February 24, 20214 yr * Kirilli ja Aleksandri vahel on 4 suurt spordikotti. ((Aleksandr Lebdejev)) * Aleksandr Lebdejev ütleb: Niisiis, Kirjusha. Aleksandr Lebdejev ütleb: Nüüd läheb asi tõsiseks, ja suureks. Aleksandr Lebdejev ütleb: Kuidas sul miilitsaga lood on? Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: Mida sa selle all mõtled täpsemalt? Aleksandr Lebdejev ütleb: Oled neile silma jäänud, vahele jäänud? Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: No ei ole. Aleksandr Lebdejev ütleb: Väga hea, let's keep it that way. Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: Tegemist on olnud, kuid vahele pole jäänud. Aleksandr Lebdejev ütleb: Tee kotid lahti.* Kirill Molchalin viib pilgu kottidele hakates neid avama. * * Mida näen? ((Kirill Molchalin)) * * Vastu vahib silmajärgi 11 kässarit, 23 püstolkuulipildujat. ((Aleksandr Lebdejev)) * Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: Nu väga hea, mul olidki otsa saamas. Aleksandr Lebdejev ütleb: Just, aga üks konks on asjal veel. Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: No alati on mingi konks *kergelt muiates*. Aleksandr Lebdejev ütleb: Tahan kogu selle laadungi eest hiljemalt pühapäevaks saada 1 koma 2 miljonit usa dollarit sulas. Aleksandr Lebdejev ütleb: Raha jääb hiljaks, on sinu pea pakul. * Aleksandr Lebdejev võtab enda pintsaku taskust välja paki Parliamenti, ta avab selle, suunab selle Artyomi poole. * Aleksandr Lebdejev ütleb: Tobi?* Artyom Shuvalov aksepteerib selle, ta krabab pakist ühe tobi * * Artyom Shuvalov surub paki Sasha suunas tagasi, ta viib pläru endale hambusse * * Aleksandr Lebdejev viskab ühe hambusse, süütab selle. * * Artyom Shuvalov toetab ennast laisalt vastu käepidet, ta teeb vajalikud toimingud, et sigareti suitsetada * Aleksandr Lebdejev ütleb: Niisiis, sa oled kaua ära olnud, Tyoma. Aleksandr Lebdejev ütleb: Meil on siin suured muutused toimunud.* Artyom Shuvalov ei sega end Sashale vahele, ta laseb tal rääkida * Aleksandr Lebdejev ütleb: Semion lendas tagasi Moskvasse, ütles, et me teda nii pea tagasi ei ootaks, kui üldse. Artyom Shuvalov ütleb: Saraisk.. Aleksandr Lebdejev ütleb: Tegelikult..- määrati sind ja mind nüüdsest projekti juhtima. Artyom Shuvalov ütleb: Mhm-mhm.. Aleksandr Lebdejev ütleb: Igatahes..- meil on uus süsteem. Artyom Shuvalov ütleb: Üllata mind.. Aleksandr Lebdejev ütleb: Me oleme otsustanud, et hoiame nüüdsest meie, kõik, tähtsamad näod, pasast eemale. Aleksandr Lebdejev ütleb: Mitte ükski asi ei saa meieni juhatada. Aleksandr Lebdejev ütleb: Ma määrasin enda alla Kirilli, kes on minu ja poiste vaheline "postiljon". Artyom Shuvalov ütleb: Õige ta on.. Aleksandr Lebdejev ütleb: Ja kuna sina oled eemal olnud..- on sinu roll veel küsimärgi all. Artyom Shuvalov ütleb: Mhm.. Aleksandr Lebdejev ütleb: Mida sa ise mõtled? Mida sa teha tahad? Mis sind huvitaks?..- Artyom Shuvalov ütleb: Ugh - prooviks asja töös hoida ikka kuidagi.. Aleksandr Lebdejev ütleb: Harasho..- kuigi mul oleks sulle kindlasti üks roll pakkuda. Artyom Shuvalov ütleb: No tulista.. Aleksandr Lebdejev ütleb: Mul oleks kogule süsteemile full reconit peale vaja. Aleksandr Lebdejev ütleb: Mul pole hetkel kedagi, kes neid kõiki seal all reaalselt kontrolliks. Aleksandr Lebdejev ütleb: Mitte näost näkku, vaid kaugelt. Aleksandr Lebdejev ütleb: Ma ei tea mitte sittagi mis toimub, kes teeb oma tegevust, kes on kartelliga pundis, kes situb meie peale, kes mitte. Aleksandr Lebdejev ütleb: Aeg oleks uroode filtreerima hakata, mõistad? Artyom Shuvalov ütleb: Jasna.. Artyom Shuvalov ütleb: Ma võtan enda peale selle.. Aleksandr Lebdejev ütleb: Täpselt nii palju, kuis sul aega, tahtmist on. Mina pole sulle mingi ütleja, oleme võrdsed, brat.
February 24, 20214 yr ** Semion Izyumov astub eralennukist välja, vaadates hetkeks ümbrust. ** ** Semion Izyumov noogutab kaugelt Kirill Molchalinile, suundudes koheselt Brabuse kõrvalistmele. ** Semion Izyumov ütleb [a lahti]: Niisiis, Kirill. Semion Izyumov ütleb [a lahti]: Kuidas asjaolud on, peale minu ära minekut?