Parameediku eriala kursus (400 akadeemilist tundi)
Muu informatsioon
Võõrkeelteoskus:
eesti keel C2
inglise keel C1
vene keel B1
Varasemad töökohad:
Los Santos Emergency Departament
Juhiload:
B kategooria, C kategooria
Haigused: puudub Tervisetõend:olemas Tugevad küljed: enesekindlus, sõbralikkus, meeskonnatöö, hea suhtleja, abivalmis Nõrgad küljed: suitsetamine
Lühitutvustus (Vähemalt 50 sõna)
Mina, Aaron Donovan olen lõpetanud 2010ndal aastal Los Santose ülikooli, kus ma õppisin arstiks. Peale seda läksin kiirabisse tööle, kus töötasin kokku 4 aastat. Viimasel aastal edutati mind brigaadijuhiks. Olen läbinud mitmeid koolitusi ja saanud lisateadmisi pluss iseseisvalt õppinud ka kirurgia kohta. Tööd teen suure pühendumusega ja unistus oleks pürgida karjääriredelil kõrgemale. Olen seltskondlik, abivalmis ja julge mees. Vabal ajal meeldib golfi mängida ja loomi pildistada.
Curriculum Vitae
Isiklik Informatsioon
Ees- ja perekonnanimi: Aaron Donovan
Sünniaeg: 14.01.1987
Vanus: 34
Isikukood: 38701143282
Aadress: Idlewood 12-2
Telefon: -
E-post: [email protected]
Emakeel:
eesti keel
Haridus
Haridustase: kõrgharidus
Hariduskäik [aastaarvudega]
Los Santos Põhikool 1994-2003
Los Santos Gümnaasium 2003-2006
Los Santos Ülikool 2006-2010
Täiendkoolitused:
Parameediku eriala kursus (400 akadeemilist tundi)
Muu informatsioon
Võõrkeelteoskus:
eesti keel C2
inglise keel C1
vene keel B1
Varasemad töökohad:
Los Santos Emergency Departament
Juhiload:
B kategooria, C kategooria
Haigused: puudub
Tervisetõend: olemas
Tugevad küljed: enesekindlus, sõbralikkus, meeskonnatöö, hea suhtleja, abivalmis
Nõrgad küljed: suitsetamine
Lühitutvustus (Vähemalt 50 sõna)
Mina, Aaron Donovan olen lõpetanud 2010ndal aastal Los Santose ülikooli, kus ma õppisin arstiks. Peale seda läksin kiirabisse tööle, kus töötasin kokku 4 aastat. Viimasel aastal edutati mind brigaadijuhiks. Olen läbinud mitmeid koolitusi ja saanud lisateadmisi pluss iseseisvalt õppinud ka kirurgia kohta. Tööd teen suure pühendumusega ja unistus oleks pürgida karjääriredelil kõrgemale. Olen seltskondlik, abivalmis ja julge mees. Vabal ajal meeldib golfi mängida ja loomi pildistada.