Jump to content

Featured Replies

cPqtIl8.png

8I2NM35.png

erTUGYq.png

Aleksandr Lebdejev ütleb: Igatahes, asume asja juurde.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Meie all on hetkel kolm logistikafirmat, neljas on Semioni oma.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Üks asub meil siinsamas lähedal, Hilltopis, teine Blueberry õlletehases ja kolmas Jeffersoni motelli lääneküljel.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Mul on vaja ruutinset ja kindlat jälgimist neile.
* Semion Izyumov libistab näppudega läbi juuste, sättides ennast mugavamalt diivanile. *
Aleksandr Lebdejev ütleb: Ma tahan teada kõigi arvestatavat tulu, seetähendab puhaskasumit.
* Vladislav Lazovsky toetab oma pea vasakule käele, sellele mis on toetatud käetoele. *
Aleksandr Lebdejev ütleb: Nende kõiki juhatuse liikmeid, töötajaid, pildi ja täispika nimega.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Evgeniy ja Maksim, annan teile võimaluse ennast mulle veelkord tõestada.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Teie ülesanne on määrata objektidele mehed, ning edastada neile plaani käik.
* Maksimilian Novikov noogutab *
Evgeniy Popov ütleb [Vene aktsendiga]: Ladna.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Keegi türa vastu hakkab, suruge raud näkku, teil on minu approval.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Tyomat ärge puutuke, teie ei ole talle mingid ütlejad.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Harasho?
Evgeniy Popov ütleb [Vene aktsendiga]: Harasho.
* Maksimilian Novikov noogutab. *
Maksimilian Novikov ütleb [Vene aktsendiga]: Selge.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Mehed vastavad teile, teie toote minule kogu informatsiooni.
Maksimilian Novikov ütleb [Vene aktsendiga]: Haraðo.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Teie vastutate missiooni edu eest.
Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Väga hea, Sasha.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Niisiis, kolm objekti, kedagi taguma ei hakka, saate vaikselt asjad teada.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Ma ei taha kuulda, et Brooks või Falcone ilma sõrmedeta meile kurtma tuleb.
* Semion Izyumov asetab enda vasaku käe diivani vahele, võttes sealt kilekoti. *
* Semion Izyumov viskab selle lauale. *

Semion Izyumov ütleb: Töö eest.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Igatahes, üks asi veel.
* Maksimilian Novikov vaatab kilekotti, suunates pilgu tagasi Aleksandrile *
Aleksandr Lebdejev ütleb: Kui tekib vaba aega, otsige potensiaalseid kliente, kellest võiks meile kasu olla.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Seetähendab, kellele me saaksime pakkuda kaitset, endapoolset abi.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Kellel on piisav tuluallikas, et meile selle eest mitte-naeruväärset summat maksta.
Aleksandr Lebdejev ütleb: 10 kilo pärast ei ole mõtet meil aega raisata, davai?
* Evgeniy Popov noogutab jaatavalt. *

Semion Izyumov ütleb: Kilekott on just teile, Evgeniy i Maks.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Lisaks, kui peaks VEEL tekkima aega, hoidke silm peal meie rivaalidel, kus, kellega, millega, millal nad tegutsevad.
* Evgeniy Popov pöörab end Aleksandri poole. *
Evgeniy Popov ütleb [Vene aktsendiga]: Kollased, da?
Aleksandr Lebdejev ütleb: Kõik, kellega meil on varem halvemat kokkupuudet olnud.
Maksimilian Novikov ütleb [Vene aktsendiga]: Peaks eraisikust rekajuhtidega rääkima.. nad teenivad tänapäeval päris hästi.. neilt võib hea raha saada, et kaup turvaliselt...
Maksimilian Novikov ütleb [Vene aktsendiga]: ..kohale jõuaks
* Aleksandr Lebdejev noogutab. *
Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Palju on eraisikust rekajuhte?
Aleksandr Lebdejev ütleb: Mida rohkem, seda parem.
Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Seda infot, oleks samuti vaja.

Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Jälgige neid rekkabaase.
Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Vaadake palju on masinaid, mis pole meie värvides.
Maksimilian Novikov ütleb [Vene aktsendiga]: Uhhgh ükspäev sõitsin LV rekka baasist mööda.. seal oli ikka päris mitu rekat, aga seda nüüd ei tea millised eraisikud olid..
Aleksandr Lebdejev ütleb: Igasugused numbrimärgid, välimuse kirjeldused, aadressid, kõik..- mis te saate.
Semion Izyumov ütleb: Meie värv on Roheline-Must, arvestage edaspidi.
Maksimilian Novikov ütleb [Vene aktsendiga]: Selge, selge.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Kui mitte mingisugust arvestatavat infot minuni ei jõua, on teiega pistets, harasho?
* Vladislav Lazovsky naeratab hetkeks hoides pilku Maksimilianil. *
* Evgeniy Popov noogutab. *