** Kirill Molchalin käivitas sõiduki mootori ** Semion Izyumov ütleb [a lahti]: Tagasitulekust teadsid ainult sina, egas sa välja lobisenud pole? Kirill Molchalin ütleb [a lahti]: Ei ole. Kirill Molchalin ütleb [a lahti]: Lugu oli täna selline, kutsuti villasse kuid olin hõivatud sel hetkel oma autotulesi ostmas. Semion Izyumov ütleb [a lahti]: Kui sind kutsutakse kohale siis sa oled seal kohal, mitte ei tegele enda asjadega, mõistad? Kirill Molchalin ütleb [a lahti]: Igor nahuj, lõi mulle kabaga kuklasse ja kui olin pikali lõi veel mulle näkku, no stota huinja? Semion Izyumov ütleb [a lahti]: Igor? *ohates hetkeks** Nägu on veel kergelt paistes ((Kirill Molchalin)) * Semion Izyumov ütleb [a lahti]: Kuid sina, Kirill. Semion Izyumov ütleb [a lahti]: Sa pead alluma sellele, kui sind kutsutakse ajaliselt kohale - kõrvalised asjad lükkuvad edasi, arusaadav? Kirill Molchalin ütleb [a lahti]: Jah, kuid olin seal kinni ja ei saanud lihtsalt ära tulla sealt. Semion Izyumov ütleb [a lahti]: Ma saan nüüd aru, miks kogu see tsirkus juhtus - sa polnud õigel ajal õiges kohas. Semion Izyumov ütleb [a lahti]: Kui toimub meet-up siis sa vead enda perse kohe kohale, isegi varem! Kirill Molchalin ütleb [a lahti]: See oli võibolla maksimum viis minutit, mis ma hilinesin. Semion Izyumov ütleb [a lahti]: Kuid ma ei saa aru, mis ajast madalam nirk sinu üle kätt tõstab? Semion Izyumov ütleb [a lahti]: Kelle poolt see sitt tellitud oli? Kirill Molchalin ütleb [a lahti]: Tyoma veel mainis, et minuga on putsis. Kirill Molchalin ütleb [a lahti]: Kui ma ei saanud teada, miks. Semion Izyumov ütleb [a lahti]: Võta kokku ennast, Kirill. Kirill Molchalin ütleb [a lahti]: Ei oska öelda kelle poolt. Semion Izyumov ütleb [a lahti]: Sa ise muudad enda elustiili ja see võib sulle kätte maksta. Kirill Molchalin ütleb [a lahti]: Kuid kohal olid Vlad, Tyoma, Sasha. Semion Izyumov ütleb [a lahti]: No arusaadav, kellegi nende poolt. Kirill Molchalin ütleb [a lahti]: Aga ma ei saanud aru, miks putsis on. Kirill Molchalin ütleb [a lahti]: Ja mulle ei meeldi see, nahuj. Semion Izyumov ütleb [a lahti]: Võta rahulikult, tee seda mida sulle öeldakse ja ära keera sitta. Kirill Molchalin ütleb [a lahti]: Pole keeranud sitta. Semion Izyumov ütleb [a lahti]: No mille pärast sa muretsed? Kirill Molchalin ütleb [a lahti]: Ma ei muretsegi. Semion Izyumov ütleb [a lahti]: Novot, hoia nina püsti ja tee enda töö ära, mis sulle antakse. Kirill Molchalin ütleb [a lahti]: Aga ma ei tolereeri sellist käitumist. Semion Izyumov ütleb [a lahti]: No ma saan aru, jahm ma oleksin ise teistmoodi käitunud.. Semion Izyumov ütleb [a lahti]: Ma austan sind, kuid aeg on prioriteet millest kinni pidada. Semion Izyumov ütleb [a lahti]: Mine too mulle midagi süüa vähemalt, kaua me lobiseme siin. Kirill Molchalin ütleb [a lahti]: Nu davaj, mida sa tahad? ** Semion Izyumov libistab kahe käega läbi juuste, jäädes Kirilli järelt vaatama. ** Semion Izyumov ütleb [a lahti]: Võta midagi kosutavat, kohvi ära unusta. Semion Izyumov ütleb: Kuidas siin all eluke läheb, asi toimib juba mille ma välja tõin ja ära ostsin teile? Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: Kuule tundub küll, asjad liiguvad, korterid möbleeritud. Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: Osad vist veel mitte muidugi. Semion Izyumov ütleb: Väga hea, homme tahan kõiki poisse seal aktiivselt näha - las seavad ennast sisse. Semion Izyumov ütleb: Kuid, kui trehvat kedagi meie omadest ennem mind siis oled vait. Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: No peab kokku ajama jah kõik. Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: Muideks Donovani tütar võttis minuga ühendust ja ütles, et ristiisa on lahkunud meie seast. Semion Izyumov ütleb: Kuidas nii, Aaron? Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: Ja ristiisa olevat palunud tal kõik üle võtta. Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: Just Aaron. Semion Izyumov ütleb: Oi-oi-oi, see on küll sitt uudis tänasesse päeva. Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: Avaldasin kaastunnet ja ütlesin,et viin homme Sashaga kokku. Semion Izyumov ütleb: Mhmh, mõistlik. Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: Päris kena pihv oli.* Kirill Molchalin kergelt muiates. * Semion Izyumov ütleb: Ole vait, võta kokku end. Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: Ei muidugi, mingid naised ei mõjuta mind. Semion Izyumov ütleb: Just oli su suurim nõrkus, kas pole? Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: Hah,- mida sa naerad siin. Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: Ei ei. Semion Izyumov ütleb: Sul on vabad käed, tee mis tahad aga ära keera sitta. Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: Tunned sa Joshuat? Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: Brandoni? Semion Izyumov ütleb: Jah, minu kunagine üks väga hea tuttav. Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: Ta on meiega. Semion Izyumov ütleb: Super, Sasha hoolitses selle eest? Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: Nad mõlemad *parandades end* Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: Just nii. Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: Muidugi ma ütlesin, et ma ei tunne ühtegi Semioni.* Semion Izyumov kustutab äärel olevasse tuhatoosi enda suitsu. * Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: Polnud kindel, kas on usaldusväärsed. Semion Izyumov ütleb: Ta on teadlik sinust, andis õppetunni ka valetamise eest? Kirill Molchalin ütleb [Vene aktsendiga]: No ma sain juba omad nahad nende käest raisk.
