Posted January 30, 20214 yr Curriculum Vitae Isiklik Informatsioon Ees- ja perekonnanimi: Aaron DonovanSünniaeg: 14.01.1987Vanus: 34Isikukood: 38701143282Aadress: Idlewood 12-2Telefon: - E-post: [email protected] Emakeel: eesti keel Haridus Haridustase: kõrgharidus Hariduskäik [aastaarvudega] Los Santos Põhikool 1994-2003 Los Santos Gümnaasium 2003-2006 Los Santos Ülikool 2006-2010 Täiendkoolitused: Parameediku eriala kursus (400 akadeemilist tundi) Muu informatsioon Võõrkeelteoskus: eesti keel C2 inglise keel C1 vene keel B1 Varasemad töökohad: Los Santos Emergency Departament Juhiload: B kategooria, C kategooria Haigused: puudubTervisetõend: olemasTugevad küljed: enesekindlus, sõbralikkus, meeskonnatöö, hea suhtleja, abivalmisNõrgad küljed: suitsetamine Lühitutvustus (Vähemalt 50 sõna) Mina, Aaron Donovan olen lõpetanud 2010ndal aastal Los Santose ülikooli, kus ma õppisin arstiks. Peale seda läksin kiirabisse tööle, kus töötasin kokku 4 aastat. Viimasel aastal edutati mind brigaadijuhiks. Olen läbinud mitmeid koolitusi ja saanud lisateadmisi pluss iseseisvalt õppinud ka kirurgia kohta. Tööd teen suure pühendumusega ja unistus oleks pürgida karjääriredelil kõrgemale. Olen seltskondlik, abivalmis ja julge mees. Vabal ajal meeldib golfi mängida ja loomi pildistada.
January 30, 20214 yr SA:MP sAdministraator Lugupeetud, Aaron Donovan! Teatame Teile rõõmuga, et Teie kandideerimisavaldus on vastu võetud ja olete oodatud töövestlusele. Võtke ühendust alljärgnevate kontaktidega ning leppige kokku sobiv aeg töövestluse tegemiseks. Brian Rodrigo, peadirektor / 555-48-44 Lugupidamisega, Brian Rodrigo. Los Santose Päästeamet, peadirektor E-mail: [email protected] Telefon: 555-48-44