimalus on 06/01/2021