February 26, 20214 yr ** Semion Izyumov suretas sõiduki mootori ** * Zara Blaine paneb telefoni ära. * * Zara Blaine märkab Semionovit. ** Semion Izyumov haarab Aleksandri kuklast tugevalt. * * Semion Izyumov surub tugevalt Aleksandri vastu äärt. * * Aleksandr Lebdejev üritab enda pead pöörata, kuid asjatult. * Aleksandr Lebdejev hüüab: IDI NAHUI?* Zara Blaine jälgib Semioni tegevust. * Semion Izyumov ütleb: Oled seda vaadet varem näinud?* Tunned mu hääle ära. ((Semion Izyumov)) * * Aleksandr Lebdejev tunneb Semioni hääle järgi ära, ta hakkab täiest kõrist naerma. * * Semion Izyumov surub muudkui edasi Aleksandrit, võibolla isegi libastud üle ääre. * Aleksandr Lebdejev hüüab: Türa! Jebanõi..- lõpeta ära. Semion Izyumov ütleb: Hüppad ise või lükkan?* Zara Blaine läheb ligi, lükates Semioni eemale kergelt. * Zara Blaine ütleb: Lõpeta. Semion Izyumov ütleb: Kao minema.* Zara Blaine astub sammu eemale. * * Semion Izyumov hoian siiski ühe käega kinni Aleksandrit, samalajal astudes kaks sammu Aleksandrist eemale. * Aleksandr Lebdejev vaikselt: Ära nussi Semion, lase lahti.* Semion Izyumov laseb Aleksandri kaelast lahti, lahkudes. * Aleksandr Lebdejev hüüab: Kus sa lähed nüüd, urood?* Zara Blaine vaatab mehe poole. * * Semion Izyumov keerab ennast ülbelt ümber, kõndides seejärel Aleksandri suunas tagasi. * * Semion Izyumov laseb varukast välja enda noa, pussitades Aleksandrit kõhtu. * * Zara Blaine astub eemale * * Aleksandr Lebdejev ehmatab kiirelt ära, ta näoilme muutub järsult tõsiseks. * * Aleksandr Lebdejev kukub vastu äärt istukile, ta hoiab enda parema käega haavast kinni. * Semion Izyumov ütleb: Aita teda nüüd, maailmapäästja.* Semion Izyumov viib enda pilgu Zara peale. * * Semion Izyumov eemaldub Aleksandrist. * Aleksandr Lebdejev ütleb: Kak..- nuss, blyad. Semion Izyumov ütleb: Prioriteet, autoriteet, Sasha.* Zara Blaine astub Sasha ligi. * * Aleksandr Lebdejev üritab enda pead Semioni suunda tõsta, kuid tulutult, ta on jõuetu, tema haav. * * Zara Blaine surub talle pintsaku haava peale, hoides kätt seal. *TEL: SISSETULEVKÕNE Kirill ((/vasta))* Zara Blaine jälgib samalajal Semionit. * ** Semion Izyumov telefon heliseb ** ** Semion Izyumov telefon heliseb ** ** Semion Izyumov telefon heliseb **TEL: Sto loh?TEL [Vene aktsendiga]: Hakkasin mehi kokku ajama vaikselt siia alla complexi mis sa meile ostsid.TEL: Idi nahuj.TEADE: Soovitasid mängijal varsti tagasi helistada...** Aleksandr Lebdejev telefon heliseb ** ** Aleksandr Lebdejev telefon heliseb ** ** Aleksandr Lebdejev telefon heliseb ** * Tyomka näeb maas verd, noa ots endiselt verine. ((Semion Izyumov)) * * Zara Blaine on jäätunud, ta ei tea mida teha. * ** Aleksandr Lebdejev telefon heliseb ** * Artyom Shuvalov inspekteerib olukorda, ta hoiab enda tähelepanu Sashal *** Aleksandr Lebdejev telefon heliseb ** Artyom Shuvalov ütleb: Mida vittu siin toimub..** Aleksandr Lebdejev telefon heliseb ** Semion Izyumov ütleb: Autoriteet, prioriteet, Tyomka. Artyom Shuvalov ütleb: Semion - sa oled tagasi? Semion Izyumov ütleb: Ma olen tagasi, nahuj.** Aleksandr Lebdejev telefon heliseb ** Artyom Shuvalov ütleb: Ugh, tore on näha sind..* Semion Izyumov embab verise noaga Tyomkat. * * Karakter embab Semioniga ((Artyom Shuvalov)) * Semion Izyumov ütleb: Sashal on rumalad kombed välja löönud, Tyomka.* Sasha on maas, teadvusetult, tema pulss on aeglane, verekaotus suureneb sekunditega. ((Aleksandr Lebdejev)) * Artyom Shuvalov ütleb: Üllata mind.. Semion Izyumov ütleb: Ta ei tea meie autoriteete, prioriteete. Semion Izyumov ütleb: See on hiljem jutt, kui oleme koos. Semion Izyumov ütleb: Noh devutski, ei oska seda ametit?* Karakter ei hinda Sasha seisukorda eriti kriitiliseks ((Artyom Shuvalov)) * * Isik ei saa hetkel midagi teha Sashaga. ((Zara Blaine)) * Semion Izyumov ütleb: Tyomka too medical pack, lapime ta kokku.* Zara Blaine raputab kergelt pead. * Artyom Shuvalov ütleb: Hääkülhh..* Zarast vasakul on maas kott. ((Zara Blaine)) * * Artyom Shuvalov otsib taskust enda mersu võtmed välja, ta avab kõndimse ajal pagasniku nupust * Semion Izyumov ütleb: Liiguta ennast, teeni minu silmis usaldust nahuj, mida sa vahid?* Sasha keha ümber on tekkinud suurem vereloik, tema seisund on juba äärmiselt kriitiline. ((Aleksandr Lebdejev)) * * Zara Blaine ei saa aru mis toimub, ta hakkab Sashat abistama. * * Artyom Shuvalov nõjatub pagasniku kohale, ta sobrab momendiliselt pagasnikus * * Zara Blaine võtab isiku pintsaku seljast ära. * * Zara Blaine asetab selle noahaava peale, surudes haava kinni. * Zara Blaine ütleb: Anna kott.