Aleksandr Lebdejev ütleb: Kui ma veel ei maininud..-
Aleksandr Lebdejev ütleb: Kui te leiate ükskõik kes, kes teenib kas legaalsel või illegaalsel teel arvestatavat kasumit, tuleb meil sellest teada.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Infot ei pea koguma ainult meie poisid, kui leiate inimesi, keda saab usaldada, ning kes jõlguvad tänavatel.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Pakkuge head ja paremat info eest, meil peavad olema silmad, kõrvad igal pool.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Keegi ei saa sammugi astuda, ilma et meie sellest teada saaks.
Evgeniy Popov ütleb [Vene aktsendiga]: Harasho.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Nii kaitseme me teid, ennast, enda liitlasi, ning teame, mida nen
de käikudega peale hakata.
* Semion Izyumov liigutab enda pead muusika rütmis kaasa. *
Maksimilian Novikov ütleb [Vene aktsendiga]: Mis nendest Gantoni omadest sai kes selle ..firma tegelase orgunnisid meile.. mis ta nimi oligi? Bruuks?..Broks?..
Maksimilian Novikov ütleb [Vene aktsendiga]: Ptui Brooks.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Ärge tehke seda sellepärast, et te peate, vaid mõelge tagajärgedele, kui palju meie sellest võita saame.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Negrud on 10-4, nendega on meil head suhted, aga alati võite ka neil silma peal hoida.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Et mingit seljataga tegutsemist ei toimuks.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Igatahes, infot palju, loodan, et salvestasite kõik enda pähe ära Igav teil ei tohiks hakata.
Maksimilian Novikov ütleb [Vene aktsendiga]: Ma mõtlesin just et nad nagunii jõlguvad ringi, et äkki saavad meile head informatsiooni sellel hotelli küljeall olevast firmast
Aleksandr Lebdejev ütleb: Ja veelkord, mitte ainult teie kaks, vaid kogu kamraad, peab sellega tegelema.
* Evgeniy Popov noogutab kergelt. *
Evgeniy Popov ütleb [Vene aktsendiga]: Arusaadav.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Igatahes..- Semi.
* Semion Izyumov tõuseb diivanilt püsti, plaksutades Aleksanderile. *
* Evgeniy Popov viib pilgu laual olevale kilekotile, ta tõmbab selle kergelt enda poole & uurib selle sisu. *

Aleksandr Lebdejev ütleb: Ma tahan, et sa poistele 4-5 haavlirauda annaks, et nad türa surma ei saaks.
Semion Izyumov ütleb: Wohoo, harosh Sasha!
* Mis kilekotis täpsemalt on? ((Evgeniy Popov)) *
Aleksandr Lebdejev ütleb: On see sinupoolest ladna?
* Maksimilian Novikov ajab end püsti. *
Semion Izyumov ütleb: Da, eto luchi komandõi brat.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Jagavad meeste vahel ära.
* See kas avab saab teada. ((Semion Izyumov)) *
* Avasin selle, uurisin sisu. ((Evgeniy Popov)) *
** Semion Izyumov andis $55000 isikule Evgeniy Popov **

Evgeniy Popov vaikselt [Vene aktsendiga]: Oh sa puts..
* Vladislav Lazovsky irvitab hetkeks vaadates Evgeniy reaktsiooni. *
Semion Izyumov ütleb: Tehke see pooleks, töö eest.
Aleksandr Lebdejev ütleb: See on materjaalne kasu, suurem osa kasust tuleb meile teisel kujul. *muigab*
oEmguTV.png

TEL: Privet, isa, Sasha olen, ehk saame kohtuda kuskil?
TEL: Hommik Sasha, tule minu juurest läbi, Las Colinas 10.
TEL: Davaj, liigun.
** Aleksandr Lebdejev pani telefoni tasku **
** Aleksandr Lebdejev suretas sõiduki mootori **
* Aaron Donovan märkab Sashat. *
* Aleksandr Lebdejev avab sportauto pagasniku, ta võtab sealt välja Adidase spordikoti. *
* Aleksandr Lebdejev sulgeb pagasniku. *
* Aaron Donovan vaatab Aleksandri tegevust. *

Aleksandr Lebdejev ütleb: Kena elamine teil siin, isa.
* Aaron Donovan näitab käega enda kõrvale. *
Aaron Donovan ütleb: Mõnus, vaikne.
Aaron Donovan ütleb: Võta istet.
* Aleksandr Lebdejev asetab spordikoti enda ja Aaroni vahele. *
Aleksandr Lebdejev ütleb: Niisiis, mis eile juhtus?
Aaron Donovan ütleb: Tulime, minujuurde. Vlad tõi mu ära.
Aaron Donovan ütleb: Ja mingi kollane Huntley sõitis siia kohe kui parkisime.
Aaron Donovan ütleb: Ja toimus tulevahetus.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Harasho, mis edasi sai?
Aaron Donovan ütleb: Ta kutsus minu raadiosaatjaga kiirabi, võttis Vladi auto ja sõitis minema.
Aaron Donovan ütleb: Edasi mäletan häguselt.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Ah-ah, ei pea muretsema sellepärast, teda pole meie hulgas enam.
Aleksandr Lebdejev ütleb: Põlegu ta põrgus.
Aaron Donovan ütleb: Ahsoo *noogutades*
Aleksandr Lebdejev ütleb: Niisiis..- asja juurde.
* Aleksandr Lebdejev avab spordikotile väikse ava, näitab selle sisu. *
* Aaron Donovan pöörab pea Sasha poole. *
* 200g hero ((Aleksandr Lebdejev)) *
* Aaron Donovan piilub sisse. *

Edited by Pixel

• Pixel featured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.