Posted January 29, 20214 yr CURRICULUM VITAE SISUKORD 1. Isiklik informatsioon 2. Haridus & koolitused 3. Töökogemus 4. Lisainformatsioon 1. ISIKLIK INFORMATSIOON 1.1 Perekonnanimi: Mikhailov 1.2 Eesnimi: Sergei 1.3 Rahvus: Vene 1.4 Sünnikuupäev: 04/03/1992 1.5 Isikukood: 39203045739 1.6 Vanus: 28 1.7 Elukoht: Jefferson 12 1.8 Telefon: 56004573 1.9 E-post: [email protected] 2. HARIDUSKÄIK & KOOLITUSED 2.1 Haridustase: Kõrgharidus 2.2 Hariduskäik: Moskva P. I. Tšaikovksi nimeline Gümnaasium Moskva Dzeržinski Kutsehariduskeskus Moskva Tehnikakõrgkool 2.3 Koolitused: Firma juhtimine Klientidega suhtlemine Esmaabi koolitus Autoremondilukksepa tööd Puksiiri kästilemine 3. TÖÖKOGEMUS 2009-2014 Moscow Car Tuning 2014-2017 Novgorod Mekhanika 2017-2020 Las Venturas The Mechanic 4. LISAINFORMATSIOON 4.1 Keelte oskused: Inglise keel - Kõnes 8/10 I Kirjakeel 7/10 Vene keel - Kõnes 10/10 I Kirjakeel 9/10 (Emakeel) Prantsuse keel - Kõnes 4/10 I Kirjakeel 3/10 Eesti keel - Kõnes 8/10 I Kirjakeel 8/10 4.2 Juhiload: A, B, C, C1, CE. 4.3 Kehtiv tervisetõend: Jah MOTIVATSIOONIKIRI Lugupeetud ettevõtte Los Santos Government City Major of Los Santos härra Rodrigo Soovin kandideerida väljakuulutatud Los Santos Mechanics peadirektori ametikohale. Kandideerin Los Santos Mechanics peadirektori ametikohale, sest olen sarnasel ametikohal varem töötanud ja ka minu õpingud toetavad igati minu kandidatuuri. Nagu e-kirjale lisatud CV-st selgub, olen omandanud koolis autoremondilukksepa kõrghariduse ja töötanud kokku 10 aastat. Tänu pikaajalisele töökogemusele ja kõrghariduse olemasolule olen hästi kursis valdkonnas toimuvaga. Arvan, et Los Santos Mechanics peadirektor peab olema hea organiseerimisvõimega, kiire muutustele reageerija, motiveeriv juhtija ning loomulikult tööülesannete täitmisel täpne ja professionaalne. Leian, et minus on kõik eelmainitud omadused olemas. Minu töökogemus ettevõttes Las Venturas The Mechanic on andnud mulle praktilisi kogemusi personalijuhtimises ja ettevõttest Moscow Car Tuning olen võtnud kaasa laialdased teadmised autode tuunimis praktikatest. Töökuulutust lugedes tundsin ära mitmed tööülesanded, millega olen varasemalt tegelenud – seega ei ole see töö mulle võõras. Sobin suurepäraselt antud ametikohale, sest valdan erinevaid keeli – olen aastaid suhelnud koostööpartneritega nii eesti, inglise kui ka prantsuse keeles. Usun, et lisaks varasemale töökogemusele ja omandatud haridusele on minu eelis sel konkursil tõeline kirg antud valdkonna vastu – olen pikalt töötanud ja kinnitan, et just see on ala, kus end ka edaspidi töötamas näen. Samuti plaanin end pidevalt koolitada, et paremate eesmärkide poole püüelda. Olen kindel, et suudan pakutaval ametikohal luua lisandväärtust, mis mõjutab nii meeskonnatööd kui ka ettevõtte tulemusi. Olen meeleldi nõus vastama tekkivatele küsimustele Teile sobival ajal e-maili [email protected] või telefoni 56004573 teel! Ootan Teiega kohtumist, et rääkida põhjalikumalt pakutavast ametikohast ja põhjustest, miks leian, et olen Teie ettevõttesse sobiv inimene. Lugupidamisega Sergei Mikhailov