* Artyom Shuvalov loobib medkiti Zara kõrvale maha * * Zara Blaine võtab Tyoma käes medkiti. * * Zara Blaine avab selle, võttes käärid. * * Zara Blaine lõikab Sasha triiksärgi katki. * * Zara Blaine inspekteerib haava. * * Vastu vahib suuremat sorti karvane kõht. ((Aleksandr Lebdejev)) * Artyom Shuvalov ütleb: Türa mina seda esmaabi värki ei taju.. Semion Izyumov ütleb: No vaatame, mis see naisuke tal teha oskab.* Zara Blaine võtab kotist iisrealisideme, asetades pehme padja isiku kõhu peale, sidudes tal haava kinni, avaldades sellele rõhku. * Semion Izyumov ütleb: Kui laseb ta käest on see sitast. Semion Izyumov ütleb: Ptui, sitasti raisk. Zara Blaine ütleb: Meil on vaja isik toimetada haiglasse. Artyom Shuvalov ütleb: Ah, äre kuse.. Semion Izyumov ütleb: Mis arvad, Tyomka? Zara Blaine ütleb: Aitaksite teda tõsta? Artyom Shuvalov ütleb: See nii väike auk, ei juhtu temaga midagi..* Zara Blaine patsutab isiku põse peale. * * Kuidas Sasha reageerib? ((Zara Blaine)) * Semion Izyumov ütleb: Kutsu meedik. Artyom Shuvalov ütleb: Davaj, ma proovin kutsuda kedagi.. Semion Izyumov ütleb: Kui minust neile juttu teed oled sina samasuguses seisus, kuidas said? Zara Blaine ütleb: Ma ei tea sind. Semion Izyumov ütleb: Parem oleks. Semion Izyumov ütleb: Muidu võib sinuga samuti juhtuda. Artyom Shuvalov ütleb: Mis see kuradi number oli - 222 või?* Zara Blaine asetab näpud isiku alalõua alla, vajutades sinna, tehes valuvõtet. * Semion Izyumov ütleb: 112, vist. Semion Izyumov ütleb: Sa pead värava ka lahti tegema neile.* Kuidas reageerid? ((Zara Blaine)) * * No reaction. ((Aleksandr Lebdejev)) * Zara Blaine ütleb: Ma ei saa tead rohkem aidata hetkel, kiirabi on vaja.* Zara Blaine astub sammu eemale. *TEL Artyom Shuvalov: Zdarova, kuradima maddogi juurde ühte pädevat meedikut - mees maas, suur verekaotus. Semion Izyumov ütleb: Aita seni teda kuni kiirabi jõuab, tegutse. Zara Blaine ütleb: Mul ei ole teda selles situatsioonis võimalik aidata.* Artyom Shuvalov seisab triost eemal, ta kutsub kiirabi välja ** Semion Izyumov ulatab enda noa Tyomka kätte. * Semion Izyumov ütleb: Vii see ära kuhugile, ole hea. Semion Izyumov ütleb: Tee värav ka lahti neile.* Artyom Shuvalov aksepteerib selle, noogutab hetkeks * Artyom Shuvalov ütleb: Davaj... Artyom Shuvalov ütleb: Hoia Sashat..TEADE: Andis midagi isikule Artyom Shuvalov Artyom Shuvalov hüüab: Taipoh kui ta ära sureb türa! * Artyom Shuvalov otsib enda mersu pagasnikust mingisuguse kilekoti välja, ta viskab noa sinna sisse ** Isik on siiani jahmunud, ta käed kergelt värisevad, ta ei tea mida teha. ((Zara Blaine)) *** Semion Izyumov suretas sõiduki mootori ** * Meedikud tormavad kanderaamil Aleksanderi juurde, toimetavad ta kanderaamile ning viivad autosse ta. ((Semion Izyumov)) * * Samaegselt teevad nad kõik vajaliku Aleksandri elu päästmiseks. ((Semion Izyumov)) * * Zara Blaine vaatab läbi akna, kuidas arstid tegutsevad Aleksanderiga. * * Meedikud toimetavad Aleksanderi haiglasse, kus ta saab vastava abi ning tema karakter jääb ellu. ((Semion Izyumov)) * Semion Izyumov ütleb: Kes sa oled? Zara Blaine ütleb: Zara, Isa Donovani tütar. *tagasihoidlikult* Semion Izyumov ütleb: Väga meeldiv, Zara.* Zara Blaine noogutab kergelt. * Zara Blaine ütleb: Likewise Semion. Semion Izyumov ütleb: Samad sõnad, teile.* Zara Blaine on endassetõmbunud. * Zara Blaine ütleb: Miks? Semion Izyumov ütleb: Kõik see juhtus sellepärast et ta ei suuda enda kõnepruuki kontrollida, ei tunne kombeid. Semion Izyumov ütleb: Prioriteet puudub, autoriteet olematu. Zara Blaine ütleb: Teie oletegi siis Vladi partner? Semion Izyumov ütleb: Just nii. * Zara Blaine paneb enda peas pildi kokku, mida Donovan on talle rääkinud. * * Möödunud on mõned tunnid, kus Aleksander sai vastava meediku abi ning ta seisund stabiliseeriti. ((Semion Izyumov)) * Zara Blaine ütleb: Nii tehakse omadega? *kortsutades kergelt kulmu* Artyom Shuvalov ütleb: Nomh kak - viidi minema? Semion Izyumov ütleb: Jah, nii tehakse. Semion Izyumov ütleb: Kui inimene ei suuda endale pähe peksta teatud reegleid, mõistad? Semion Izyumov ütleb: Autoriteet and fuckin' prioriteet. Zara Blaine ütleb: Mõistan. Zara Blaine ütleb: Viin end kiirelt kurssi. Semion Izyumov ütleb: Parem oleks, nahuj.* Semion Izyumov on endiselt üsna vihase hääletooniga, agressiivne. ** Isik hoiab end vagusi. ((Zara Blaine)) * Artyom Shuvalov ütleb: Semion.. Artyom Shuvalov ütleb: Kes see lind on üldse, mh?* Artyom Shuvalov osutab laisalt Zara peale enda käega * * Zara Blaine vaatab Tyoma poole. * Semion Izyumov ütleb: Aaron Donovani tütar. Semion Izyumov ütleb: Vana Donovan lahkus meie seast mõned päevad tagasi.* Zara Blaine noogutab kergelt. * Semion Izyumov ütleb: Minu kaastunne samuti. Zara Blaine ütleb: Aitäh.* Zara Blaine keerab, kõndides piirde juurde. * * Näha oli, et isik muutus kurvaks enne pööret. ((Zara Blaine)) * Semion Izyumov ütleb: Sinu võimalus, Tyomka. * Semion Izyumov patsutab Tyomka õlale. * Artyom Shuvalov ütleb: Ah lõpeta ära..* Semion Izyumov muigab salakavalalt. ** Zara Blaine asetab mõlemad käed ääre peale, vaadates kaugusesse. * Artyom Shuvalov ütleb: Mul omad kalad.. Semion Izyumov ütleb: Ahnii, kurat sul ikka veri vardas igal hetkel. Semion Izyumov hüüab: Kirill! Semion Izyumov hüüab: Kirill! Artyom Shuvalov vaikselt: Jafka helistas, ütles et meil pidi mingi koosolek olema võimidagi..* Zara Blaine ohkab, võttes maast koti, kõndides bike poole. * Semion Izyumov ütleb: Zara.. Zara Blaine ütleb: Jah?* Semion Izyumov proovib Zarat emmata hetkeks. * * Zara Blaine embab isikut vastu. * Semion Izyumov ütleb: Sa võid siia jääda, sul on siin turvaline. Semion Izyumov ütleb: Mul on kahju, veelkord.* On tunda, kuidas isik jõuliselt tõmbab Semioni enda poole, emmates teda tugevalt. ((Zara Blaine)) * * Pea on isiku rinnal. ((Zara Blaine)) * Zara Blaine vaikselt: Aitäh Semion. Semion Izyumov ütleb: Alati, Zara.* Zara Blaine lõpetab embamise. * Semion Izyumov ütleb: Sa võid ennast siin sisse seada, kui soovid igal hetkel.* Üks pisar voolab isiku paremast silma nurgast. ((Zara Blaine)) * * Zara Blaine noogutab kergelt. * * Semion Izyumov pühib enda nimetissõrmega ära Zara pisarad. * Semion Izyumov ütleb: Ta oli hea mees. Zara Blaine ütleb: Oli tõesti. Semion Izyumov ütleb: Vabandan nähtu eest, kuid see oli vajalik. Zara Blaine ütleb: Kõik juhtus liiga kähku, ma alles jõudsin siia. Semion Izyumov ütleb: Arusaadav, ka mina jõudsin eile öösel ja sain väga palju sitta informatsiooni endale.* Zara Blaine noogutab kergelt. * Semion Izyumov ütleb: Kuid-kuid, ma käin koos Tyomaga ära. Semion Izyumov ütleb: Võid ennast sisse seada igal hetkel. Zara Blaine ütleb: Mul vaja paar asja kõigepealt korda ajada.* Artyom Shuvalov reageerib Semioni öeldu peale, ta võtab suuna enda auto juurde * Semion Izyumov ütleb: Ära unusta seda, Zara. Semion Izyumov ütleb: Super. Semion Izyumov ütleb: Ole tubli, hoia end. Zara Blaine vaikselt: Sasha kutsus õhtul külla, pidi mingi istumine olema. Semion Izyumov ütleb: Kui miskit vajad olen olemas.* Zara Blaine noogutab. * Zara Blaine ütleb: Aitäh Semion veelkord. Semion Izyumov ütleb: Jah, lähen proovin ta haiglast välja saada nüüd.* Zara Blaine embab Semioni kergelt. * * Semion Izyumov embab Zarat vastu, hoides teda tugevalt haardes. * * Zara Blaine tunneb meheau enda vastas. * * mida näen ümberringi? ((Kirill Molchalin)) * Semion Izyumov ütleb: Kohtume.* Zara Blaine muigab kergelt. * Zara Blaine ütleb: Näeme. * Artyom Shuvalov avab Sashale ukse, ta suunab ta istuma * Aleksandr Lebdejev ütleb: Ole hea, Tyomka..- aita.* Aleksandr Lebdejev siseneb sõidukisse, ta asetab kepi jalge-ette kummist matile. *TEL Artyom Shuvalov: Davaj, tulen..** Artyom Shuvalov pani telefoni tasku ** * Aleksandr Lebdejev laseb enda pea peatoele, ta kohendab kepikest veel enda jalge ees. * Aleksandr Lebdejev vaikselt: Suit..suits..suitsuu on?* Artyom Shuvalov krabab armatuurilt pooleili täis oleva paki, ta loobib selle Sasha suunas * * Rääkimine on raskendatud, kõlavad vahepealsed köhatused..- ((Aleksandr Lebdejev)) * * Pakist leiad ka cricketi ((Artyom Shuvalov)) * Artyom Shuvalov ütleb [a kinni]: Zdarova, bratan.. Vladislav Lazovsky ütleb [a kinni]: Privet.** Artyom Shuvalov suretas sõiduki mootori ** * Aleksandr Lebdejev laseb S-klassi akna tõstuki alla, lükates tobi endale ette, süüdates selle. * * Aleksandr Lebdejev sulgeb paki, laseb sellel õrnalt Artyomi sülle kukkuda. * Semion Izyumov ütleb [a kinni]: Eelnevalt lähme kuhugile, kus ma tahan Sashaga rääkida mees-mehega.* Sasha jalge all on meetrine jalutuskepp. ((Aleksandr Lebdejev)) * Semion Izyumov ütleb [a kinni]: Zdarova, Vlad samuti. - olen nüüd tagasi ametlikult. Vladislav Lazovsky ütleb [a kinni]: Kuulsin sellest meie Moskva kuningatelt, mul on hea meel. Semion Izyumov ütleb [a kinni]: Korras, Sasha? Aleksandr Lebdejev ütleb [a kinni]: Paran...paraneb..- Vladislav Lazovsky ütleb [a kinni]: Mis sul juhtus?* Vladislav Lazovsky viib pilgu Sasha poole. * Semion Izyumov ütleb [a kinni]: Väga hea, nahuj sa ei kutsu mind uroodiks, arusaadav türaimeja?* Aleksandr Lebdejev laseb autos välja kõvema ohke, ta vaikib, vaatab aknast välja. * * Vladislav Lazovsky vahetab pilke Semioni ja Sasha vahel, proovides nende vahelistest pingetest sotti saada. * * Semion Izyumov osutab enda teksti Sashale. * Semion Izyumov ütleb: Davaj, välja Sasha. * Aleksandr Lebdejev toetab ennast auto kapotile. * Semion Izyumov ütleb: Sasha. Semion Izyumov ütleb: Oskad sa kommenteerida, miks see kõik juhtus?* Vladislav Lazovsky viib pilgu Semionile, jälgib tema tegevust. * * Artyom Shuvalov seab ennast Vladi kõrvale seisma, ta hoiab tähelepanu Sashal * Aleksandr Lebdejev ütleb: Putsi..- brat.. mul oli..oli.. hea meel.. Semion Izyumov ütleb: Mul oli samuti hea meel tagasi tulleks, kui kuulsin sinu vägitegudest. Aleksandr Lebdejev ütleb: Sa.. sa peaks mainim... mainima.. kui sul.. tõsi taga..* Aleksandr Lebdejev üritab õrnalt muiata, kuid see on raskendatud, ta laseb välja valju köha. * Semion Izyumov ütleb: Mõistad, me oleme üks perekond, me austame üksteist, me ei mõnita üksteist, me ei nussi omasid. Aleksandr Lebdejev ütleb: Ma.. tegin..- nalja. Semion Izyumov ütleb: Kas sa türa said aru sellest?* Aleksandr Lebdejev raputab pead, tal ei ole jaksu vaielda. * Semion Izyumov ütleb: Mul on pohhuj, kas see oli nali või huumor või mis iganes türa. Aleksandr Lebdejev ütleb: Harash.. harasho.. sain aru. Semion Izyumov ütleb: Miks lits nimega Zara nahuj, sa kutsud mind uroodiks. Semion Izyumov ütleb: Kes sa türa enda arvates oled selline?* Sashal on seljas ainult tema pintsak, tema alakeha on sidemeid täis. ((Aleksandr Lebdejev)) * Semion Izyumov ütleb: Sa tulid meie perekonna kõige hiljem koos oma jooksikutega. Semion Izyumov ütleb: Sa austad meid, meie oleme need kes sulle selle tee kõik siin ette tegid. Aleksandr Lebdejev ütleb: Meil..- poleks.. perekonda.. kui mind.- poleks. Semion Izyumov ütleb: Siis võta enda koerad ja kao siit. Semion Izyumov ütleb: Kui arvad et oled nii mõjuvõimas kuju enda arvateset meie teeneidenam vaja ei lähe.* Vladislav Lazovsky jälgib toimuvat üsna tuima pilguga. * Aleksandr Lebdejev ütleb: Ma.. ei jätnud..- kõiki, sõnagi ütlemata..- maha.* Vladislav Lazovsky viskab oma suitsu maha, ta astub sellele jalaga peale. * Semion Izyumov ütleb: Kes on Igor, et tema Kirilliga nii käitub, ah? Semion Izyumov ütleb: Kui palju on ta meie tulevikku panustanud, KUI PALJU? Aleksandr Lebdejev ütleb: Kirill..- ei saa, asjadega.. hakkama. Semion Izyumov ütleb: Siis türa sa ei anna sellisele mehele selliseid kohustusi. Semion Izyumov ütleb: Ning türa.. kui sa ei suuda üksi Kirilliga hakkama saada ja hakkad terve enda koertest pundi eest mees alandama. Semion Izyumov ütleb: See türa läkski mulle hinge, raisk. Semion Izyumov ütleb: Kui sul on probleem mõne mehega siis sa tegeled temaga ise, mitte ei lase kortel tegeleda. Semion Izyumov ütleb: Ptui nahuj, koertel vittu.* Semion Izyumov sülitab Sasha ning enda vahele maha, viies enda näpud läbi juuste. * * Aleksandr Lebdejev noogutab aeglaselt, ta köhatab taaskord uuesti, tugevalt. * Semion Izyumov ütleb: Me oleme perekond, ära unusta seda mõistet. Semion Izyumov ütleb: Meil on autoriteet, meil on prioriteedid. Semion Izyumov ütleb: Kas mõistad?* Vladislav Lazovsky viib käe läbi oma juuste, silub neid tahapoole. * Semion Izyumov ütleb: Kui sa ei suuda neid austada siis sul pole kohta meie seas. Aleksandr Lebdejev ütleb: Kirill..- kes.. ta sulle.. on.. siis? Mina.. - panin talle, tema posit..positsiooni. Semion Izyumov ütleb: Kirill on kõige selle raha taga, mille ta on mulle teeninud. Semion Izyumov ütleb: Ta on üks ainukestest, kes reaalselt on selle helde tuleviku nimel pingutanud.* Vladislav Lazovsky kuulab Semioni juttu, karakter noogutab aegajalt. * Aleksandr Lebdejev ütleb: Aga..- asja..asjadest.. ta aru ei saa.. eirab.. eirab, kõike. Semion Izyumov ütleb: Siis sa räägid temaga ISE nahuj, mitte ei lase enda kortel teda k õigi ees alandada. Semion Izyumov ütleb: KOERTEL VITTU KÜLL. Aleksandr Lebdejev ütleb: Kellel.. kõigil? Seal olid.. Vlad..- Tyoma.. kõik. Semion Izyumov ütleb: Igor? Semion Izyumov ütleb: Kes sellega tegelikult hakkama sai.* Vladislav Lazovsky viib hetkeks puuriva pilgu Aleksandrile. * Aleksandr Lebdejev ütleb: Igor.. kõigest..- täitis.. käsku. Semion Izyumov ütleb: Jah, tema urood ei täida seda käsku et alandada kedagi teie es. Semion Izyumov ütleb: Ees nahuj.. sa tegeled ise temaga.* Vladislav Lazovsky paneb hetkeks käe Semioni õlale, proovides teda katkestada. * Semion Izyumov ütleb: Sina valisid talle selle positsiooni. Semion Izyumov ütleb: Sina vastutad selle eest, sina tegeled sellega. Aleksandr Lebdejev ütleb: Ma e.. saa. asju.. liigutada..- kui mind.. ei kuulata..- Igor.. kuulab.. mind.* Semion Izyumov lõpetab koheselt, kui tunneb enda kätt õlal. * * Vladislav Lazovsky pullib relva seljatagant, suunab selle Aleksandrile otsaette. * Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Sasha, ma ütlesin sulle, ma hoian asjadest eemale. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Sina ajasid asju tänavatel.. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Mida ma kuulen siin? Asjad on käest ära?* Semion Izyumov raputab hetkeks pead. * Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Kui sa ei saa enda asjadega hakkama, ma lasen su siinsamas maha nagu näruse koera ning panen uue mehe ette. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Mõistame me teineteist? Aleksandr Lebdejev ütleb: Kui te mind.. ei.. usalda..- ei saa ma teid..- aidata. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Ma usaldan siin eelkõige Semioni, jasna? Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Hierarhia, brat. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: See on meist kõigist üle. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Käsuahel, sa peaksid teadma kuidas see töötab.* Vladislav Lazovsky langetab relva, ta on oma jutu lõpetandu. * * Vladislav Lazovsky annab Semionile märku, et ta on lõpetanud. * Aleksandr Lebdejev ütleb: Midagi..- pole.. käest ära.. - kas ma pole.. mitte meid igatpidi, üles üritanud.. tirida?* Vladislav Lazovsky tuckib oma relva seljataha. * * Semion Izyumov noogutab hetkeks. * * Aleksandr Lebdejev hakkab raskelt köhida, tal on juba suuremad raskused rääkimisega. * Semion Izyumov ütleb: Jah oled, kuid saad sa aru Sasha!? Semion Izyumov ütleb: Autoriteet, sa türa ei lase koertel kõrgematel positsioonidel olevaid isikuid peksta väärkohelda, mis iganes putsi. Semion Izyumov ütleb: Sina määrasid Kirillile selle koha, sina vastutad ja kui Kirill ei suuda end kontrollida sellel positsioonil siis sinna tuleb... Semion Izyumov ütleb: .. uus meest otsida, kes reaalselt suudab kontrollida seda. Aleksandr Lebdejev ütleb: Mina.. hakkasin..- Kirilli, igoriga asendama.. nagu..- teie lubate, minuga.. teha, kui ma, asjadest "aru..ei saa. Semion Izyumov ütleb: Mitte et türa.. Igor peksab sinu eest Kirilli, ponjal? Semion Izyumov ütleb: Edaspidi töötab Kirill minu ettevõttes ja rohkem sa teda ei näe. Aleksandr Lebdejev ütleb: Ponja...ponjal.- Semion Izyumov ütleb: Kirill on aus mees, tal on kuldsed käed ja oskab raha teenida. Semion Izyumov ütleb: See eilne kõik, mis juhtus oli rumal, väga rumal. Aleksandr Lebdejev ütleb: Siis.. tuleb.. teda..- rakendada.. õiges - kohas. Semion Izyumov ütleb: Ma tahan meie perekonda koos hoida, me oleme üks. Semion Izyumov ütleb: Täpselt! Semion Izyumov ütleb: Mitte väärkohelda teda nagu koera, kes reaalselt on üks meie pundist kes selle helde tuleviku meile tõi. Semion Izyumov ütleb: Davaj vsjo, ma loodan et sa said sellest aru, Sasha.* Aleksandr Lebdejev noogutab, köhatab hetkeks. * Semion Izyumov ütleb: Kui edaspidi tekib probleeme autoriteetidega siis on putsis kellegil, korralikult putsis. Semion Izyumov ütleb: Edaspidi ma ei vastuta enda tegude eest, meil on aeg asi organiseeritumaks muuta. Semion Izyumov ütleb: Padjom, tahan teile miskit näidata täna õhtul. Semion Izyumov ütleb: Suutsin ennem ära minekut osta meile koha, kuhu saavad mehed sisse kolida ja end nagu kodus tunda. Semion Izyumov ütleb: Little motherfuckin' Moscow. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Lähme. Semion Izyumov ütleb: Padjom.* Sashal on raske pärast toimunut emotsiooni tõsta, ta vaatab surmava pilguga. ((Aleksandr Lebdejev)) * Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Hea küll, räägi. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Kuidas Moskvas läks. Semion Izyumov ütleb: Väga hästi, sain teatud juhtlõngad ning neil on elu üsna hea seal, käskisid isiklikult tervitada. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Kuningad elavad hästi, selles pole kahtlust. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Kuidas nad meiega rahul on? Semion Izyumov ütleb: Nad ei suutnud mind ära kiita ning saatsid terviseid. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Ma kuulsin neilt sinu kohta, da. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Nad on rohkem kui rahul. Semion Izyumov ütleb: Nad on ülimalt uhked meie haru üle. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Väga hea, see on hea., Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Nad tahtsid sulle usaldust juurde anda, tead. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Ma olen selles palju sinule siin lootnud, kõiges ma mõtlen. Semion Izyumov ütleb: Tõsi? Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Sa ei ole mind kordagi alt vedanud. Semion Izyumov ütleb: Kurat, nad oleksid võinud seda ise mainida. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Tead ju küll kuningaid, alati napisõnalised. Semion Izyumov ütleb: Kuid austan seda sinu suust kuulda samuti. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Nad tahavad meie haru veelgi suurendada, kastead. Semion Izyumov ütleb: Nimelt? Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Veel rohkem relvi, veel rohkem kraami. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Nagu sa ütlesid, nad on rahul. Semion Izyumov ütleb: Mhmh, see oleks mõistlik. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Ja rauda tuleb taguda seni kuni see on kuum. Semion Izyumov ütleb: Absoluutselt tõsi. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Seega ma sooviksin teada, kas meil on ka jooksikuid, kes on meil niiöelda siis mitteametlikult? Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Mõnigi? Semion Izyumov ütleb: Minuteada ei tohiks olla, kuid võibolla Sasha oskab sellele paremini vastata. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Mhmh, olgu. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Las see olla, ma räägin temaga. Semion Izyumov ütleb: Davaj-davaj. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Igatahes, kuningad tahavad sind siin seda kõike edasi arendamas näha. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Minul sellele vastuväiteid pole, sa oled hea mees. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Nüüdsest oled sa rohkemat, kui ainult arsenali eest vastutav.* Semion Izyumov noogutab hetkeks. * Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Võinoh, sa oled seda alati olnud. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Aga nüüd... - Ametlikult. Semion Izyumov ütleb: Mhmhm. Semion Izyumov ütleb: Arusaadav absoluutselt. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Meie hierarhias kõlab see selliselt.. - sovietnik. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Ehk number 2 linnas. Semion Izyumov ütleb: Olen kursis, brat.TEADE: Vladislav Lazovsky muutis Semion Izyumov auastme: 9! Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Ma olen end tänava asjadest eemal hoidnud, andnud võimalusi Sashale. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Kuidas ta sinu hinnangul on hakkama saanud? Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Välja arvata viimane intsident. Semion Izyumov ütleb: Ta suudab kontrollida, kuid minimaaselt. Semion Izyumov ütleb: Rohkem organiseeritum. Semion Izyumov ütleb: Siis oleks vapsje ladno.* Vladislav Lazovsky raputab hetkeks rahutult pead. * Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Ladno, sain. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Kuidas edeneb meie probleem latiinodega? Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Surume neid igal rindel maha, mh? Semion Izyumov ütleb: Oleme kõvasti neid survestanud ning vastuhakk puudub hetkel. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Ma pole enam linnas tükk aega ühtegi kollast nolki näinud, brat. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Väga hea, see loob meile kõik eelised tänavatel. Semion Izyumov ütleb: Täpselt-täpselt. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Kuningad tahavad, et ma rohkem oleksin tänavate eluga kursis seega Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Ma hakkan oma nina rohkem torkima Sasha tegevusse. Semion Izyumov ütleb: See oleks ammu vajalik olnud, teda peab kontrollima. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Ma nõustun.* Vladislav Lazovsky klõbistab hetkeks sõrmi vastu rinda. * Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Midagi veel? Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Sul lisada? Semion Izyumov ütleb: Hetkel pole, tahan enda kulul sõbrakestele joogid välja teha siis saavad natukene aimu tulevikust. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: See on hea - see on hea.* Vladislav Lazovsky viib pilgu hetkeks käekellale. * Semion Izyumov ütleb: Hetkel reaalselt on meil vajalik olemas, raha meil jätkub, asi peab olema organiseeritud ei ühtgi viga. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Raha ei tohi meestele pähe jõuda, see on üks mida kuningad mulle korrutasid. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Me peame jääma nendeks, kes me olema, pidama lugu perekonnast. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Rahal on palju mõju, nagu alati. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Me peame seda asja suutma ohjeldada. Semion Izyumov ütleb: Just täpselt, sellepärast see situatsioon aset leidis. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Ja kui asi on käest läinud, on vaja meestele meelde tuletada, kes me tegelikult oleme. Semion Izyumov ütleb: Ostsin selle helde koha meile, mees sai nädalake elatud ja juba võimutseb. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Nõus. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Muud minul polnud. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Rohkem vast saame aimu kohtumisel. Semion Izyumov ütleb: Mhmh, võtame täna natukene lõdvemalt. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Nõus. Vladislav Lazovsky ütleb [Vene aktsendiga]: Ma lähen räägin Tyomaga.
here we go
Edited by Rivo.